Aziz Behich göz kamaştırıyor

Bursasporlu Aziz Behich, Rusya'da düzenlene Dünya Kupasın'da oynadığı ikinci karşılaşmada da performansı ile dikkat çekti.

Avustralya‘nın Fransa ile oynadığı ilk maçta da etkili bir performans sergileyen Aziz Behich bugün Danimarka karşısında da  dikkat çeken bir performans sergiledi.

2018 FIFA Dünya Kupası C Grubunda mücadele eden Avustralya ve Danimarka 1-1 berabere kaldı. Bu ardından Danimarka puanını 4’e yükseltirken, Avustralya ise ilk puanını aldı. Aziz Behich, ilk 11 başladığı müsabakada 90 dakika sahada kaldı. Enerjik gözüken ve hücumsal anlamda etkili olan Aziz, Bursasporlu taraftarlarını yüzünü güldürdü.

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @YaVuz16yeşili yorumuna yanıt olarak

      Maxi Rodríguez(10 numara boşta), Wanderley(santrafor boşta) , Jorge Pereyra Díaz(sağ kanat boşta) başkan bunlara bakın….siz adam bulumıyorsunuz bari ben buluyım dedim…tabi sizde vizyon diye bişey yok o yüzden size bırakmadan biz taraftar olarak biz söyliyelim

      10
      2
  1. Shehu ekong sivrilsin gitsin diye beklerken onlar kalacak aziz gidecek gibi.O değil de advincula da hala bize dönecek olsa iyi olurmuş yıldızı parlayacak diye düşünüyorum.

    38
    2
  2. azize sölensin onların takımından daniel arzani var süper 19 yaşında genç cocuk alınmalı sözleşmeside bitiyor

  3. Meshur fifa spikerinden seyrettim netten ingiliz kanali acabildi. Bi pozisyonda adam delirdi soldan akmisken behiche verilmez mi diye…Cikmalari zor ama gercekten su an en iyi 5.6 solbekten biri aziz keske Turk milli takimina kazandirilabilseydi

  4. HARUN, AZİZ, EKONG, SHEHU bu adamları ne yapıp edip toplam tutar olarak,
    18-20 MİLYON EURO bedele Avrupa’ya okutmalıyız, yoksa bu ağlak
    Başkan sayesinde kulüp günü dahi kurtaramıcak, daha lig başlamadan
    maddi olarak ligden düşeceğiz, en azından bu satışlar yapılırsa 4-5 kalitleli
    takviye yaparlar belki diye umut ediyorum.

  5. Bu yönetimde vizyon olsa Hırvatistan in teknik kadrosu gibi teknik kadro bulur adam herseyi yle ben kaliteli teknik direktörüm diye bağırıyor.

    1. @onur kahraman yorumuna yanıt olarak

      Hirvatistan’in kadriosunu soyle bana ve ona gore de ki teknik direktor soyle ya da boyle.30 milyon eurodan asagi oyuncu yok o takimda.
      demem o dut ki yonetim hirvatistan’in teknik ekibi gibi bir ekip nasil bulsun???Bu adam ve ekibi Bursaspora gelie mi!!!???
      Biraz makul olalim yaa lutfen.senin takimin 30 milyon euro yapmiyo kardesim ooooooooooooo.Senol hoca niye gitti?kadron iyi olursa teknik heyetin de iyi olur.Bunlar baglantilidir.2 2 daha 4 .

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu