Bogdan Stancu ihtarname çekti!

Bursaspor'da yeni sezon startı bugün veriliyor fakat sıkıntılar daha ilk günden başladı.

Yeşil-beyazlı takımın Rumen futbolcusu Bogdan Stancu, teknik kadrodan özel işleri nedeniyle 2 gün daha izin istediği ancak İdari Menajer Altuğ Günaydın ile yaptığı görüşmede olumsuz cevap aldığı öğrenildi. Bu gelişme üzerine Stancu‘nun da 550 bin Euro alacağı için kulübe ihtarname çektiği öne sürüldü.

23 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. dün samet aybaba’nın “futbolculara ekstra izin yok” açıklaması, üzerinden 24 saat geçmeden güme gitti. parasını zamanında ödemediğin futbolcuya hiçbir yaptırım uygulayamazsın. geçen sezonun devre arasını hatırlayın. tatile erken çıkan futbolcular yüzünden türkiye kupası’ndan elenmiştik. bu sefer yeni sezona alacaklı olarak başlayacak futbolcuları düşünün. kondisyon idmanına sakatım deyip çıkmayanlar, kamptan kaçanlar, idman protestoları… ali babanın çiftliği… işimiz zor, allah sonumuzu hayır etsin.

    106
    2
    1. @comantandErgic yorumuna yanıt olarak

      Yaşım 48′ 40 senedir sdata gidiyorum 10 larca başkan 10 larca yönetim gördüm ben bukadar basit ve uyuşuk başkan görmedim ne lan bu…

      65
      2
      1. @Robert yorumuna yanıt olarak

        selimi gram tanımam sadece amigo olarak bilirim ama hiçbir benim gittiğim 8-10 deplanmanın hepsinde o da vardı, içerideki maçlarda o da vardı(cezalı olmadıkça). Yemin ediyorum şu yönetim ve ekibinden daha BURSASPORLU. Bende onu çorbacı guruptan sanardım ama artık töbe. Hakkını helal etsin.

        17
        3
  2. Ya arkadaş paran yok başarının yok vaadin yok projenin yok ne . Aday oldum bırak git nasıl cikacan bu işin içinden çıldırtma insanları o sdat başına yikilacak

    37
  3. S…ker…ö stancuyu zaten hiç bir halta yaramıyor yunan takımına 1.750 milyon euroya gönderecektik…..adam gibi adam necid var onu oynatın hem daha çok katkı verir necid geldiğinde uzun bir süre parasını almadı…ama hiyankârlık yapmadı

    22
    16
    1. @EmirGokdogan yorumuna yanıt olarak

      Ne Necid’i be ya? Adam 2 senedir üklesinde oynuyor.Onu şu anda kendi ülkesinden isteyen bir 3.lig takımı bile yok. Al birinden vur ötekine. Stancu da, Necid de çöptür. Dağılın.

      3
      2
  4. Çok Kötü yönetim. Çok Kötü yönetim. Adam satsak bile anca borçların bir kısmını ödeyebiliriz. A.Ay madem beceremeyecektin neden tekrar aday oldun, yada bunları göre göre neden delegeler yine seni seçti? Bursaspor’u bitirme harekatı tüm hızıyla sürüyor. Hemde Bursalılar kullanılarak.

    14
  5. Merhaba ; ben 32 yaşında bir BURSASPOR sevdalısı bir arkadaşınız dostunuz kardeşiniz veya abinizim öncelikle herkese selam olsun. Geldiğimiz noktada bende Ali Ay ve ekibinin bu camiaya başkanlık yapamayacağını ve yapmaması gerektiğini savunanlardan biriyim. Son iki gündür haberlerde gördüklerimden sonra şunu farkettim bu sene benim gibi düşünen mevcut yönetime taraftar birliklerine sinirlenen ve kombine almayacağını maçlara gitmeyeceğini belirten renkdaşlarım vardı ancak durum bu kadar basit değil çünkü BURSASPORUMUZUN herşeyden çok taraftarına ihtiyacı var kulübe ihtar çeken futbolcular gerçekmidir bilinmez kulüp otobüsüne haciz haberleri çorba peşinde koşan saygıdeğer tribün liderleri, sözde bursasporun yanında olan bursa medyası ve ali ay el birliği ile bizleri kümeye doğru götürmektedir. Bende kombine almamayı maçlara gitmemeyi düşünüyordum ancak farkettimki BURSASPORUMUZA en büyük zararı yine bursalılar veriyor. Ben kararımı değiştirdiğimi siz değerli BURSASPORLULARA BURDAN BEYAN EDERİM. 5 YAŞINDAN BERİ OLDUĞUM YERDE TEKSAS’da olmaya devam edeceğim herkes elini vicdanına koysun delege olmaya biliriz fakat 1060 dan kalabalığız sesimizi duyurmak tepkimizi göstermek istiyorsak bize ait olan yerde tribünde olmalıyız. Bursaspor hepimizin. Sağlıcakla kalın.

    10
    5
    1. @Loading yorumuna yanıt olarak

      Doğru söylüyon bilader. Daha ilk maçta tribünü doldurup bu sahtekar yönetimin başına çökmeliyiz. Bursasporun geleceğibe 1060 tane satılık oy karar veremez

  6. siz gerçekten bu yönetimin klup çalışanlarının maaşını topçuların alacağını vs ödeyip transfer yapacağını düşünenlerden misiniz. adamın yaptıgı en iyi şey kombineden kazandıgımız 3 kurus parayı seçim kazanmak için peşkeş çekmesidir bence.

  7. Ali Karasu geldi tarihin en kotu yönetimi dedik,korustan geldi Ali Karasu bile daha iyidi dedik,Bölükbaşı geldi heralde daha kötüsü olmaz dedik.Ve Ali Ay…Allah`im sen sabır ver.

  8. Adamın geçen yıl ki ücretinin yarısından fazlasını ödeme,
    adam 2 gün ekstra izin isteyince de mırın kırın yap,
    böyle kulüp yönetilmez, ne kaaa ekmek, o kaaa köfteee

  9. sen para vermediğin adama istediğini tabi yaptıramazsın bitti o iş ipler futbolcuların elinde. adam hatta şikayet edip bonservisini alıpta gidebilir artı puan cezası küme düşmeye kadar gidebilecek bir süreç söz konusu. bence bu saatten sonra yabancıları asla mutlu edemeyiz paşa paşa klüp bulup yol ayırmak en güzeli. artı maaş düzenlemesine gidilip tavan miktar belirlenip üstündekilerle yolu ayırın. şaka maka batırıyorlar takımı bari ekonomik olarak patlamayalım. bu arada yönetim acilen istifa edip diğer param var diyen adaylardan birine başkanlığı devretsin. bu gidişin dönüşü kolay olmayabilir 1 kere yaşadık o stresi 2 kaldırabilirmiyiz emin değilim.

  10. çok iyi yapmış. Allah sonumuzu karabükspor bir kocaelispor gibi etsin inşallah. soğudum futboldan ve bursaspordan.

    1
    2
    1. @Davutdedeli Burak yorumuna yanıt olarak

      Adamın parasını vermemek adama zaten en büyük ceza.Daha ne yapabilirsin ki? Adam zaten başkanlık koltuğunda oturani sallamiyor paramı nasıl alirim ona bakıyor.Ali ay olduğu sürece bu haberleri göreceğiz.Normal şeyler.Takilmayin.Kume düşene kadar kimse birlik olmasın ve ses çıkarmasın.Çünkü biz bunu hakediyoruz.

      25
      1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu