Güray Vural da gitti!

Bursaspor'un geçtiğimiz sezon transferi için büyük uğraş verdiği Güray Vural, Akhisarspor ile resmi sözleşme imzaladı.

Kayserispor‘un sözleşmesini feshettiği ve Bursaspor‘un transfer görüşmesi yapması beklenen Güray Vural daha önce formasını giydiği Akhisarspor ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

18 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Kendi isteğiyle gelmek isteyen adamı bile alamıyor yönetim 🙂 Ey gidi Bursasporum, kimlere kaldın, En çok içimi yakan şey ise bu renklere aşık olduğunu belirten binlerce kendini bursasporlu diye tanımlayan sözde taraftarlar hala sessiz hala aşkına sahip çıkmıyor hala o başkanı o yönetimi oraya layık görüyor ya ….. Ah Bursasporum ah, Hakkını helal et sahip çıkamadık sana

    26
    1. @! yorumuna yanıt olarak

      Ben diyorum gelin birlik olalım istifaya davet edelim diye.Herkes çorbanın peşine düşmüş.Yok taraftar lideri olmazsa olmazmış biz kimmisiz bilmemne.Arkadaslar ille sürüye çoban mi lazim? Gelin birlik olalım bizi birleştiren armanın altında birleşip Ali ayı istifaya davet edelim.

      22
      3
  2. Bravo başgaaaannn büyüksün. Biz senin gibi başganlara layığız. Seviliyorsun büyük başgaann. Ben zaten geçen sene asamoah gyan transferinde kayseri den daha fazla para verip alamadığında anlamıştım senin büyüklüğünü. Kongrede boşuna seçmediler seni.

    9
    1
  3. BU takımı bu sene düşürür bu adam demedi demeyin selimin dediğ gibi buna oy verenin BURSASPORLUYUZUĞUNDAN şüphe duyarım

  4. Arkasından ağıt yakılacak biri değil. Tekniği, Oyun ve pozisyon bilgisi iyi ancak bize koşucu ve sprinter kanat lazım.

    4
    1
  5. Denenmiş yönetimin peşinde koşanların akıl melakelerini merak ediyorum…bu sene el birliği ile düşereceksiniz bu takımı.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu