Bu teklif gerçek mi?

Bursaspor'un Okan Kocuk için Galatasaray'dan çok ilginç bir istekte bulunduğu iddia edildi.

Fotospor‘un haberi şöyle:

Bursaspor, Okan Kocuk‘u isteyen Galatasaray’ın önüne sürpriz bir talep koydu. “Okan için bonservis bedeli ödemeyin. İlk 2 yılda oynadığı maç başına 50 bin euro bonus ödeyin. 4’üncü yılın sonunda birinci kaleci olarak sözleşmesini yenilerseniz 2 milyon euro bonservis bedeli ödersiniz” teklifi yaptı.

Şu anda ikinci kaleci için bonservis ödeme şansı olmayan Galatasaray’ın böyle bir teklife evet diyebileceği ama ilerleyen dönemde Okan’ın çok daha maliyetli olabileceği hesaplandı.

23 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bu ne biçim hesap, çok yaratıcı? Hani nerede bir sonraki satıştan pay? Bir bakın bakalım son 2 yılda ikinci kalecileri toplamda kaç maç yapmış? Şu an nakit para alamadıktan sonra satmanın hiç bir mantığı yok!

    107
    1
    1. @tmkus yorumuna yanıt olarak

      1- tekliften bir şey anlamadım, ancak kadrosunda 3 milli kaleciyi bulundurmak Bursaspor için fazla lüks.
      2- aynı zamanda kaleciler için de bir intihar anlamına gelir.
      3- sonuçta biri oynayacak ikisi bekleyecek. hiç kimsenin milli bir kaleciyi kulübede oturtma hakkı olduğunu düşünmüyorum.
      4- en fazla getirecek olandan ikisinin gitmesi lazım ancak, bu en karlı şekilde olmalı. taraftar olarak bunlar bizim değil, profesyonellerin işi.
      5- gönlüm, Muhammedin kalmasından yana. arkasına maliyetsiz, düzgün karakterli, bu ligin eskilerinden, 30 yaş üstü 2. bir kaleci ve de vakıfköyden gelecek 3. kaleci.
      6- tabi, yazdıklarım tamamen dilek ve temenniden ibaret. kulübün sorumluları elbette ki s.aybaba ve m.er dir. kendilerini sezon sonu en demokratik şekilde sorgulamak şartıyla tercihleri kabulümüzdür.

      10
    2. @tmkus yorumuna yanıt olarak

      Oynadığı maç başına derken kadroya girmesimi yoksa 11 de oynamasımı kastediliyor. Kadroya girmesi ise 2 yılda 70 maç deseniz 3,5 milyon euro yapar. Bu da iyi para bence….

      10
      3
    3. @tmkus yorumuna yanıt olarak

      Ben başkan olsam okanı 5-6 milyondan aşağı bir rakama vermem ha 5-6 milyon da avrupa takımları için istanbul takımlarından birine gidecekse en az 8 milyon isterim galatasaray serdar aziz transferinde nasıl kazık attıysa bize(bizim vizyonsuz yönetimde işin içindeydi) bizde onlara kazık atalım

      24
      1. @VERDANT BURSAMM yorumuna yanıt olarak

        Serdar Aziz transferinde güzel kazık yediğimiz doğru ancak söylenen gelen futbolcuları Hamza’nın istediğiydi. Zaten kendisi ne kadar başarılı bir teknik direktör olduğunu bizden sonra gittiği takımlarda da kanıtladı. Mevki ayırt etmeden Avrupa’da oynamayan, Avrupa Birliği vatandaşı olmayan, henüz üst düzey liglerde düzenli forma giymemiş, kayda değer bir başarı elde etmemiş 22 yaşındaki bir futbolcuyu Türkiye’den 5-6 milyon Euro’ya satamazsınız. O fiyatlara belki Altınordu’dan Berke Özer satılabilir. 18 yaşında olması ve 2 yıldır scout ekiplerinin takibinde olması nedeniyle. 22 yaş Türkiye için genç, Avrupa için normal. Ben Harun’u satın, kaleyi Okan’a verin, Muhammed’i 1. Ligden ya da Süper Ligden ilk 11 şartı ile oynayabileceği bir kulübe kiralık verin, Ataberk ikinci kalecmiz olsun diye yorum yaptığımda çok fazla eksi aldım. Biz 18 yaşındaki kalecilere güvenmeye duralım, Manchester City 23 yaşındaki Ederson’a 40 milyon versin, Milan 17 yaşında daha lisede okuyan Donnarumma’ya kaleyi devretsin ve daha niceleri… Saygılar.

        18
        1. @tmkus yorumuna yanıt olarak

          Bizde aynı şeyleri söylüyoruz zaten renkdaş kim diyo ki Okanı satın diye,
          Harunu kendisnin istediği bir takıma iyi bir bedele gönderirsin itiraz eden yok,
          OKAN ve MUHAMMED’e de kaleyi emanet edersin, bu kadar basit,
          aklın yolu bir zaten, beyin olana

  2. Oynadığı maç başına 50 nedir bu çocuk zaten başlarda hep musleranin arkasında bekler ya sonrası 2 milyon çok az bir para bence milli bir kaleci için

    50
  3. Gs serkan kırıntılıyı istedi dalgakı geciyorsunuz siz??? Bu haberler sadece okana zarar veriri.okan bankasyada oynadı musleranın arkasına takk dşye yedek mi konacak? Harun deseniz tamam diyecem ama bu haber küllüyen yalan olduğu belli

  4. Yav arkadaş saçma sapan haber yorum daha saçma sapan yok 3 milyon iyi para neyi iyi para ya arkadaş bakambu yu 8 milyon euro ya biz verdik adamlar çine 25-30 veya 15 her neyse niye biz böyle satamıyoz? Çağlar söyüncü için arsenal 40 milyon euro ya anlaştı haberleri var niye biz vermiyoruz 40 milyon euro ya hemen 3-5 milyon euro ya iyi para diyoruz. Sonra büyük takım şampiyon takım diye bağır dur. Daha oyuncu satışımızda bile küçük düşünüyoruz sonra büyük takım buna kargalar bile güler bırakın bu işleri iyi topçumuz var alt yapı müthiş o zaman porto gibi olacaksın kardeşim porto bursanın bi mahallesi kadar belki o kadar yok futbolcu fabrikası biz 2 milyon euro görünce iyi para bu kafayla büyük takım olmayı bırak her sene istanbul takımlarından 5-10 tane yesek azdır bu zihniyete.

  5. Böyle bir teklif benim malım çürük demekten başka bişey değil. Keşke aynı teklifi göndermeyi beceremedikleri futbolcular için akıl edebilselerdi.

  6. Yurtdışına yollayıp sonra ki satıştan büyük miktar pay almadıktan sonra bu miktarlar aşırı komik. ALtınordu Çağlar Arsenale 40 M e giderse 10 milyon alıcak havadan. Vizyon budur.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu