Seni Milan’a transfer edecektik!

Bursaspor'un yeni transferi Jani Atanasov ile ilgili bir çok haber ortaya atılırken, genç oyuncunun Yeşil Beyazlı takıma katılmasının ardından Milan efsanesi Franco Baresi'nin aradığı öğrenildi.

Bursaspor‘un yeni transferi Jani Atanasov ile ilgili bir çok haber ortaya çıkmış ve oyuncuyu Avrupa kulüplerinin istediği belirtilmişti. Bu olaylardan birisi de geçtiğimiz günlerde yaşandı. Transferin ardından İtalyanların dünya devi AC Milan‘ın efsanesi Franco Baresi‘nin Jani Atanasov’u aradığı öğrenildi.

Daha önce de çok kez bir araya gelen ikilinin telefon görüşmesinde Baresi;İmza için acele ettin Jani. Seni Milan’a transfer edecektik” dediği ortaya çıktı. Jani Atanasov’un da bu tutum karşısında teşekkür ettiği ve oynayıp tecrübe kazanabileceği bir ekipte olmak istediğini bunun için de Bursaspor‘u tercih ettiğini söylediği ifade edildi.

24 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @@emrkur yorumuna yanıt olarak

      Başka bir transferi beceremeyince bursaspor yönetimi ve iş birlikçi medyası iş başında taraftarı kekliyieah 🙂 yeni haber gibi pişirip pişirip önümüze koyuyorlar yeter hani daha 10 numara yok kamp yaklaşıyor.

    2. @@emrkur yorumuna yanıt olarak

      Eğer futbol bilğin varsa bu çocuğu en geç 4 sene sonra çok yüksek para karşılığında satacağımızı görmüş olman lazım.sağ sol ayak var ayağa teslim pasları var oyunu çok iyi okuyor top ayagındayken anında çevresini ğörüyor rakibin ayağından topu tereyağından kıl çeker gibi alıyor serbest vuruşları iyi adam geçmesini eksiltmesini biliyor 18 yaşındaki biri için bunlar gerçekten çok fazla .bence bursaspor çok süper bi tranfer yaptı

      5
      3
  1. Cocugun potansiyeli muazzam, umarim beklenen gelismeyi gosterir hem bize katki saglar hem kendisine. Zamani gelincede yuksek bir bedelle Avrupaya gondeririz.

    45
    3
  2. Hele bi bizde oynasın, tecrübe kazansın, takıma katkı koysun,
    sonra size 20 MİLYON EURO bedele kitleriz sen dert etme gardaşşş

    23
    1
  3. Haberler doğru ve bu potansiyelde bir futbolcuysa Mustafa Er’i sadece hocalığı, cesareti için değil, aynı zamanda scoutluğu için de kutlamak tebrik etmek gerekir. İnşallah yanılmazsın inşallah yanılmayız Mustafa Hoca

    18
    3
  4. Bize transfer olanları zaten hep avrupanın en büyük kulüpleri istiyor ama nedense onlar hep bizi tercih ediyor.?

    14
    1
  5. Biz transferde Kayseri,Alanya,Basaksehir ile mucadele edemiyoruz .Milan’in elinden oyuncu kaptik ha.Sizin yapacaginiz haberin ben.

    10
  6. Bu site kime hizmet eder bu yazarlar kimin için yazılarını aktarırlar anlamış değilim daha önce ki transfer hataları ortadayken böyle transfer haberleri yapmak çılgınlık, gecen sene transfer edilen oyuncuların yüzde 90 nini gönder meye çalıştığımız bu dönemde böyle haberler bizleri güldürüyor,seneye bu adamı da kiralık göndermek zorunda kalmayiz inşallah

    1. @OrhanBursali yorumuna yanıt olarak

      Yaw Ali Ay olduktan sonra dünya karmasından bile oyuncu alırız biiz. :-)) Hele bi başladı mı, eeeee, eeeeee diye konuşmaya. Karşı tarafa inme iner resmen. Verrmiyceği adamı bile bedelsiz verirler bize. Sırf leke olmasın bu Ali Ay diye.

  7. Haber yapmak icin boyle abartili sisirme seyler paylasmaniza gerek yok daha once de bir çok balonunuz patladi hep kuru sıkı olaylar

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu