Ali Ay “Basketbol’da zarar ediyoruz!”

Ali Ay, Basketbol Şubesi ile ilgili konuştu.

Amatör şubelerle ilgili sorulan bir soru üzerine görüşlerini aktaran Başkanımız Ali Ay, şu ifadelere yer verdi: “Dün belediye başkanımız ile görüştük basketbolu. Onu da masaya yatıracağız. Geçen sene basketbolun bize maliyeti -5,5 milyon. Biz bu şekilde gidersek zarar ederiz her sene. Bakacağız, ya sponsorlukları arttıracağız ya da gelirimiz ne kadar ise onu 1 kuruş aşmayacağız. İki senedir direkten dönüyoruz. Onu da değerlendireceğiz. Durmazlar’dan 1 Milyon TL aldık geçen sene. Bunların kararını verirken çok iyi düşünmemiz lazım. Bursaspor’un geleceğini çok iyi düşünmemiz lazım. Gelir gideri çok iyi hesap etmemiz lazım ki rahat ettirelim. Burada kamuoyu baskısı oluyor. Basketbolu siz ne kadar istiyorsanız ben de o katar istiyorum. Ama gerçeklerle hareket etmemiz lazım. Ne yapmalı gelirleri yükseltmeli. Bu olduktan sonra hiçbir sorun yok. Belediye voleybolu kapattı. Gençlere önem verecekler. Belki voleybolda da gençleri buraya alıp öyle devam edeceğiz.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Hemen işin kolayı kapat.. Yönetici olmuşsun ama sıfırsın. Kapatma yapman gerekenleri yap. Zaten senden başarı beklemek aptallıktır.

    27
    1
  2. Basketbolda ust lige cikmayi unutun diyor yani Ali Dede. Cocuklara helal olsun kisitli kadro ile hep zirve yarisindalar zaten ama takim yatirimin karsiligini verse bile ali dede ne diyor zarar ediyoruz yani seneye 1 milyon butceli takim, yok olur gider bizim basketbol olusumu.

    16
  3. Arkadaş valla anlamıyorum bu konular neden belediye ile konuşuluyor biz belediye takımı mıyız değiştirin ismi de anasını satayım Bursa Büyükşehir Belediyespor olsun bu ne yeter artık adminin yayınlayacağını bilsem ağır söveceğim defolun gidin…

  4. Futbol sanki kar ediyor. Bir futbolcuya ödene sözleşme fesih bedeli bile yeterli olabilir şubenin ayakta durması için..

  5. Başkan kendine gel basketbol kapatılmaz durmazlarla beraber bir iki daha sponsor bul hep zarar diyosun asıl zarar sensin ali ay bırak çek git olağanüstü kongre kararı al…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu