Bryan Ruiz’i Aybaba istiyor

Sporting Lizbon'da oynayan 33 yaşındaki Bryan Ruiz'in alınması için Teknik Direktör Samet Aybaba'nın yeşil-beyazlı yönetimden istekte bulunduğu öğrenildi.

Fotomaç‘ın haberi şöyle:

Bonservisi elindeki Ruiz, geçen sezon 33 maçta, 2 gol ve 3 asistle oynadı. Daha önce Beşiktaş‘ın da gündemine gelen tecrübeli yıldız, Milli Takım‘da ise 109 maçta 23 gol kaydetti.

17 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @TEXASlı yorumuna yanıt olarak

        sen olacağına bak. Bugüne kadar hep böyle oldu. Buna sadece taraftar değil, spor yazarı-çizeri de dahil. Zaten bu kulüp bu hallere hep bu yüzden düşmedi mi? Medya ve taraftar desteği olmadan! bir başkanın, bir kulübü bu kadar küçültmeye gücü yetebilir mi? (bu ali ay olsa bile!)
        Ne demiş atalarımız, ”iğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batır!”
        Öz-eleştiri şart… herkes için…

        10
  1. Futbol yaşa bakmıyor futbolcunun istegi ve kondisyonu belirler buffon 40 yasında eto 37 vagner 37 Drogba aynı sekilde sevmesemde emre belozoglu quaresma örnekleri verilir. Kondisyon varsa yararlı olur ön yargıları kırmak gerekir her yıl şampiyon olan İstanbul takımları yaş ortalaması 30 31 yeterince acık tecrübe başarıyı getiriyor

    46
    3
    1. @Clegane yorumuna yanıt olarak

      Tecrübe eşittir başarı demek çok mantık değil ancak başarının temellerinden birinin tecrübe olduğu unutmamak gerekli. Sporting Lisbon’da tüm kulvarlarda 33 maç forma giymiş ve maç başına 55.63 dakika oyunda kalmış. Ligimizin oyun hızı ve süresi hesaba katılırsa ve kendisine biraz özgürlük tanınırsa rahat 90 dakika çıkarabilir. Tecrübeli ve kaliteli oyuncu. Dünya Kupasında da kendisini izleyeceğiz, eğer iyi performans sergilerse çok fazla talibi olacaktır. Kalitesi ile ofansif oyuncu kuru olarak da rahatlıkla oynayabilir. Takımımıza mevcut hücumculardan çok daha fazla şey katacağı çok açık bir gerçek.

      16
      1
  2. Elimizdeki gençlerin yanina batalla gibi tecrübeli bir 10 numara şart. Atanasov, ozancan , alper bu çocuklari oynatmak lazim

    22
  3. Başlık eksik, ben de istiyorum. Bryan ruiz yıllardır takip ettiğim çok başarılı ve yetenekli bir futbolcu. Eğer Türkiye’ye yatmaya gelmezse bizi 2 yıl götürür

    11
  4. Futbol piyasasında bilinen kaliteli bir isim fakat yaşı en büyük handikap,
    eğer hocanın istemek için kaynağı sağlamsa, bu oyuncu izlendiyse, kendisi de amacı katkı koymaksa,
    1+1 yıllık anlaşma yaparsın, verirsin eline 500 bin euro, lig de 30 maç 11’de oynarsan
    maç başı 10 bin eurodan 300 bin euro daha veririm, 800 BİN EURO TOPLAM da
    sözleşmeye imza atıcaksa gelsin, yok portekizde kazanamayacağı paraları ister,
    yüksekten uçarsa, paragözlük yaparsa gerek yok gelmesine

    1. @PaulNewman yorumuna yanıt olarak

      Bir hoca kötü sonuçlar geldiğinde en büyük sorumlu olarak,
      istifaya davet edilirse transfere de karışır arkadaş, gidip birebir görüşme yapmaz,
      ücreti, şartları, sözleişmenin süresi konusunda futbolcu ile muhatap olmaz,
      lakin istediği futbolcuları önerir, eğer varsa iletişim gücü direk iletişime geçip,
      seni kadromda görmek istiyorum der, futbolcuya önemli olduğunu hissettirir

      1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

        Sipcakcim dikkat ettiysen neden karisiyor demedim. Burada daha once samet hoca transferlere karismicak diye yazi paylasip, samet hoca transfer yapacak demek habercilik degildir. Haber olsun diye haber yapiliyor. Hergun birilerini aliyor, birilerini satiyoruz ortada hic bise yok. Insanlarla alay edilmesinden rahatsiz oluyorum. He sen diyorsanki ben burda herseye bilsem de bilmesem de yorum yapiyorum onuda senin engin ve derin bilgine verebiliriz.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu