İbrahim Yazıcı Sezonu açıklaması!

Ali Ay “Kulüpler Yasası ile ilgili bir gelişme var mı? Yeni sezonun İbrahim Yazıcı sezonu olması ile ilgili bir görüşmeniz oldu mu? sorusuna cevap verdi.

Başkan Ali Ay, “TFF’ye söyledik. Sezon isminin İbrahim Yazıcı olması konusunu yeniden gündeme getireceğiz. Kulüpler Yasası tasarısı hazırlanmış vaziyette. Geçen sene görüştüğümüzde kulüplerin durumunun içler acısı olduğunu söyledik. Çoğu kulüp frene basmış durumda. Herkes beklemede seçim bekleniyor. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmak zorundayız çünkü büyük cezalar olacak” dedi.

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @@emrkur yorumuna yanıt olarak

      Küme duseriz bencede çok net.Cunku gerçekten kötü kadromuz var.4 transferle toparlanır mi ben inanmıyorum şahsen.Bu sene şansa hiç olmadığı kadar ihtiyacımız var.

  1. Sorunun cevap ı çok güzel ve açıklayıcı olmuş. Ben hiçbir şey anlamadım olacak mı olmayacak mı….. Bunu bile beceremiyor

    24
    1. @Croocodile yorumuna yanıt olarak

      bende anlamadım vallahi bi an kendimden şüphe ettim bu kadat mı kıt adamım diye meğer değilmişim :)) soru var ama cevap yok :))

      8
      2
    1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      Buradanda rahmetli Başkanımızın oğlu Serkan Yazıcı,ya sesleniyorum.bırak Ralli ile,araba ile uğraşmayı,babanın emaneti Bursaspora sahip çık.ve yapılacak ilk kongrede başkanlığa aday ol.Bursasporu şampiyon yap.rahmetli baban başardı,sende başarabilirsin.

      10
      1
  2. Yok arkadaş olmasın tertemiz başkanımızın ismi kirli lige verilmesin. Sezon sonu küme düşeriz bu zaten başkanın kemikleri sızlıyordur bide isminin verildiği ligde küme düşersek rahmetli ters döner mezarında

  3. Sayın Ali Ay; Size sayın diyorum çünkü benim için çok saygın olan bir kulübün maalesef ki üzülerek söylüyorum başkanlığını yapıyorsunuz. Size saygı duymamın tek sebebi bu. Keşke size yaptığınız ve yapacağınız icraatlarınızla, akıl dolu konuşmalarınızla, verdiğiniz sözleri tutmalarınızla, sportif başarılarınızla, camiayı kucaklayıcı ve birleştirici tavırlarınızla, dik duruşunuzla da saygı duyabilseydim. Ama üzülerek ve artık utanarak görüyorum ki siz hala aynı siz ve açıklamalarınız hala aynı saçmalıkta açıklamalar. Tekrar bu başkanlık için bu kadar tepkiye rağmen aday olup kazandıysanız artık şunu anlamanız gerek; Bu camia aslan gibi özü sözü bir tuttuğunu koparan bir başkan istiyor. Bu ne biçim açıklama ! yakışıyordu bir başkana kem küm o olursa şöyle , seçim olursa böyle yuvarlak cümleler ? İbrahim yazıcı ismi geçiyorsa kesin ve net tavrınızı koyacaksınız . İbrahim başkanımızın isminin verilmesine geç bile kalındı tabi ki bu sezon onun ismi olması gerekli olmazsa arkasında art niyet arar bu kocaman camia diyebileceksiniz!!
    Bilmem sizin kadar başkanlık yapabildim mi şu tek paragrafta.

    Tüm yüreği Bursaspor aşkıyla dolu renktaşlarıma saygılarımla,

    Aykut Gün.

  4. Kendinden olmayana 1 kaşık su vermeyi çok gören zihniyet kendisine oy vermeyen tek kişi olan büyük başkan İBRAHİM YAZICI nın ismini onure edermi başkan sende rahmetlinin yaptıklarına bak birazda dersler al.

  5. İbrahim yazıcı sezonu yaparsanız düştüğümüz ün resmidir, malum cavcav sezonunda gençler gitti bu kadroyla yönetimle zaten düşmeye adayız birde yazıcı sezonu olsun garantiye alın ali dede bir o eksikti.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu