Ve Yeşil Bursa kapatılıyor!

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Yeşil Bursa'nın kapatılacağını söylerken, yeni yönetiminden de beklediği maddi desteği henüz göremediğini dile getirdi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yönetimden maddi destek görmediği belirterek, “Yeşil Bursa kapatılacak. Yönetimden maddi desteği gördünüz mü derseniz fazla görmedik. Beklentim daha fazlaydı ama her dönemde oluyor bu. Arkadaşları zorlayamazsınız da. Bazıları vereceğiz diyor. Verenler var. Eksik olmasınlar. Öyle ya da böyle hep beraber götüreceğiz” dedi.

4 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Seneye Bursasporumu da dusurup kapatmayi dusunuyor musun Ali ay…

    Ne guzel bir yonetim sekli yapamadik topla tezgahi kapat dukkani…

    26
    2
  2. seni kim aday yaptıysa git o destek versin ağlanma artık yeter yapamayacaksan niye aday olursun tekrar ,kimse bana bundan sonra ali ay dürüst demesin bu menejerlerin kucağından inmeyen adam dürüst değildir bir taraftar olarak hakkım haram olsun başkan müslümansan belki düşünürsün bu denenleri

    21
    1
  3. destek göremiyormuş.varsayımlarla neden konuşuyorsun.ozaman başkan adayı olmasaydın.hani teksas taki koltukları kaldırıyordun. ne oldu

    17
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu