Bursaspor’a Bryan Ruiz’i yazdılar!

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın Bryan Ruiz'i istediği iddia edildi.

Fotomaç Gazetesinin haberi şöyle:

Transferde Badji ve Saivet gibi isimlerle ilgilenen Bursaspor, bir futbolcuyu daha mercek altına aldı. Timsah, sol kanadı Kosta Rikalı Bryan Ruiz‘le güçlendirmek istiyor. Sporting Lizbon’da oynayan 33 yaşındaki sol açığın kontratı 30 Haziran’da sona eriyor. 1,87 boyundaki solak futbolcunun alınması için Teknik Direktör Samet Aybaba‘nın Yeşil-beyazlı yönetimden istekte bulunduğu öğrenildi.

Bonservisi elinde bulunan Ruiz, geçen sezon 33 maçta, 2 gol ve 3 asistle oynadı. Daha önce Beşiktaş‘ın da gündemine gelen tecrübeli yıldız, Milli Takım’da ise 109 maçta 23 gol kaydetti. Öte yandan Aybaba, kanatlarda oynayan Kembo, Delarge ve Sercan‘ı kadroda düşünmediğini belirterek, çok şey beklediği Yusuf Erdoğan‘ın yanı sıra her iki kanada da birer takviye istemişti.

25 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @batuhan yorumuna yanıt olarak

      34 yaşında her maç 11.5 koşan batalla gidiyor yerine 33 yaşındaki adam mı geliyor?? Yalan haberdir zaten de alınmamalı bu adam.

      15
      5
  1. Sağ kanat yok alooo. Bize “genç” hızlı ve “orta” açabilen kanat oyuncuları lazım. Yusuf daha pas veremiyor ortayı bırak. Kadro yapılanmasını düzgün yapmazsak yine sonumuz hüsran olur

    43
    3
      1. @Mico yorumuna yanıt olarak

        Agalar elvis manu tam delarge, kembo ciddiyetsizliğinde. Takım küme düşmüş gol kaçırınca gülüyor. Bizde böyle adamlar iş yapmaz. Karakterli oyuncu bulmalıyız

        3
        2
  2. Sol kanat bizim en güçlü tarafımız, orası için istiyorsa bizmkiler yine bir ahmaklık yapıyor veya spekülasyon amaçlı cıkarılmış haberlerden birisi daha muhtemelen ikincisi.

    10
    6
    1. @@emrkur yorumuna yanıt olarak

      En güçlü derken? Kembo gidiyor, Yusuf’un performansı yeterli mi ? Bryan Ruiz kumaşı çok iyi oyuncu.Oynamaya niyeti olmasa Kembo gibi 24’ünde Katar’a giderdi.Eğer 1 milyon euro’ya imza atacaksa hemen gelsin derim Bryan Ruiz..

      22
  3. -Thomasson
    -Prcic
    -Rolan veya Abel Hernandez
    -Bryan Ruiz

    Bu adamları alıp sağ beke Mustafa Zeki’yi tekrar alabilirsek işte bu takım her maçı 40000 kişiye oynar.

    10
    2
  4. Off ooooffffff kongreden sonra valla iki tane takim kurdunuz kirbir kere masallah size, herkezi aldiniz su geldi bunla anlasildi …
    Yeter artik ya bisey kesinlesmeden yazmayin kardesim sonrada köfürlü ve hakaretli yorum yazmayin diyorsunuz ama bazen resmen hakediyorsunuz.

  5. Samet e gel çok şey beklediği Yusuf diyor. Yusuf bomboş adam istemediği 3 adam da yusuf u katlar. Yerlerine istediği adam da 33 yaşında komedi gibi. Bize mustehak Ali ile Samet bize yakışanı

    4
    1
  6. Kaliteli bir isim ama artık 33 yaşına gelmiş, gelirse kontratı
    1+1 yapılmalı, fazla ücret de verilmemeli,
    400 bin euro maaş+ 10 bin euro maç başı yeterli bence

    3
    1
  7. iyi adam.ilaç olur 1 yil oynasa kardir.1 yilligina gelsin.bu sene ona çok ihtiyacimiz olur.Lisbonda kotu oyuncu oynamaz.

  8. kardeşim alamazlar hiç kimseyi bu adam demiyo muydu Bursaspor bundan sonra 300-400 bin eurodan fazla veremez diye noldu da başkan seçili ki bu adamlar 300bine gelip oynamaz portekizin en iyi 3. takımından adam almak istiyosun. kaldı ki diğer bomba isim Jackson Martinez diyolar kardeşim çocuk uyutmuyosunuz icraat yapın yoksa çok sert düşeriz bu sefer kurtulamayız da demedi demeyin

  9. Para yok agalarr bu haberlere itibar etmeyin alt yapıdan çıkaralım daha gerçekçi olur bu balon haberler yerine

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu