Badji’ye Göztepe de talip!

Bursaspor'un gündeminde şuan sadece Stephane Badji var...

Uzun süredir uğraşılan  tecrübeli orta saha oyuncusu için Başkan Ali Ay ‘Pazartesi günü durumu netleşecek‘ demişti.

Ancak dün Badji‘nin menajerlerinden hiçbir ses çıkmadı. Bu arada Senagalli oyuncu için Göztepe‘nin de devreye girdiği konuşuluyor.

Dün Bursa‘da olması beklenen ancak bugün kente gelecek olan Teknik Direktör Samet Aybaba‘yla Başkan Ali Ay bir görüşme gerçekleştirecek.

19 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Robert yorumuna yanıt olarak

      Bokunu çıkaran Göztepe değil.Olay Medya.Kuyuya bir yalan atıyor.Herkes inanıyor.Bence ortada ne badjinin ismi dönüyor ne de başka bir şey.Samet Aybaba tatilde menajerlerin bana şu isimleri getirin dedi onlarda onları kovalıyor.Olay medyanın da kendi menajerleri badjiyi savieti vsyi bize itelemeye çalışıyorlar.Bana göre olan bu.

      26
      3
      1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

        Sadece medya değil menajerler de ortalığı karıştırıyor.Son iki sezondur medyaya düşen oyuncu isimlerinin Göztepe için de yazılmış olması tesadüf olamaz.

  1. Bu Göztepe de iyice bkunu çıkardı kime talip olursak adamlar onu istiyor ama bizden iyi transfer yapiyorlar helal olsun o ayrı ama kardeşim pokoyu aldın hala ayni tarz adam ne istiyosun bırak ihtiyacı olan alsın jimmy bunlar alirsa şaşırmamam

    11
    2
  2. Birakin su adami yahu ! Yan pas geri pas baska bir numarasi yok ! Defansif orta sahaya bizim ihtiyacimiz yok,satma Shehuyu olsun bitsin !!! Bu kadar gereksiz bir adami almak icin bu kadar ugrasmak niye !!!

  3. şuan 18 kulüp içerisinde maddi manevi en kötü durumda olan takım bursaspor. geçen senenin karabüksporu bu senenin bursasporu. izleyin görün.

    6
    2
  4. Göztepe yi hic sevmedim sevmemde tek kardeş ankaragücüdür gercek dostta bizi her zaman menfaatsiz çıkarsız Akdenizde ev sahibi gibi karşılayan adanaspordur. Göztepe önce pokoyu aldı. Titi ye göz dikti. Barısı istedi. Badji yi istiyor. Twumasiyi istedi. Yani böyle yapacaklarsa göztepe scout ekibini kovsun bizim scoutlar bulsun onlar alsın güzel bi tasarruf olur onlar için ama aynı oranda karakterleride düşüyor ya neyse karaktere önem verselerdi bu durumu konusuyor olmazdık!

    6
    4
    1. @Clegane yorumuna yanıt olarak

      Tam tersi bu isimler ilk bizle anıldı siz sonra talip oldunuz, scoutlarınız gelsin Göztepe kulübüne bizim listeyi verelim. Medyaya kayıtsız şartsız inanmak nasıl bir zihniyettir.

      5
      5
  5. Ben olaya soylr bakıyom biz göztrpr kalitesinde oyunculara hep. Talip oluyoruz sampiyon takım kaliyesinde deil.sonra herkez 5 buyuk demeyıp 4 buyuk diyolar ya hiç kızmayın adamlar hakli su konusulan transferlerın hepsıne goztepe talip oluyor demekki goztepe kalitesinde oyuncular katılan begensın yorumumu

    4
    3
  6. Bu göz göz alıp alacağımız bütün oyunculara talip…. Sanki adamlar scout ekibi olarak olay medyayı tutmuş.

    3
    1
  7. Bursalı Kardeşlerim.Ben de bu haberi Göztepemle ilgili haber varmı diye araken gördüm.Her okuduğunuza inanmayın.Kaldı ki Göztepe klübü sezon içinde de dışında da sürekli oyuncu taraması yapar.Ancak bizim zaten bu mevkii de elimizde alternatif çok.Kaldı ki bizim yönetimde yerli oyuncu sayısını arttırma peşinde.Bu bölgede zaten elinde 3-4 yabancı varken 4.ye – 5. ye yönelmez.Tabii bize kim lazımsa onu muhakkak alır yönetim ancak bu haber en başta bir Göztepeli olarak bana inandırıcı gelmedi

    2
    2
  8. Kardeş takımın çok profesyonel bir Başkanı ve yönetimi var,
    bence eğer görüşmelere biz başladıysak bizim görüşmeleri neticelendirmemizi bekler,
    araya girip fiyatı yükseltecek kadar amatör bir yönetimi yok,
    ya haber sallamasyon ya da bizimkiler görüştü şartları karşılayamadı,
    görüşmeler olumsuz sonuçlandı devree Göztepe girdi,
    POKO da olduğu gibi biz teklif yaptık olmadı Göztepe bastı parayı aldı

    2
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu