Kubilay’ı bana bırakın!

Bursaspor'da Teknik Direktör Samet Aybaba, forvete bir takviye istiyor.

Bu bölge için ince eleyip sık dokuyan tecrübeli teknik adam, takım içersindeki forvetlerden de faydalanacağının sözünü yönetime vermiş durumda.

Yıllık 900 bin Euro maliyeti olan Bogdan Stancu’nun takımda kalmasını isteyen Samet Hoca’nın Kubilay Kanatsızkuş için de iddialı cümleler sarf ettiği öğrenildi.

YETER Kİ İSTEKLİ OLSUN

Geçen sezon hemen hemen hiç ortalıklarda gözükmeyen 21 yaşındaki oyuncunun ciddi bir potansiyele sahip olduğuna inanan Samet Aybaba’nın, Başkan Ali Ay’a ‘Kubilay’ı bana bırakın.

Ondaki potansiyeli ortaya çıkaracağım. Yeter ki, kendisi istekli olsun’ dediği ifade edildi. Samet Hoca’nın  gerek Afyon gerekse Avusturya kampında Kubilay üzerinde özel olarak durması bekleniyor.

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Gerçekten bu sene maça gelmeyelim diye herşeyi yapıyorsunuz. Bu çocuk kazma kardeşim anlayın artık. Israr edip adamın da moralini bozmayın. Verin kiralık veya satılık yollayın. Şuna verilen şans kimseye verilmedi bu takımda

    28
    25
    1. @Robert yorumuna yanıt olarak

      Bu çocuğa verilen şans o kadar kötü zamanlara denk geldi ki o yaşta baskıyı kaldıramadı çocuk.Az bekleyelim millet nelere sabrediyor.

      23
      11
  2. Organize sanayi bölgesinde bir fabrikada Muhammed taş diye bir arkadaş var 33 yaşında. adam her sene korteksi şampiyon yapıyor. kubilayın yerine o adamı alsınlar. bundan 10 kat daha iyi iş yapar. kubilay kadar kötü bir forvet görmedim ben. kaç maçını canlı canlı izledik. 33 yaşındak,i adam koşarken bu sığır yürüyordu. bizi kanser etmemek için kiralık gönderin şunu. bir boka yaramaz bizde. adamı kiralık bile kimse istemiyor. o kadar düşünün artık

    14
    6
  3. Geçen yıl alanya maçında en ilerideki adam olmasına rağmen kendisi hiç bir baskı yapmayıp 34 yaşındaki batalla ya elleriyle pres yapın diye hareketi hiç aklımdan çıkmıyor!!!
    Bende çok ümitliydim ama bu çocuktan hiç bir bok olmaz

    8
    2
  4. KUbilay ve kulüp için yapılması gereken en güzel şey,
    1 yıllığına oynama garantili, ücretinin yarısını dahi bizim ödediğimiz
    şekilde Hollanda ligne KİRALIK verilmesidir, orada her şey
    çıkar ortaya bol gollü bir ligde golcünün kalitesi, kendini geliştirmesi için
    tüm ortam müsait orada parlarsa, seneye gerlir bizde oynar
    ya da Avrupaya satasrsın, bi cacık yapamazsa da PTT 1.LİGİNE
    gönderirsin, umudunu kesersin

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu