Stefanos Dedas Bursa’da yanlış anlaşıldım!

Bahçeşehir Koleji’nin Yunan koçu Stefanos Dedas, Türkiye kariyerinin yanında Bursaspor Durmazlar serisi öncesi yaptığı açıklamalara da açıklık getirdi.

İşte Dedas’ın basketmerkezi.com‘a yaptığı açıklama…

Bursaspor Durmazlar serisinden önce çok konuşulan açıklamalarınız için neler söylemek istersiniz?

Öncelikle Bursa şehri ve Bursaspor taraftarını çok seviyorum ve onlara çok saygı duyuyorum. Bursa’da birçok dostum var ve Bursa şehrini defalarca ziyaret ettim. Seri öncesindeki açıklamalarım da yanlış çevirinin kurbanı oldum. Okuduğunuz açıklamalar benim görüşlerim değildi. Yanlış anlaşıldığım için üzgünüm ancak yürekten söyleyebilirim ki yapılan çeviri hatası yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdi. Bu çeviri konusunun sadece bir hata olduğunu ve kötü bir niyet olmadığını düşünmek istiyorum.

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Çıkamadılar bir üst lige şimdi seneye gelcek tepkiyi biliyor Bursa da bu açıklamalar ondan dönek herif

    46
    2
    1. @Maraton 16 yorumuna yanıt olarak

      Analarindan emdikleri sütü burunlarından getirmezsem bana Greenman demesinler.Seneye bahçeşehir maçlarında görüşürüz dedas.Sarf ettiğin herf harf için müthiş atmosferimizde bir kez daha pişman olacaksın.Kufursuz ve hakaretsiz bir şekilde 4. Çeyreğin sonuna kadar o sahayı dar edeceğim sana.Anandan emdigin süt fitil fitil burnundan gelecek.Pisman olacaksın dansöz Yunan köpeği.Kivir şimdi.Sezon içinde görüşürüz dansöz dedas.Aklima gelmişken bir tane dansöz çizip kafasına da dedasi oturtup maç boyunca karşısında acicam pankartı.

      6
      2
  2. Sen eğer yanlış anlaşıldım çeviri hatası oldu laflarını hemen o anda yapsaydın bizler belki senin için farklı düşünebilirdik. Ama iş işten geçti. .Bu büyük taraftar yanlışı affetmez dedas. Sen ne ekersen onu biçersin. Bizler de sana karşı yanlış yaparsak bizi yanlış anlama bay dedas.

    19
    1
  3. Merak etme Ali Ay ı seçtik yine istediğiniz gibi oynayabilirsiniz bursasporla her türlü hakkımızı da yersiniz gıkımız çıkmaz çünkü iyi niyetli başkanımız var

    9
    1
  4. bu ne şimdi habermi bizi ne ilgilendirir kalmadı başka konu transferde batık o demiş bu demiş anlatamamış becereksiz bunn adı konu saptırma tedavisi istifa

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu