Jires Kembo Katar’a dönecek!

Yönetim Jires Kembo'ya Samet Aybaba'nın kendisini istemediğini iletti.

Halen Fransa‘da tatilini geçiren Kembo‘nun ilerleyen günlerde nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor.

AVRUPA PAZARI ÇOK UZAK

Kembo’nun Bursaspor‘dan ayrılması için iletişime geçilen menajerlerin Yeşil Beyazlılar‘a Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar‘ı ciddi bir pazar olarak sundukları öğrenildi. Henüz 24 yaşında Fransa‘dan ayrılan ve Avrupa‘dan uzaklaşarak önce Al-Ain, sonra da El-Jaish ve Al-Nasr‘da yıllarca top koşturan Jires Kembo 6 yıl sonra Türkiye üzerinden yeniden Avrupa‘ya açılmaya çalışmıştı. Ancak tecrübeli futbolcu performansıyla bu hayallerini gerçekleştirmekten uzaklaştı. Jires Kembo‘nun önümüzdeki günlerde menajerleriyle birlikte Arap yarımadasındaki kulüplerle masaya oturacağı bildirildi.

‘Titiz çalışıyoruz’

Bursaspor Futbol Direktörü Mustafa Er transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kadrolarına 5-6 yeni oyuncu katmak istediklerini belirten Mustafa Er, titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Mustafa Er, “Hepimizin önceliği kulübün menfaatleri. Herkes buna göre çalışıyor. Teknik heyetin, scout ekibinin ve transfer komitesinin belirlediği isimleri topluyor hepsini tek tek değerlendiriyoruz” diye konuştu. Stephane Badji ve Henri Saviet ile görüştüklerini belirten Mustafa Er, Dünya Kupası müsabakaları nedeniyle kendileri gibi bu sezon transferde diğer takımların çok aceleci davranmadığını vurgulayarak, söz konusu organizasyonu da yakından takip edeceklerini bildirdi.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Şu adam azcık poposunu kaldırsa koşsa, premier ligde çok rahat oynar, teknik, teke tek çalım olarak çok üst düzeyde ama dediğim gibi hız olarak çok düşük ve baya bi paragöz o yüzden satılmalı çok para alıyor

    99
    2
  2. 1- sevgili hocam mustafa er, mevcut ekonomik durumumuz sebebiyle bizim dünya kupasında performans gösteren oyuncuyu alma şansımız yok.
    2- almak istesek te bize bırakmazlar. zaten kulüp şampiyonluktan sonra sürekli düşüş içinde.
    3- bizim için dünya kupasının önemi, orada olacak futbolcularımza gelecek olan güzel teklifler.
    4- dünya kupasının bu gün marka değerimiz iyice dip yapmış durumda. eski günlere dönmek için yönetim, yerel medya ve taraftar profilinin mutlaka değişmesi lazım.
    5- iyisi mi, bütçeye ve bünyeye uygun futbolcuların işini bir an önce bitirip kampa tam kadro gidebilmek. böylece belki camiada lig öncesi pozitif bir hava estirebilirsiniz.

    7
    1
  3. Bence kimsenin gözünün yaşına bakilmasin armudun sapı üzümün çöpü derken bu hale geldik zaten yeni bir yapilanma olmazsa hiçbir şey istediğimiz gibi olmaz bence acele edin arkadaş transfer konusu ne kadar geç kaldık o kadar geride kaldık geçmişten hiç ders cikarilmadimi hala Insallah kaliteli 5-6 transfer olur bizde özlediğimiz Bursasporu izleriz

    5
    1
    1. @Qwerty yorumuna yanıt olarak

      Josua John var be ya. Kembo gitse noolcak. Ali Dede’nin müthiş transferi John bu sene bizi şampiyon yapar. Geri geri.

  4. Bu adam arap liglerinden başka liglerde oynayamaz,
    1-1,5 milyon euro bonservi bedeli kazandık mı yeter,
    yıllık 1,2 milyon euro ücretinden de kurtulnuş oluruz,
    bu bölgeye daha genç ve kaliteli bir isim alınmalı,
    Ben buldum böyle bir isim hem genç, hem bonservis bedeli yok,
    Hem de kaliteli bir isim ama bizimkilerin onu alcak totosu yeter mi bilemedim;
    Adrien Thomasson siz de bi bakın, izleyin yok artık diceksiniz

    2
    3
  5. Biraz bonserviste alsak süper olur.. Darisi delarge ve diğerlerine.. Keşke katar vs pazarinda aktif bir menajerle aramiz olsada buradan oraya taşısa

  6. Tam bir halısaha futbolcusu.Geçen sene Battalla sağbek kovalarken ,Kembo uzaktan izliyordu.Takım oyununa katkısı çok az.Olsa da olur olmasa da…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu