Yeşil Bursa’ya talip var!

Bursaspor Kulübü'nün Pilot Takımı Yeşil Bursa A.Ş'ye talip çıktı.

Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Ahmet Suphi Evke‘den Yeşil Bursa açıklaması geldi.

Açıklama şöyle:

Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Derneği olarak Yeşil Bursa A.Ş.’yi almak için Bursaspor Kulübü ile görüşmeleri başlattık.

Görüşmelere Derneğimiz 2. Başkanı Erkan Öncel, Genel Sekreter Ercan Bayraktar ve Dernek Finans Sorumlusu Mali Müşavir Zafer Tuna benim tarafından görevlendirildi. Bugün Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Cem Öztürk ile ilk görüşme gerçekleşti.” ifadelerini kullandı.

12 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Beyler kesin kümedeyiz bu sene olmazsa seneye.Bunlar onların habercisi.O değilde bu adam hala nasıl Başkan seçilir anlayamıyorum.Vebal aldılar bu adama oy verenler ve artık yokum ne maçta ne storede batsın beter olsun .

    29
    27
  2. darısı, bursaspor yönetimine de aday olmaları.
    takip ettiğim kadarı ile, a.suphi ve erkan önceli tam olarak banimsemesem bile..!
    sonuçta futbolu mevcut yönetimden daha iyi biliyorlar.
    aslında ikisi de bursanın hastalığına doğru teşhis koyup reçeteyi yanlış yazıyorlar.
    mesela, kurumsallığı savunuyorlar, fakat eleştirilerini günlük skorlar üzerinden yapıyorlar. üstelik, ali ay, köristan, bölükbaşı, ve vs lerden farklı olmalarına rağmen ve de kurumsallığın ön şartının, ”istikrar ve sabır!” olduğunu bile, bile..!
    ve hep merak etmişimdir neden böyle davranıyorlar diye?
    ve gelirlerse bursaspor da nasıl bir değişim ve gelişim olur???

  3. Seneye bir halt olmaz. Samet yanlış tercihdi. Ankaragücü dahi yener bizi. Transfer daha yok. Eldeki işe yaramazlar ne olacak. Başkan herkesi uyutuyor. Borçlar asla kapanmaz zengin biri gelmedikçe. Saçma transferler yapacaklar yine. İzlenmez bu takım. Protesto etmek lazım. Kimse gitmesin maçlara bomboş stada oynasınlar bak nasıl bırakıyor Ali Ay. Taraftar koz veriyor maçlara giderek. bursadaki Fb bjk gs maçlara kimse gitmesin bakalım okkalı tepki olur.

    7
    2
  4. Yeşil Bursayı işletsinler bakalım, sonuç ne olucak??? Bal liginden çıkartabilecekmi Ahmet Suphi ve arkadasları…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu