Dieumerci Mbokani ile anlaştık mı?

Bursaspor'da transferde sıcak saatler yaşanıyor. Uzun zamandır golcü arayışında olan Yeşil Beyazlılar aradığı ismi Ukrayna'da buldu.

Timsah‘ın geçtiğimiz sezon Dinamo Kiev‘de forma giyen dünyaca ünlü yıldız Dieumerci Mbokani ile anlaşmaya vardığı iddia edildi..

1 Temmuz 2018 itibariyle sözleşmesi bitecek yıldız golcü için Bursaspor herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek. Daha önce de Beşiktaş‘ın da istediği golcü oyuncunun yeni sezonda Bursaspor forması giyeceği belirtildi. Geçen sezon Dinamo Kiev forması ile çıktığı 32 maçta 12 gol 2 asistlik performans gösteren 32 yaşındaki yıldız, kariyeri boyunca yaptığı transferlerle bonservisine 24 milyon Euro ödettirdi.

30 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Mustafa Hoca’nın bulduğu,
    Videolarını izleyip çok beğendiğim,
    Genç yıldız adayı Atanasov’u elinin tersiyle iten,
    Transferi imzaya kalmış bu çocuğu
    Sırf kendi manageri sebeplensin diye reddeden,

    Bizden değildir….

    141
    11
    1. @kod adı yasaklı yorumuna yanıt olarak

      takim yildiz adayinan gecilmiyor hangi biri Yildiz oldu bunlarin??yildiz adayi diye hep topladik takim 2 senedir küme düsmekten son anda kurtuluyor.atanasovun oynadigi lige ve takimlara bir bak bizim 2.lig ayarinda bir lig bizim süper ligde oynayabilirmi?bunun akibetide berisha gibi olur sonucta ayni ligde oynadilar..

    2. @kod adı yasaklı yorumuna yanıt olarak

      1- yok, yok!.. artık iyice eminim bizim taraftar, bu defa çekirgenin 3. kez sıçramasına izin vermeyip takımı düşürmeyi kafasına koymuş.
      2- ali ay gider mi onu bilemem. çünkü koltuğa sakız gibi yapışmış. bir de hangi akla hizmet ediyor onu anlamıyorum.
      3- ama samet hocanın ilk resmi maçına çıkabileceğini düşünmüyorum. lig bitene kadar üç antrenör değişikliği Bursaspor için bir istikrar!! başarısı olacaktır.
      4- kaza, adeta geliyorum diyor. bu yıl küme düştüğümüz de kimse ağlanmasın. ne demiş büyüklerimiz. ”ne ekersen o nu biçersin!”

      11
      8
    3. @kod adı yasaklı yorumuna yanıt olarak

      Samet hocanın kredisi başlamadan bitmeye başladı.Mustafa hoca olayindan bir eksi zaten yedi benden.Gecmisi de zaten belli.Aldirdigi marcelinho,leandrolar,gutierrezler belli.Anlasildigi üzere Mustafa erin gitmesi Samet aybabanin kendi menajerleri üzerinden Bursaspor paralarını cebe indirmek istemesi nedeniyle.Bunu da gördük.Bunlara rağmen Samet hocaya en azından 5 maç şans verme taraftariyim.Bu sonuçlara göre tavrımı takinacagim.Ali ay a karşı takinacagim tavır seçildiği Ramazan ayından beri belli.Gidene kadar Ali Ay’a tepkinin koyacağım.Şuna da dikkatinizi çekmek istiyorum.Eger Ali ay gerçekten Bursaspor sevdalısı olsaydı kendisine karşı olan tepkileri göz önünde olarak aday dahi olmazdı.Bugune kadar kimsenin parası içeride kalmadı.İlerleyen tarihlerde alırdı.Ben Ali Ay’ı , çağlar grubunun Bursaspor u ve bursasporlulugu bitirme projesi olduğunu düşünüyorum.

      28
      15
      1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

        5 maç kazanırsa indirdiği paraları, mustafa eri yemesini kulübün profesyonelleşmesinin önüne geçmesini es geçicez yani.Bursaspor geleceğe yönelmeli kısa vadede başarı getircek para yok bizde. Samet takım toplanmadan yollanmalı genç proje hoca getirilmeli ve sabredilmeli.

        7
        5
        1. @İdi yorumuna yanıt olarak

          5 maç kazanırsa her şeyi unutmayalım tabiki ama sahaya çıkan takımı da olumsuz etkileyecek harekette bulunmayalım.Samet hocanın kredisi zaten bizim taraftarda yok denecek kadar azdı.Bunun üstüne Ali ay faktörü de eklendi.Boyle olunca daha da azaldı.Ustune bir de taraftarın sempatisini kazanmış Mustafa er ile yaşananlar tuz biber ekti.Bu saatten sonra set hoca bir tarafıyla kuş tutsa zor yaranır ancak ortada da bir Bursaspor gerçeği var ki belirli noktalarda başarı gelirse bu yanlışları belli bir zamana kadar uykuya yatırmak gerektiğini düşünüyorum.Demek istediğim buydu.

    4. @kod adı yasaklı yorumuna yanıt olarak

      Dikkat ediyorum bütün haberler hep olay medayadan.Demekki el ele iş yaptıklarının kanıtı bu.Zaten bizim cahil başkana samet aldıranlarda belli.Şimdi malum menejerlerle transfer vakti.Aman ha 3 senin altında anlaşma yapmayın.Milletin 2 milyon verdiğine biz çok rahat 5 milyon veriyoruz.Nede olsa burası deniz birader

      30
      5
    5. @kod adı yasaklı yorumuna yanıt olarak

      Mustafa hocanın emekleri zayi edilmemelidir.
      Kulüp her yanı ayrı oynayan bir görüntü vermemelidir.
      Bu yetenekli çocuk alınıp gerekirse kiraya verilmelidir.

      55
      2
  2. İnsanın inanası gelmiyor. Hiç olmazsa Bayram mübarek günde aklımızla dalga geçmeyin. Alınabilirse çok faydalı olur, yırtıcı bir forvet, iyi bir yapılanma ile lig ve kupada en az 20 gol atar.

    57
  3. klasik ali ay transfer politikası son an a kadar bekle sonrada 3-5 çöp al takıma sonra maaşlarını öde dur. Çok muhterem ali ay a oy atan genel kurul üyeleri sizin eseriniz.

  4. Başkan sen adam olmayacan samette şimdiden taraftar karşısında kredisini tüketti . Madem kongrede kiralklarınızla kazandınız o zaman bu sene her maç stadta kongre kurulmalı. Kombinelere hücum etmeliyiz

  5. Mbokani olur başkası olur Allah aşkına bu oyuncuyu scout ekibi canlı olarak izledi mi izlediyse kaç maçını izledi..Bursaspor un scout ekibinin izleyeceği ve alacağı futbolcular hem takıma katkı sağlayacak hemde ondan ilerde para kazanacağı futbolcular almalı…Örnek Ndiaye,Bakambu,Baliç gibi genç ve kaliteli oyuncular alıp manevi ve maddi katkı sağlanmalı…3-5 milyon gibi paralar veremiyeceğimize göre bir futbolcuya iyi izleyip araştırılıp az ama öz futbolcular alınmalı faty ,john,delarj gibi oyuncular alınacaksa hiç almasınlar.Alınan yabancıların sözleşmelerini de 3 sene yapılmamalı 1+1 kötü ve gönderilmek istenildiğinde oynamadan paralarını alıp gidiyorlar… ve istedikleri parayı vermiceksin senin verdiğin paraya gelecekse gelsin yoksa güle güle diyeceksin….

  6. Bence sallama haber Ali ay böyle adamlara para veremez parası yok .hemde çok cimri alsa alsa kramponunu alır.alo aya oy verenlere kapak olsun ona oy verenler hem menfAatci hemde Bursasporlu değildir benim gözümde.2 .5 seneden beri bu adam ne yapmista bu adamı seçtiler adamın ne projesi nede sponsoru var.boyle adamları seçerken düşünerek oy vermek lazım akillanmamis bu adam.istedigi oyuncular kaçıyor menejerker yine kulübe giriyor Mustafa erin dediği oyuncular alınmıyor geç olmadan istifa et Ali ayyy.

  7. TRANSFER MEDYASINDAN ALINTIDIR
    Teknik direktörlük görevine Samet Aybaba’yı getiren ve yeni sezonda üst sıralara oynamayı hedefleyen Bursaspor, transferde sağlam adımlar atmak istiyor. Yeniden başkanlığa seçilen Ali Ay ve kurmayları işe hücum hattından başladı.

    Timsah, Dinamo Kiev ile sözleşmesi biten ve Süper Lig’in yeni ekiplerinden Erzurumspor’un da yakından ilgilendiği Dieumerci Mbokani’nin transferinde büyük mesafe katetti. Bonservisi elinde olan 32 yaşındaki Kongolu futbolcu geçen sezon çıktığı 31 maçta 12 gol atarken, 2 asist yaptı. Kariyerinde Monaco, Wolfsburg, Hull City gibi kulüpler olan Mbokani geçtiğimiz sezonlarda Beşiktaş ile Trabzonspor’un da gündemine gelmişti.

    Bu adamı sizce kim alabilir . İşinizden Erzurum dediğinizi duyar gibi oldum.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu