Trabzonspor, Bursaspor’un teklifini kabul etmemiş!

Trabzonspor'un istediği Muhammet Şengezer'e karşılık Bursaspor'un istediği takas oyuncusu Batuhan teklifinin reddedildiği iddia edildi.

Haber TS’nin iddiası şöyle:

Yönetim kaleci Onur‘un arkasına kaliteli bir kaleci düşünürken, öncelikli hedefinin Bursaspor‘un genç eldiveni Muhammet Şengezer olduğu belirtildi.

Bordo-mavililer, Muhammet için Bursa‘nın kapısını çalarken, takas olarak bu kulübün genç Batuhan‘ı istemesi nedeni ile görüşmelerin tıkandığı belirtildi.

Okay‘ın gidişi sonrası bu bölgede Batuhan‘a güvenen Karadeniz ekibi, bu öneriye kabul etmedi ve bunun üzerine rotasını G.Birliği’nin kalecisi Hopf‘a çevirerek bu transferi bitirdi.

7 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sayın Bursaspor yönetimi lütfen Muhammed i satmayınız siz iş bilmezler olarak toplandınız takımın başına hiç birşey yapmadığınız gibi eldeki oyuncuları bile yönlendirecek kapasiteye sahip değilsiniz. Şimdi aklı başında bir yönetim olsa bu durumda şöyle yapardı Muhammed’in önünü açmak için Harun satardı neden çünkü Muhammed genç yetenek tir ve bu futbolcudan faydalanmak Bursaspor un öncelikli hakkıdır Muhammed i satmayın Harun satın Harun u anladınız mı? Harun satın

    43
    5
  2. Ya batuhan kim bilader? Biz böyle aptalca bir takası yıllar önce yaptık. Muhammeti verdik ahmet arı denen yerli robbeni aldık. Tarih tekerrürden ibarettir. Saçma sapan şeyler yapmayın

    24
    4
    1. @Robert yorumuna yanıt olarak

      1- batuhan da kim? demek için önce onun hakkında bilgi sahibi olmak lazım.
      2- Muhammedin yerine olsam hiç bir yere 2. kaleci olarak gitmem. onun için artık ”banko oynama” zamanı.
      3- bursaspor 3 milli kaleciyi kadrosunda tutup 2 sini birden harcayamaz. çünkü 3 üde banko oynayacak kapasite ve kalitedeler. harunu bırakıp, Muhammed ve okanı oynayacakları bir takıma şartlara göre satış, kiralık ve takas ile göndermeli.
      4- kulüp olarak her şeye ticari bakmayıp oyuncularımızın gelişimini de göz önünde bulundurmalıyız. bu anlayış ileriki dönemler için hem kulübe prestij kazandırır, hem de genç yıldız adaylarının tercih sebebi oluruz…

      6
      2
  3. Ne Trabzon genç oyuncusunu bize kaptırmak ister,
    Ne de biz onlara gelecek vadeden genç oyuncumuzu vermek isteriz,
    İlla da istiyorlarsa onlara; SANE, JOVİC, KEMBO, DELARGE, JOHN, SERCAN, SİNAN, NECİD
    bunlardan birini verelim hem de kolaylık sağlarız bonservislerinde :))

    11
  4. En çok verim alınacak, en yetenekli, en çok gelecek vaadeden futbolcu altyapı futbolcusudur. Uzaklarda arama, kalbine bak…Oyuncu al ama en önemlisi yetiştir.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu