Şehidimiz var Bursa!

Bursaspor Kulübü resmi internet sitesinden Bursalı şehidimiz İsa Özkan için bir paylaşımda bulundu.

Paylaşım şöyle:

Kahramanmaraş‘ın Çağlayancerit ilçesi Engizek Dağı kesiminde PKK‘lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 1 uzman çavuş ile güvenlik korucusu şehit olduğu haberini derin üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız.

Bursamızın Büyükorhan ilçesine bağlı Gedikler köyünden olan şehidimiz Uzman Çavuş İsa Özkan’a ve güvenlik korucumuza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı dileriz.

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Mekanı cennet olsun,Vatan sağ olsun,Allah ailesine sabırlar versin. Ne kadar pkk hdp ve terör sevici ve destekçisi varsa Allah kahretsin.

    39
    3
    1. @1967 yorumuna yanıt olarak

      Anlamakta zorluk çekiyorum bu yapılan yorumun nesini beğenmedin de eksiledin. Sana söylenecek çok laf var da yeri burası değil.

  2. Allah peygamber s.a.v efendimize komşu eylesin.
    Ailesine sevenlerine sabırlar versin.
    Rabbim mekanı cennet eylesin amin

  3. Millet size sandıktanbu ülkenin bekası için tam yetki verdi şimdi bütün asalakları vatan hainlerini temizleme vakti içerde dışarda ne kadar terörist vatan haini varsa Allah belasını versin !

    3
    1
  4. Mekanın cennet olsun kahraman asker sizlerin hakkı hiç bir yerde ödenmez…Yakınlarına sevdiklerine ülkemize sabırlar versin mekanın cennet olsun yiğit asker vatan sağolsun…

  5. Allah mekanlarını cennet eylesin, ona taraftarımızın anlamlı marşıyla veda ediyorum;

    BU VATAN BÖLÜNMEZ, BU BÖYLE BİLİNE,
    BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE,
    APONUN PİÇLERİ SABRIMIZ KALMADI,
    BURSALI GELİYOR, SİKECEK TOTONU…

    2
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu