Fernandao “Bursaspor’a dönmeyi ben de isterim”

Bursaspor'un transfer görüşmesi yaptığı Fernandao'nun yeni gelecek teknik adamı beklediği ve planını ona göre çizeceği belirtildi. Yeşil Beyazlılar da bu gelişmenin ardından görüşmeleri dondurdu. Timsah'ta amaç yeni sezon öncesi Fernandao'yu kiralayıp, maaşının bir kısmını üstlenmek.

Bursaspor transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeşil-Beyazlılar, geçmiş dönemde Bursaspor‘da forma giyen ve şu anda Fenerbahçe‘nin futbolcusu olan Fernandao ile ilgili görüşmelerini de sürdürüyor.

Timsah‘ın transfer için Brezilyalı futbolcuyla ön görüşmeyi yaptığı öğrenilirken, tecrübeli kramponun Fenerbahçe‘den aldığı maaş kafalarda soru işareti bıraktı.

MAAŞI SORUN OLDU

Aldığı ücretin yanı sıra Fernandao’nun Bursaspor’un kurmaylarına; “Yeni gelecek teknik direktörü beklemek istiyorum. Önceliğim Fenerbahçe. Ancak burada bir gelecek göremezsem, Bursaspor’a dönmeyi ben de isterim” dediği ifade edildi. Bursaspor da bu gelişmenin ardından bu transferi beklemeye aldı. Timsah‘ta amaç yeni sezon öncesi Fernandao‘yu kiralamak ve oyuncunun maaşının bir kısmını üstlenmek.

24 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Aslında iş yapar ama ben daha çok yeni biri gelsin isterim genç dinamik süratli taraftara heyecan verecek birebirde iyi bir forvet olsa mükemmel olur zaten ileri de iki sağlam kanat bir sağlam forvet alsalar yeter bu takıma

  2. Milletin coplerini kiralik oyuncularini toplamaya ne meraklisiniz..
    2 senedir hala akillanmadiniz gidin saglam bonservisi elinde 2 forvet alin su takima..

    Is yaparsa iyi bir bonservis fiyatiyla satabilirsiniz..

    4
    1
  3. Evet beklerken Fernandao resmi olarak Suudi Arabistan takımı Al Wehda’ya transfer oldu. Bekleyelim daha bakalım elimizden kimler kaçacak merak ediyorum. Asıl komik olan bu haber yayınlandığı sırada transfer olması. 😀

    4
    1
  4. Buda yalan oldu al wehda transfer oldu biz anca babayaroyu alırız 3 1rini herkez kaçıo soner fernandao sıradaki gelsin bu yönetimle babayı alırız ali ay verenler mutlu olsunlar boktan transferler yaparlar

  5. Fenerbahçede de yanılmıyorsam kazandığın kadar harca durumu var ya da en azından dikkat etmesi gerekiyor finansal açıdan bu yüzden kiralamak yerine satmayı tercih edeceklerdir.Kim ne derse desin fernandao formayı alınca fener gol atmaya başladı bugün nereye gitse gollerine devam eder çünkü hem fizikli adam hem de çok ağır değil ayrıca kafasi da ayağı da iyi.Demek istediğim şu ki fener listeye koysa talibi her türlü olur niye kiralasınlar ki ?

  6. Saudi Arabistan’a gitti bence kurtulduk. Bu saatten sonra olmazdı. Olay gazetesi üstlendiği misyonu devam ettiriyor. Fb’nin ıskartalarını Bursaspor’a getirmek. Geçen sene volkan diye tutturmuşlardı. Verilmiş sadakamız varmış başaramadılar.

    2
    2
  7. Ya ne kadar yalan haber yapıldığı belli oluyor ya. 47 dk. Önce adam yeni teknik direktöre gore karar verecek yazılıyor. 47 dk sonra adam arabistana transfer oluyor. Her sezon öncesi olduğu gibi yalan transfer rezilligi şimdiden başladı

  8. Şu takıma biri tecrübeli kaliteli, diğeri gelecek vaadeden genç forvet bulun artık,
    çıkarın kafasını dışarıya biraz, yurt dışından arayın yok mu bu kadar portföyünüz

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu