Aybaba’nın şampiyonluk adayı belli

Bursaspor teknik direktörü Samet Aybaba, Sporx'teki 2018 Dünya Kupası "Finale Giden Yol" uygulamasında turnuva ağacını belirledi.

Samet Aybaba, Dünya Kupası‘nda şampiyon olacak takımın Almanya olacağını düşünüyor. Aybaba’nın tahminine göre Fransa, Brezilya ile karşılaşırken Arjantin, Almanya ile yarı final oynayacak.

Finale Brezilya ve Almanya kalırken kupa Avrua kıtasına gidecek.

İşte Aybaba‘nın turnuvada oluşacak tablo tahmini:

 

17 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @YaVuz16yeşili yorumuna yanıt olarak

        Renkdaşım hoca dünya kupası nıda hangi takımın şampiyon olacağını sorguluyor…Olabilir sorgulayabilir. Bende hoca yı sorguluyorum hakkım değilmi???Pekii benim de hocayı sorgulama hakkım yok mu. Kardeş tam 2 sezondur istanbul semt takımlarının sakızı olduk ağızlarında. ( Ne oldu size böyle hadi artık küme düşmüyor musunuz demelerinden ben bıktım )işte o yuzden hocaya soruyorum BURSASPOR umun derecesi ne olacak benim gönül verdiğim Sevdam ligi kaçıncı bitirirecek. Bırak ta bu soruyu sorayım. Koskoca 2 sezonu kaybettik. Artık ahlarla oflarla ligi bitirmek istemiyoruz. ÇOKMU ŞEY İSTİYORUM. ????

        5
        2
        1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

          Yok renktaş çok güzel düşüncelerin de, valla artık ortalarda oynasak, şu tehlike potasından uzak kalsak memnun olurum.Ali bey hiç uğurlu gelmedi Bursamıza.
          İnşallah düzelir demekten başka çare yok.

  1. 10 NUMARAYA :Berkay Özcan , Bartosz Kapustka , Yassine Benzia , Tolcay Cigerci(GREUTHER) ,
    FORVET :Raúl de Tomás , Wout Weghorst , Alan , Smail Prevljak , (KİRALANABİLİR)
    BUNLARA BAKIN DERİM

    2
    15
  2. Abi yok o isim yok bu isim deneyin biz btallayi 2.lige dustumuzde almıştık beleşe 21 yaşındaydı ilk hazırlık maçında 2 gol atmisti kerata sariyere karşı ismi hiç bilinmiyordu.beles hemde çok ucuzdu bulabilirsen böyle oyuncu bulucan yok m€ vermicen agu badu mallarina genç alcaksın ki 3-5 yıl sonra fazla paralara satican

    2
    6
  3. Hocam maalesef yalnış tercih bu dünya kupasını hiç almamış bir ülke alacak Almanya yarı final göremez o ülke bana kalsın ipucu vereyim hiç almamış Avrupa ülkesi

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu