Özer Hurmacı iddiası!

Bursaspor'un, Osmanlıspor forması giyen Özer Hurmacı ile ilgilendiği iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig‘e veda eden Osmanlıspor‘da forma giyen Özer Hurmacı‘nın Bursaspor ile görüşme halinde olduğu öğrenildi.

Kariyerine Süper Lig‘de devam etmek isteyen 31 yaşındaki ismin, Bursaspor‘a gitmek istediği kaydedildi. 2016-2017 sezonunda Teleset Mobilya Akhisarspor forması giyen ve 31 maça çıkıp 5 gol kaydeden Özer, Osmanlıspor formasıyla ile 23 maça çıkıp 2 gol kaydedebildi.

Fenerbahçe, Kasımpaşa, Trabzonspor formaları giyen deneyimli ismin önümüzdeki hafta karar vermesi bekleniyor.

19 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Özer Hurmaci son üç sezon da kaç maç oynamış kaç gol kaç asist kaç top çalma yapmış Özer i alan isteyen de akıl fikir

  2. Adamın futbol bilgisi yorumlar da belli oluyor. Admin her önüne gelene yorum yaptırıpta insanların içini karartmayın. Sanki elinde özer gibi oyuncu var beğenmiyor, oynayan oyuncuya oynamadı diyor. Ne kadar çok bilen var ya. Bizim kulübe uymaz de geç. Futboldan soğudum. Yaşım 50, kırk senedir Bursasporumu takip ediyorum, ne taraftar kaldı,ne yönetim, ne adam gibi takım futboldan soğuttunuz be. Yazık….

    1
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu