Yeni Futbol Direktörü kim olacak?

Mustafa Er'İn istifası ile boş olan Bursaspor Futbol Direktörlüğü görevine kimin atanacağı merakla bekleniyor.

Ali Ay’ın bu konuda yönetim kurulu ile bir görüşme yaptığı ve kısa zaman içerisinde bu göreve bir isim getirmeyi planladığı öğrenildi. Futbol Direktörlüğü için aklında iki isim olan Başkan Ali Ay‘ın takımın yapacağı kamptan önce seçim yapması bekleniyor.

22 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bize futbol direktöründen ziyade Samet Aybaba’nın üstünde olacak bir sportif direktör lazım. Amatör şubelerde Sezer Sezgin görevini yerine getiriyor zaten.

    29
    1
    1. @Kygszibrhm16 yorumuna yanıt olarak

      dünya kupası maçları başladı ve kafamızı bu turnuvaya verirsek, bizi 1 ay götürür, şu aralar ne ali ay tikimde ne bursaspor.Bu başkanı tekrar başımıza getirenler düşünsün borçları, transferleri..herif seçimleri bekliyormuş 1 ay oldu transfer yapmadı.yapmasın.

      22
      10
  2. Ali dede torunlarini falan koy nede olsa bursaspor senin oyuncagin oldu.bu adama tepki koymadigimiz icin asil suclu biziz.

    16
    1
  3. Gerek yok bosuna masraf.daha dogrusu o mevkiye gelecek adamin bursasporda yapacagi is yok calisacagi ortam ve parada yok.kisaca yok oglu yok.

    15
  4. Ya bide sanki sözde öyle bir vazife olacakmış gibi isim aramıyolarmı şaka gibi. Zaten gelen adama da para yok dan baska bisey denmeyecek. Sadece ismi futbol direktörü. Gelecek sabahtan aksama kadar mesaini yapacak çayını kahvesini içecek bir personel arıyoruz. Aslında hepimiz yaparız o işi

    10
    1
  5. Ne yapıp edin Mustafa Er i geri getirin taraftarın güvencesi Mustafa Er oradayken benim gönlüm rahat giderim kombinemi formamı alırım param Bursaspor’a gider ama şimdi meneferlere gidicek biliyorum

    4
    2
  6. Ne futbolu ne direktörü bırakın bu işleri, Futbol direktörü dediğin hocadan önce göreve gelir,
    hocayı da gidecek- klacak oyuncuları da o belirler, bence anlamsız bir ünvan artık bu görevlendirme

  7. Bu başkan işi biliyor mustafa er bedavaya kusturup istifa ettirmediler yerine tek kisi var.HASAN PARLAKAY nokta.

    1
    1
  8. Wallahi billehi kusturdun, iğrendirdin, zerre kadar tat bırakmadın. Ne beceriksiz adammışsın sen Ali Ay. İstikrarcı Kızıl!!! Nasıl, iyi mi böyle?

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu