İyi teklif gelirse satabiliriz

Başkan Ali Ay “Mevcut futbolcularla ilgili teklif var mı?” sorusunu cevapladı.

Başkan Ali Ay, “Şu an gelen teklif yok. Menajerleriyle görüşüldü. Onlar da çalışma yapıyorlar. Okan Kocuk artı Muhammed Şengezer gibi iki iyi kalecimiz var. Milli kalecimiz Harun Tekin ile birlikte Türkiye’nin en iyilerinden 3’üne sahibiz. İyi teklif gelirse satabiliriz. Teklifin ne olacağı önemli” dedi.

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Şu çalışmalar devam ediyor,çalışmalar yapılıyor,çalışmalar sürüyor laflarından sıkıldığım kadar başka birşeyden sıkılmadım

    55
  2. işbilmezliğin göstergesi… sen iyi teklif gelirse satabiliriz , üç kalecimiz de iyi dersen rakipler he zaten bunlar bunu satacak diyip 2 verecekken 1 verir. bu kadar da amatör olunmaz yazıklar olsun.

    28
  3. Ehhh be başkan, ağzını her açtığında kulübün marka değeri düşüyor, prestij kaybediyoruz. Bu demeçler profesyonellerin işi.

    18
  4. Su saatten sonra harun burda durursan eger büyük hata yaprsın seni zorla satmaya calısan,menajerlerini çalışma içine sokan bir başkan varken burda durursan hayatının hatasını yaparsın

    16
    1
    1. @Refik Fidan yorumuna yanıt olarak

      Yazık satılacak bir durumu yok aslında ben sasıyorum bu yorumları görünce harun içinde aynı muhabbet ypılıyordu 10 yıl götürür diye arkasındaki kalecilerin süperlig tecrübesi yok ve büyük bir risk bu !

      5
      6
  5. Bu adam illa satacak harunu cok belli harun artık durcagını zannetmiyorum 3 büyüklere kesin gider nu kadar satarım satarım dersen o adam bu saatten sonra burda barınmak istemez bence kesin gitsin bu saatten sonra dursa hata yapar.harun gibi bir idolü kaybetmej üzücü ne yazık ki…

    2
    4
  6. Adamın 2 demeci, açıklama yaptığı topçunun bonservisini bir an da düşürüyor,
    resmen iş bilmez, malını mundar eden tüccarlar gib bir Başkanımız var,
    Kİm diyo sana bu kadar kaliteli 3 kalecin var sat diye, satmıyorum kardeşim dersin,
    teklif gelirse 8-10 milyon euro bedele satarsın, gelmezse de bilirisn ki
    bu kulübün 10 yıl boyunca kaleciye ihtiyacı yok deyip rahat edersin

    2
    1
  7. Harun senin menajerinde iş yok kocum seni coktan avrupaya tasımalıydı burdaki saçma sapan adamların ağzının kokusunu çekmeye değermi? Yeminle küf tutacaksın bu klüpte bir arpa boyu ilerlemezsin !

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu