Yönetim elini cebine atmıyor!

Olay Medya Spor Yazarı Beytullah Süat'ın bugünkü köşe yazısıdır.

Başkan Ali Ay bu kez yola yeni isimlerle çıktı.

İçlerinde çalışan, sabah 9’dan akşam 5’e kadar mesai yapanlar olduğunu duyuyoruz.

Fakat iş paraya gelince orada büyük sıkıntı var.

Duyuyoruz ki, elini cebine atan yok.

Başkan Ali Ay ve 2. Başkan Cem Öztürk hariç diğer yöneticilerden çıkan para 300-400 bin Euro civarı.

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. 2 sendir devam eden senaryo tekrar yaşanacak. klübe para aktarılamayacak ve ya kazandırılamacak düşmeye oynanacak başarısızlık devam edecek takım misyon ve vizyon kaybedecek ama bunların olacağını bile bile oylar satıldı. ne büyük takımmışız ki ye ye bitmiyor dibini sıyırana kadar ali ay ve yandaşları klübün yakasını bırakmayacak. yediğiniz içtiğiniz haram zıkkım olsun..

    9
    1
  2. hani nerde destekleyen dinamikler siyasetçiler bazı taraftat grupları başkan seçtirmek için yapacağınız desteği keşke şimdi gösterseniz gerçek menfaatsiz bursaporlular hariç herkes destekledi şimdi ortada yoklar özellikle siyayetçiler hangi parti olursa olsun bursa kenti hep iktidarın yanında oldu ama iktidara gelenler bursaya bursapora sinek kadar değer vermedi vermiyorlar

  3. NE OLDU…DAHA EVVELKİ TOPLANTILARDA BUNDAN SONRA GELECEK YÖNETİMLER DÖVİZ BAZINDA DEGİL DE TL BAZINDA BORÇLANACAK VE ÖYLE PARA VERECEKLERDİ……TOPLANTIDA ALINAN KARAR YOK HÜKMÜNDEMİ YOKSA,TARAFTARIN BİLMEDİGİ BİR DURUMMU VAR…………………………………………..

  4. pamuk eller cebe beylerrrrrr
    batan geminin malları bunlar, hadi canım hadi,
    öylew piyasada artis artis dolaşmayla olmuyo,
    az biraz at elini cebine de görelim fiyakanı, kalibreni

    3
    1
  5. ben katkıyı geçtim bunlar ceplerinden para verip kendilerine kombinede almazlar..hadi onuna vazgeçtim eşe dosta davetiye dağıtmasınlar yeter..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu