Kaledeki tehlike!

Üç kalecisine de ciddi talipleri bulunan Bursaspor'da Ali Ay yönetiminin bu konuda nasıl adımlar atacağı merakla bekleniyor.

Harun Tekin‘in her geçen yıl yükselen performansının yanında arkasında bekleyen isimlerin de kaliteli olması yeşil beyazlı takımlı bu anlamda parmakla gösterilen kulüplerden biri haline getirdi.

Ancak gerek Harun Tekin, gerek Okan Kocuk, gerekse Muhammed Şengezer‘in sürekli taliplerinin de çıkması bir tehlike olarak görülüyor.

OKAN’IN YÜKSELİŞİ

Harun Tekin, Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş‘ın radarında. Tolga Zengin‘i göndermek isteyen siyah beyazlılar, Fabri‘nin yanını Harun‘la doldurmak istiyor. Bu anlamda siyah beyazlı yönetimin ilerleyen günlerde Bursaspor‘la masaya oturması bekleniyor.

Geçen sezonu İstanbulspor‘da kiralık olarak geçiren, performansıyla A Milli Takıma kadar yükselen Okan Kocuk ise geri dönmeye hazırlanıyor. Fakat Okan daha geri dönmeden birçok kulübü peşine takmış durumda.

TRABZON İSTİYOR

TFF 1.Lig ekiplerinin gözdesi olan 22 yaşındaki kaleci için teknik direktörlük koltuğuna Yalçın Koşukavak‘ı getiren Gazişehir Gaziantep oldukça ısrarcı. Bir ara ismi Galatasaray ile de anılan Okan için Gençlerbirliği ve İstanbulspor‘un da devrede olduğu belirtiliyor.

Muhammed Şengezer ise Trabzonspor‘un kıskacında. Ünal Karamın‘ın ısrarla istediği genç file bekçisini tıpkı Okan gibi TFF 1.Lig ekiplerinden isteyenler oldukça fazla. 3 kalecisine de ciddi talipleri bulunan Bursaspor‘da Ali Ay yönetiminin bu konuda nasıl adımlar atacağı merakla bekleniyor.

22 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Ali Ay’ın tek başına söz hakkı olur mu? Bakalım Futbol Şube Sorumlusu, Yeni Teknik Direktör Samet Aybaba ne diyecekler. Her ikisi de Bursaspor’u başarılı yapmak ister.
      Benim görüşüm Harun verilsin. daha iyi para eder. Muhammet ile Okan kalsın. hangisi daha başarılı olursa kaleye o geçsin!

      2
      1
  1. Kadro mühendisliği bakımından 3 kalecinin takimda bulundurulacağı göz önüne alınırsa ; Harun’a 6m£ Okan’a 3m£ verenin elini sıkarak ikisinden birini satarsın . Muhammet geçen yıl güven verdi Muhammet bu takımda kalır , Ataberk 3. Olur .

    46
    5
  2. Harun’u satın, kaleyi Okan’a verin, Muhammed’i ilk 11 şartıyla en düşük 1. Lig’ten bir takıma kiraya verin, Ataberk ikinci kaleci olsun. Gayet basit 🙂

    29
    20
  3. Cozum basit, Harunu sat, Okani 1. Kaleci yap, Muhammedi pttye kiralik gonder, ataberk de yedek kalecin olsun. Onumuzdeki yil da Muhammedi satip yenilere yer acarsin

    28
    23
  4. Harun adına sevinirim ama bursaspor adına üzülürüm harun çok iyi bir kaleci ne bileyim garip geliyor harundan sonrası

    10
  5. Harun un satılması hem onun için hem de Bursaspor için hata olur Avrupa’ya birinci kaleci olarak satabiliyorsan sat yoksa tut elinde jübile maçına kadar kafan rahat olsun Okan koçuğu ikinci kaleci olarak tut veya satacaksan sat Muhammed’i de kirala bir yerlere bence üç kalecide Bursaspor bünyesinde oynamaya devam etmeli

  6. Harun u avrupaya verebiliyorsan ver adamlar kaleciye 20-30 milyon euro veriyor bunlar jimnastik le masaya oturacak böyle saçmalık mı olur. Millet dandik topçusunu bile kiraya verirken kiralama bedelinde uçuyor biz istanbul takımlarına düşük düşük ver yok böyle bir şey. Cincon istiyorsa verir belhandayı alır harunu jimnastik istiyorsa onların en iyi oyuncusunu verirler öyle alırlar yani takas teklif ederlerse işin özeti kazıklanmayın kardeşim yüksekten uçun koyun 10 milyon euro bonservis alamasınlar avrupadan bir takıma gelince 15-20 isteyin yani anlasınlar öyle iyi adamları bedava alamayacaklarını büyük takımız diyorlar ya yetiştirsinler o zaman istanbul takımlarına bursam dan iğne iplik bile vermem

    2
    1
  7. KAPTANIMIZ HARUN’u 6-8 Milyon euro bedele satabiliriz,
    bu kulübün kalesini vakıfköy patentli gençlere emanet edebiliriz,
    OKAN KOCUK- MUHAMMED ŞENGEZER

  8. Harun Tekin, Jires Kembo Ekoko, Ekong üçlüsünden 10 M€ kazanç sağlanabilir, akıllıca davranmak gerekir. Hatta dünya kupasındaki performanslarına göre Aziz Behiç ve Abdullahi Shehu ikilisinden de 6-7 M€ kazanabiliriz.

    1. @serdar yorumuna yanıt olarak

      Ben harun yerinde olsam giderim cünkü bu klüpte geleceği yok … klüp batmıs durumda bu senede kümeye oynayacak adım gibi eminim

      1
      1
      1. @Rafi yorumuna yanıt olarak

        Kulüp batmış derken üçüz istanbul farklı durumda mı sanıyorsun harun onlarda yedek olur kariyerini bitirir giderse avrupaya gitmeli

  9. Çözüm çok basit harunu satabildiğin en iyi fiyata satcaksın avrupaya Yada herhangi bi İstanbul takımına muhammed ve okan yeni sezonda kaleyi koruyacak

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu