Stephane Badji transferi bitti biter!

Bursaspor yönetimi transferi için yaklaşık 1 aydır mücadele verdiği Stephane Badji konusunda mutlu sona yaklaşıyor.

Samet Aybaba‘nın ısrarla istediği ve orta sahayı teslim etmeyi planladığı 28 yaşındaki tecrübeli ön libero Stephane Badji için kulübü Anderlecht bonservisinde indirime gidiyor.

Bursaspor‘dan 900 bin Euro isteyen Belçika ekibinin son kez indirim yapacağı ve bu transferin biran önce sonuçlanması istediği öğrenildi. Başkan Ali Ay‘ın hafta içi bu transfere son noktayı koymayı planladığı ifade ediliyor.

3 GOL 3 ASİST

Süper Lig’de bir ara Medipol Başakşehir forması da giyen Stephane Badji‘yle yıllık 900 bin Euro’ya el sıkışıldığı gelen haberler arasında. Geçen sezon Kayserispor‘da 35 maça çıkan ve 3 gol, 3 asistlik bir performans gösteren deneyimli kramponla son görüşmenin bugün yapılacağı ifade edildi. 1.90 boyundaki Senegalli futbolcu oyunu her iki yönüyle oynayabiliyor. Badji, birçok futbol otoritesi tarafından sezonun en iyi 6 numaralarından biri olarak gösterilmişti.

18 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Olayın menajerleri haberi göndermiş anlaşılan.” Badji, birçok futbol otoritesi tarafından sezonun en iyi 6 numaralarından biri olarak gösterilmişti.” cümlesiyle de patlatıldığına göre her şey tamamdır.Simdi gitsin Bursaspor’un paraları.Umarim faydalı olur.Tabi alınırsa.Paul Baysse hikayesine dönmesinde…

    36
    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Gecen sene 600 bin kazanmisti bu sezon 900 bin vericez biraz fazla sanki. Keske 700 750 bin bandinda ikna edilebilseydi. Ortalama ustu kalitede oyuncu katki saglar , haber dogruysa hayirli olsun.

      11
      2
      1. @Semturano yorumuna yanıt olarak

        semturano çok cahil yorumlar yapıorsun birde gitmişsin fotonu koymuşsun oraya bakın görün cahili demek istiyon zuhaa.ne değişik insanlar var ya!sorunlusunuz semturano ve yancıları adam 600 bin geçen sene kazandı nerden kayserispor dan kayserispor kim sıradan bir anadolu takımı şampiyonluğu hiç ama hiç yok 1 kere bile olamadı Bursaspor ise 1 kezde olsa şampiyonluğu tattı yani 5.büyük adam tabiki geçen seneki paradan daha fazla isticek bide buraya geliyorsa.mantıklı şeyler yazın şuraya!

    2. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Badji,nin yanısıra,Jorguero ile tekrar anlaşılıp,ortasaha defteri kapanmalıdır.sonra transfer yoğunluğunu sağ açık,sol açık ve forvete vermeliyiz.(Jorguero bonservisi elinde,bonservis ödemeden,daha iyisini bulamayız)

      17
      3
    3. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Arkadaşlar bir sezon başakşehir de onu canlı izledim.. içiniz gonlunuz rahat olsun gerçekten bizim taraftarın bir numaralı adamı olur… Çok iyi savunmasının yanında toplada iyi… Şu an bu yorumada kızan olabilir ama inşallah gelir ne dediğimi o zaman göreceksiniz…

      19
      2
      1. @Ömer yorumuna yanıt olarak

        Dün akşam Hırvatistan-Nijerya maçını izledim.
        Shehu sağ bek olarak iyi bir oyun çıkardı,
        fakat Ekong maç 1-0 iken inanılmaz bir penaltıya sebebiyet verdi . ayrıca oyun içinde de kötüydü.
        Şimdi… sağ bek arayacağımıza, shehu’yu bu bölgede değerlendirebiliriz.
        Tabi… Badji ön libero olarak alınırsa. Bursaspor için yeterlidir.

        1. @kod adı yasaklı yorumuna yanıt olarak

          O maçi ben de izledim ve bunu ben de dusundum lakin bence Shehu kalirsa sayet (insallah kalir)ortada daha verimli olacagini dusunuyorum.
          Sabri gelse aslinda ilaç olur.rekabet olur sag bekte.tecrubesi var.Gençlere de ornek olur.lakin Goztepedeki sozlesme durumunu bilmiyorum.yalniz uygun ise bence seve seve gelir Bursa’ya.IST yakin.Yani iyi olur diye dusunuyorum.

  2. Insallah Traore kapagi yemeyiz. Zaten basaksehir.kayseride canli seyrettigimiz bu adan traore gibi tirt cikarsa futbol u birakacagim bu nedir kardesim holmen.stoch.kazim.tincay…..bize gelince apisiyor millet

  3. Ben boş transfer olacağını düşünmüyorum adam geçen sezon istikrarlı bir şekilde oynadı kayseride hiç fena değildi.He süper bir adam değil ama en azından yıllar sonra orta sahada istikrarı yakalayabileceğimiz bir görev adamı yanına uygun isimlerle ve teknik bir orta sahayla desteklenirse bence hem savunmada iyi iş yapar hem de ileriye dönük oyuncuları rahatlatır.

  4. Israrla böyle yüksek bir ücrete bu oyuncuyu Bursaspor’a getirmeye çalışıyorlar. Bütün bu değerinden yüksek paraların ödendiği transferlerin destekleyicisi olay medya. Geçen sene volkan’ı 1 mi euroyabursaspor’a getirmek için çok uğraşmışlardı. Stancu transferinin arkasında da aynı medya grubu var. Badji için bir de bonservis ödemmesi söz konusu. Bu kadar para dökecekseniz badji’den daha iyisi ve daha genci bulunur. Tabii niyetiniz bursaspor’a hizmet etmekse

  5. Başakşehir kiralamış ,bi sezon oynatmış beğenmemiş almamış,kayseri oynatmış beğenmemiş ki almıyor(kerameti 900 bin ero para istenmiş,beşmilyon ero değil.) biz ne s..me baci de baci sevdasındayız anlamadım.edü(agu) ile büdü(badu) den ,traoreden,şamilden,vs. vs. den iyi olacağını sanmıyorum.Bide artık bi süre siyahi futbolcudan uzak duralım,ne bu kardeşim tanzanyaspor gibi oldu koca bursasporum….

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu