Rodallega, Alanya’ya mı Bursa’ya mı?

Transfer çalışmalarına devam eden Bursaspor'da arayışlar sürüyor.

Öncelikle takıma 5 kaliteli takviye isteyen Teknik Direktör Samet Aybaba‘nın önceliklerinden birisi de santrafor…

Geçen sezonu 8 golle kapatan Bogdan Stancu‘yu beğenmesine rağmen takımın skor yükünü çekecek bir isim daha bakan tecrübeli teknik adamın listesindeki isimlerden birinin de Trabzonsporlu Hugo Rodallega olduğu öğrenildi.

ALACAKLARI VAR

Karadeniz temsilcisiyle alacaklarına karşılık sözleşmesini feshetmeye etmeye çalışan tecrübeli forvet, daha önce de birkaç kez Bursaspor‘un gündemine gelmişti. Geçen sezon bordo mavili formayla lig ve kupa dahil 28 maça çıkan 32 yaşındaki oyuncu, 13 gol atmış, 1 de asist yapmıştı. Futbol Direktörü Mustafa Er‘in de Kolombiyalı futbolcunun son durumu hakkında bilgiler toplattığı belirtildi.

ALANYA’DA İSTİYOR

Özellikle Akhisarspor‘dayken göstermiş olduğu performansla dikkatleri üzerine çeken ve Trabzonspor‘un yolunu tutan Rodallega‘yla Aytemiz Alanyaspor‘da ciddi bir şekilde ilgileniyor.

Bu transfer için gelişmeleri yakından izleyen yeşil-beyazlılar, diğer forvet adaylarıyla da temaslarını sürdürdüğü ifade edildi. Bu arada yurt dışında olan Teknik Direktör Samet Aybaba‘nın önümüzdeki hafta Bursa‘ya geleceği ifade edildi.

25 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Green Man’e katılıyorum.Oyuncu istiyorsunuz tamam da hangi parayla alacaksınız!?Önce greenman’in saydığı çöplerden cüzi miktarlarla kurtulup maddi portföyügörüp ona göre transfer yaparsınız.Bu kadar basit.Herkes cennete gitmek istiyor ama kimse ölmek istemiyor.

    2. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Bu isimleri göndrecem diye futbolcu bakmayalım mı gardaş,
      Gitmezlerse bu oyuncularla mı sahaya çıkmayı düşünüyosun,
      Elma ile armudu ayırmak lazım, transfer başlı başına bir emek işi,
      Futbolcu göndermekte tamamen menajeri ile anlaşmaya bağlı

      24
      1
      1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

        Aynen bende senin yazdiklarini yazacaktim ta ki senin yorumunu okuyana kadar.ya kardesim yani kulub hiç bir sey yapmasin mi bu adamlar gidesiye kadar?kal di ki ya transfer sezonun son gunlerinde gittiler?ozaman napsin kulub?tarfatar modurlanmaz mi bir ise yaramaz yonetim diye,transfer yapmadiniz diye.ote yandan kal di ki gitmediler.oyunculari hos zorla yollayamazsin ancak menejerleriyle gorusulmus olumlu haber bekleniyor.Iste bu baglamdatransfer yaparken çok dikkatli olmali ve bilhassa sozlesmeyi gayet iyi ve tedbirli bir sekilde hazirlamali.

    3. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Zaten Kimsenin alındığı yok, basın sallayıp duruyor. Bahsi geçen çoğu oyuncuya teklif yada ilgisi bile yok belki takımın.

      46
  1. alabiliyorsanız alın, rodellaga rodellagadır, trabzon da iyi olmaması doğaldır, oraya konsantrasyon zordur,

    26
    4
  2. rodallega nedir kardeşim saçmalamayın nerede emekliye ayrılcak adam var almaya kalkıyorsunuz. Adam gelmiş 32 yaşına zaten sürekli oynayan bir topçu değil. Vagner love veya eto kalitesinde bir adam olsa bu yaşta eyvallah ama rodallega olmaz. Bize para yapıcak adamlar lazım

    18
    36
  3. 1+1+1 yıllık kontratı kabul ederse alın. Sezonda en az 28 maç oynarsa sözleşme otomatikman uzar şartı koyun. Aksi halde elimizde kalma ihtimali var.

    18
  4. Bursamızın ekonomik çözümü belli. Potansiyelli oyuncular alıp veya altyapıdan çıkartıp bir kaç sene oynat-parlat-sat modeliyle ekonomiyi düzeltmek. Daha personelin maaşını ödeyemeyen bir kulübüz arkadaşlar ya. Bitik adamların adını dahi almamamız lazım. Başarıya aç yetenekli oyuncular bulmamız yetiştirmemiz lazım

    17
    1. @Robert yorumuna yanıt olarak

      Ne kadar kolay demi ? Gencleri bul,parlat,onlar seni ucursun ! Sen onlari ucur ! Hem basari kazan,hem o gencleri sat ! Borclari bitir ! Yahu bu isler ne kadar kolaymis ! Niye biz daha once dusunemedik bunlari ? Halbuki hem altyapida hemde disarda hazirda bekleyen o kadar cok ustun yetenekli gencler varki bizi bekleyen,bi gel dememizi bekliyorlar ! Bi gel desek,bi oynatsak tamamdir !

      8
      5
  5. enim de daha dün aklıma geldi hayret rodallega haberi çıkmadı diye.Şaka bir yana çoğunluğun aksini düşünüyorum ben yaşı az geçmiş de olsa rodallega güçlü seri fizikli bir oyuncu trabzonda burakın arkasında kalmasina rağmen iyi işler yaptı alınırsa katkısı stancudan falan çok fazla olur

  6. Benim de daha dün aklıma geldi hayret rodallega haberi çıkmadı diye.Şaka bir yana çoğunluğun aksini düşünüyorum ben yaşı az geçmiş de olsa rodallega güçlü seri fizikli bir oyuncu trabzonda burakın arkasında kalmasina

  7. gerek yok stancu varken bunu alırsak seneye düşeriz bunu alıcaksak yedek forvet olarak alabiliriz bize forvet olarak sağlam topçu lazım

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu