İşte Mustafa Er’in istifa sebebi!

Bursaspor'da gündeme bomba gibi düşen Mustafa Er'in istifası konuşulmaya devam ediyor.

Bursaspor Kulübü Futbol Direktörlüğünden istifa eden Mustafa Er’in görevinden neden ayrıldığı konusunda herkes sessizliğe bürünmüş durumda.

Mustafa Er‘e cep telefonunu kapattığı için ulaşılamazken dün kulüpte Ali Ay’a; “Kulüpte para yok, diğer taraftan borçlar var. Bu şartlar altında görevime devam edemeyeceğim‘ dediği öğrenildi.

Mustafa Er’in bu sözleri karşısında adeta şok olan başkan Ali Ay’ın ise cevabı şöyle oldu; “Mustafa etme, eyleme. Senin önüne üç seçenek koyduk, bu görevi kabul ettin. Bu kadar kolay pes etme

Bunun üzerine kararında ısrarlı olduğunu belirten Er, istifasını vererek tesislerden ayrıldı.

39 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Şehrin Dinamitleri ! Hani arkasındaydınız başkanın büyük destek vardı hayırdır ne oldu ? Siz dinamik değil dinamitsiniz yararınız yok zararınız çok !

    183
    6
    1. @Tomorrowland yorumuna yanıt olarak

      Başkan istifa etti diyorsunda sen adamla sözleşme yaptınmı?Her şeyin yalan dolan.Fakat olan Bursaspor’a oluyor.Adamı resmen yedin.Hiç bir Ah yapanın yanına kalmaz.

      56
      3
  2. Öyle bir haber içeriği yazılmış ki Mustafa Hoca ; zorluğa gelemedi. Kendi kaçtı gibi mesajlar içeriyor. Bizim bunlara karnımız tok dede. Geçen sezon öyle bir zorlukta takımı aldı ki yenilse veya berabere kalsa takım düşecek korkmadan çekinmeden o topun altına girdi. Bilhakis milyon avrolar verip getirdiğin milyon avrolar verip gönderdiğin hocandan sonra bir kez bile düşünmeden takımı aldı yine başardı. Sizin pisliğinizi temizledi. Şimdi Mustafa Hoca kaçtı gitti pes etti? Bu mu yani?!

    91
    5
    1. @Eren YILMAZ yorumuna yanıt olarak

      Bu yorumu tepeye sabitlesinler.Ben bu arkadaşın yazdığı gibi düşünüyorum.Ali ay, Mustafa eri kötü göstererek taraftarın önüne atıyor.Bizim gibi bilinçli rltaraftar bunu yemez.Aptal değiliz.

      46
      3
  3. Ha Başkan iyi herkes kötü öylemi?Herkes bu görev için bi taraflarını yırtıp ona buna yalakalık yaparken adam böyle bir görevi bedavaya bırakmaz.Kulüpteki rezilliklerle baş edemeyeceğini anlamıştır.Yazıklar olsun başkan.Bir kerede adam gibi iş yapsan günahamı girersin.

    34
    4
  4. Ya arkadaş bi tane adam gibi adam vardı sonunda onuda isyan ettirdi ler biz kendi değerlerimizin kıymetini ne zaman anlıcaz

    30
    2
  5. Tek suçlu Ali ay mı peki ? Ali ayın karşısında birleşmeyip bölünüp oyları bölen EGO’ları belkide kendi çıkarları için tek liste çıkarmayanlarda en az Ali ay kadar suçludur .Sadettin saran fenerbahçeden aday Olcaktı Ali Koçunda olacağını duyunca Ali koç Lehine çekiliyorum dedi çekildi .Sözde hepiniz damardan BURSASPOR “lusunuz nerdesiniz lemi bey stadı fon şirketine satıp 50 milyon Euro kazandırıcağınızı söylediniz Hüseyin bey İstanbul’da şöyle çevrem var böyle gücüm var diyordunuz koyun ağırlığınızıda seneye İBRAHİM YAZICI Sezonu olsun BURSASPORun hakkı yenmesin bizde diyelimki adamlara helal olsun siz şuan Ali ayı tekrardan seçen çorbacıları haklı çıkartıyorsunuz ..!!Bu arada bu konuyla ilgili çok konuşmaya gerek Yok Mustafa er sağlam adamdır hem futbolculuk hemde hocalık döneminde tek yanlış yapmamıştır camiayı taraftar gibi sahiplenmiş benimsemiştir.Mutlaka yanlış bir şeyler görmüştür ki ondan bırakmıştır görevi yolu açık olsun inşallah süper ligde yada PTT’de takım çalıştırır .

    26
    3
  6. başkan mustafayı yabancı dil eğitimi için yurtdışına gönderecekti, hemen Yeni Zelandadan bir dil kursu bulsunlar ve acilen göndersinler.Mustafa bu şekilde en erken gelecek sene buraya dönebilir bu şekilde..Ben de Samet Aybaba yerinde olsam, tek patron olsam ayak altında gezen tipler istemem..

    14
    25
  7. Zamanında Ertuğrul Sağlam Recep Bölükbaşı yönetimine istifasını sunmayıp kendine zarar verdi. Mustafa Er kendini kurtardı biz kendimizi kayıralım. Toplayın bavulu diyemiyoruz..

    13
    1
  8. Bursaspor da başkan, yönetici, sportif direktör, teknik direktör, futbolcu olmak için mangal gibi yürek lazım. Bursa da ki baskıyı kaldırmak gerçekten çok zor.

    12
    1
  9. Tamam Mustafa Er 10 numara adamda bırakıp gitmekte neymiş arkadaş.Sezon başlamadan işini tam yapması gereken dönemde öyle gitmek olur mu?

    9
    22
    1. @Deli Cevat yorumuna yanıt olarak

      la olum, onu le guen kulübeye bile almıyordu, sığıntı gibiydi..Bu kadar şişirmeyin şu mustafayı.Son Trabzon ve GB maçlarında kulübü 4 milyon tl zarara uğrattı.Bu herifin nesine bu kadar güveniyorsunuz anlamıyorum.Kaç sene oldu futbolu bırakalı, antrenör olmak istese lisans alırdı, gançevin lisansıyla maça çıkmazdı..Başlarım mustafa ya, huzurumu bozamam onun için. Ali Ay konusuna gelince, bu rezilliği başkan seçenler düşünsün borcu harcı.

      4
      6
  10. içeriden duyduğum doğruymuş demek ki . Hocanın yardımcıligı dahil olmak üzere 3 seçenek sunduk bunu tercih etti dediler. Şimdi de istifa ? Olmamış hocam

    8
    31
  11. Şansız bedevi çölde kutup ayısı yakalarmış… Yalnız Mustafa hoca sende çok çabuk pes ettin,sana yakışmadı. Çünkü her konuyu bilerek geldin bu göreve. Yeni gelseydin başkana kızardım,lakin bile bile geldin. Şimdi yan çiziyorsun, kendine yazık etme,yolun uzun ve görevine devam et. Bursa sana inandı, herkese nasib olmaz bu güven. Biz armayı severiz, şahısları değil. Kendini unutturma…

    8
    21
  12. 2 Sezondur bu adam kulübü ipten alıyordu, BATALLA REİS ile birlikte,
    artık ikisi de yok, şimdi kim ipten alacak bu kulübü, görelim Ali dede ve
    Samet efendinin maharetlerini, paraşütsüz düşüyoruz renkdaşlar hazır olun,
    Ali dedeciler kına yakın bi taraflarınızaaaa

    7
    2
  13. Ne yorum yazayım parasız başkan işi bilmeyen bir başkan işiniz çok zor bu başkanla üçüncü sezonu ama hala birşey öğrenmenin allah bursaspor un yardımcı olsun

    4
    3
  14. Mustafa Er hoca baktı rezillik diz boyu eski şarlatanlar yine transferin icinde yedek üye başrolde ne haliniz varsa görün dedi .yönetim de kendi rezillik lerini kapatmak icin 2senedir kurtarması icin sığındigi hocayı karaliyor.

    3
    1
  15. İBRAHİM YAZICI sezonu olmasın.ZİRA DÜŞME DURUMUMUZDA MERHUMUN KEMİKLERİ SIZLAR.

    BURSASPOR ÜZERİNDEN NEMALANANLARA HAKKIMZ HARAM ZIKKIM OLSUN.RABBİM İKİ CİHANDA DA REZİL VE SEFİL EYLESİN.

    3
    1
  16. zate ,,zafer gülbahcenın adamıydı .gitmesi iyi olmuş. birde o yönetim kurulu başkanıda gitse on numara olucak.yalçınmıydı neydi

  17. klubun geleceğini bir kombineye satan sözde bursaspor sevdalısı delegeler şimdi ciyak ciyak şehrin dinamikleri diyor sizin gibi bursaspora zarar verecek hain birdaha gelmez

  18. Yoksa şöylemi oldu?
    Samet bey Kembo takımdan gitsin dedi Mustafa hoca hayır gitmesin dedi bu konuda tartıştılar ve Samet buranın hocası benim kadroyu ben kurarım dedi Mustafa hocada buyur kur kadroyu deyip çekip gitti mi?
    Yok borç varmış ödeme yokmuş sanki geçtiğimiz 2 yıl borç yoktu transferler havada uçuşuyordu bırakın harcadınız adamı işte karaktersizler

  19. Para için gidecek adam şimdiye kadar giderdi, para olmadığını yeni mi öğrendi sanki??..O işin sakat olduğu belliydi zaten, Samet gibi kurt hoca Mustafa hocayı sallamazdı..

  20. SEN OYNA ALİ AY SEN OYNA
    SENDE KABAHAT YOK SANA OYVERENLER DÜŞÜNSÜN
    CAVCAV SEZONUNDA GENÇLERBİRLİĞİ
    YAZICI SEZONUNDAN BURSA SPORUMUZ DÜŞMESİN

  21. Mustafa er jani atanasovu 1 yıl boyunca izlemiş ve alınması için yönetime rapor vermiş. Ancak samet hoca bu oyuncuya sıcak bakmamış. Ardından mustafa erin 1 yıl boyunca izleyip izlettirip kulübün alabileceği takımın ihtiyaçlarına uygun bir transfer listesi oluşturmuş. Ancak samet hoca listeyi tamamen veto etmiş. Mustafa hocada biz bu kadar çalışıp emek verelim ama bir futbolcuyu dahi kabul etmiyor burda durmamın bie anlamı yok deyip sinirlenip istifa etmiş. Kulübün içinden aldığım güvenilir kaynaktan doğru haber arkadaşlar. Sizce kim haklı. Bence mustafa er…

  22. koskoca bursa’da mustafa er’e konusacak kimse yoktur bence. Şüphesiz ki bu adam 2 sene üst üste Bursasporumuzu o kadar akıbetlerden kurtardı ki. Ve çıkıp 5 kuruş para ve ben şunu yaptım bunu yaptım şöyle yaptım deyip karşılığını beklemeden.. ama sayın ay sana sesleniyorum bırak hak yemeyi.. ve bursa’nın öz evladı bursa aşığı ölümüne bir bursasporlu mustafa hoca’ya sahip çık.. bu adam biz taraftara kendisini kanıtlamıştır.. artık sende terbiyesizlik yapma sayın ali ay..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu