İkinci mağlubiyetimizi aldık!

2018 Yaz Mevsimi’nde lige dahil olan Bursaspor ikinci maçında ikinci yenilgisini aldı.

Seçim yasaklama ekranında iki takımın da farklı stratejiler uyguladığını gördük. Bursaspor bugün daha önce Royal Bandits’in uygulamaya çalıştığı Master Yi-Taric kompozisyonu kurarken Dark Passage ise nişancı rolünde Vladimir’i tercih etti.

Karşılaşmanın büyük bir bölümünün minyon kesme festivali şeklinde geçtiğini söylemek gerekiyor. Özellikle Master Yi hem ormanı hem de orta koridordaki kaynakları alırken ne yazık ki bunu herhangi bir skora ya da objektif avantajına çeviremedi. Öte yandan koridor aşamasının uzaması Dark Passage’ın avantajına oldu. Vladimir ve Aatrox istedikleri eşyalara çok daha kolay bir şekilde ulaştı.

Maçın kopma noktası baron önündeki savaş oldu. Görüşü de aldıktan sonra baronu zorlayan Bursaspor Crush’ı düşürmeye çalışsa da Xin Zhao savaş başlatma yeteneklerinin tamamını absorbe etti ve sahne Aatrox’a kaldı. Alt koridordan Işınlan ile gelen Panky, dörtte dört yaparak takımını adeta tek bir takım savaşıyla galibiyete taşıdı. Baron’u aldıktan sonra alt koridor inhibitöründe çıkan takım savaşını da kazanan DP, rakibini yenerek ilk galibiyetine ulaşmayı başardı.

Kaynak
5mid.com

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Kompozisyon sorunu yaşıyoruz sadece Master yi üzerine kurulu oynadık onu da tutunca hiç bir şey yapamadık Batalla üzerinden oynadığımız gibi. En az 2 taşıyıcı olmalı. Yeni takım alisacaktir inşallah bundan sonra kazanalım

    10
  2. Mustafa Er de gitti bu takimi kim ligde birakacak simdi..:)

    Ali ay ve yandakcilari yatacak yeriniz yok pardon size memleketimde corba cok..

    1. @Atalay Güney yorumuna yanıt olarak

      Durum senle alakalı olmasın google ads aramalarına göre reklam çıkartır.Hatta söylenenlere göre siri gibi sürekli bizi dinleyen özellikler sayesinde konuştuklarımıza göre reklamlar yansıyor.Hic ağzından düşürmüyorsun galiba 🙂

  3. 1 faty parasına ligin içinden geçeriz de bunu yapacak beyin yok hayatında 1 kere profesyonel maça çıkmamış adamlarla şl den başlıyoruz ligin en kotu takımına yenildik bilmem farkında mısınız?

    5
    1
  4. Bu kadro ile düşmememiz sürpriz olur ama 2. Ligde oynarlar kapatılması yanlış olur tecrübelendikçe 1. Lige öıkılır

  5. Burda da cok Kötü kadro kurduk hele o solo ve adc.Ragner ne tf nede main de oynayabiliyor hades desen kafasına gore takılıyor milica iyi mi kotumu anlamadım bi stefan la tolerant bi seyler yapmaya calisiyor 0-27 olabilir dp bizden sonra en kötü takim onlara bile dis geciremedik allah sonumuzu hayir etsin

  6. Yarın ligin en güçlü takımı fenerbahçe ile oynıycaz ağır bğr yenilgi alırsak şaşırmayın mağlubiyet serisi 3 olacak. Bugün ise kağıt üstünde ligin en kalitesiz takımına karşı oynadık bunu kazanamadıysak kimi alıcaz. Kalitesiz çok ağır olur ama kağıt üstünde ligin en düşük takımı denebilir.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu