Kendir Yaylası için Hilton ve Sheraton ile görüşülecek?

Olay Medya Spor Yazarı Beytullah Süat'ın bugünkü köşe yazısıdır.

Başkan Ali Ay’ın önemli projelerinden birtanesi Kendir yaylasıydı.

Yapıldığı takdirde Bursaspor’a ciddi bir gelir getireceği ortada.

Bilindiği gibi yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilecek.

Kısa zaman içersinde yönetim Hilton, Sheraton gibi otellerle bir görüşme yapacak.

Bu kez geçmiş dönemde olduğu gibi üstüne yatılmayacak gibi duruyor.

6 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Uludağ’in en ulaşılması zor alanına dünyaca ünlü oteller gelip tesis mesis yapmaz. Hayalden de öte iş. Kendimizi kandırıyoruz.

    28
    8
  2. Hilton ve Sheraton ile görüşmektense gidip Avusturya’da bu işin piri olmuş firmalar ile görüşün, danışmanlık hizmeti alın. Türkiye’den firmalara yaptırın, gelirden pay verin ya da yerli şirketlerle yap işlet devret modeli ile anlaşın. Limak gibi dünya genelinde ihaleler alan, tesisler yapan, işletmeyi bilen yerli firmalar ile anlaşılsın isterim ancak kimlerin olduğu da belli. Yok o takımı tutuyor, yok bu takımı tutuyor diyerek ticaret dışında duygusallık girebilir.

    25
    1
  3. Hep dünya genelinde önemli firmalarla görüşülüyor ama sadece telefonda gelen misafirlere oda tutmak için yada bir şeyler almak için yok öle yok böle boş insan bunlar boşş

    15
  4. Tamam Hilton’a söyleyin, oraya bi de özel hava alanı yapsın. Diğer sponsorumuz Lacost’un özlel uçağını da Kendir yaylasına indirin. Zavallı Lacost’çular, genl merkezleri Fransa’da olmasına rağmen 2 sene önce New York’tan bi kalktılar, hâlâ havadalar anasını satem. Bi türlü inemediler. Recep Oynakbaşı kaldırdıydı Lacost’u, sen indirirsin artık Ali Ay.

    5
    2
  5. HİLTON ve SHERTOON’ın başka işi gücü yok allah’ın dağına sana otel tesis yapacak,
    güldürmeyin adamı, ölü bir yatırım olur, umarım buraya gelecek müşteri bulursunuz

    3
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu