Yönetimden personele maaş şoku!

Bursaspor yönetimi yaşanan ekonomik sorunlardan dolayı üç ayı bulan personel alacaklarını bu hafta yatırmayı amaçlıyordu.

Bursaspor Kulübü personeline üç ay geriden gelen maaşlarından Ramazan Bayramı öncesi iki maaş ödeneceği yönünde bilgi verilmişti. Ancak bugün yapılan ödemede tek maaş çalışanların hesaplarına yatırıldı.

Bayram öncesi iki maaş alacağının hesabını yapan personel yine hayal kırıklığı yaşadı. Bu ödeme ile birlikte personelin iki maaşı daha içerde kalmış oldu.

33 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Yapacağınız habere ne diyimki size bayrama kadar 2 maaş ödemesi denilmiş bugünün açıklamasında bugün tek maaş yattı haftaya cuma bayram bir durun bakalım cumaya kadar ödeme yapmazlarsa yaparsınız bu haberi yaptığının haberinde bir anlamı olur. Medyasından yönetimine çöküşte Bursam

    72
    38
    1. @Asparuh16 yorumuna yanıt olarak

      Ali Ay, sahte isimle sen yazdın bu yorumu galiba. İnsanda biraz vicdan olur. En azıdan sus sesini çıkarma. Üstüne vazife olmayan işlere de karışma. Sen o personelin aylardır yaşadığı bunalımı biliyon mu? Ali Ay müsfettesi yüzünden bütün personelinevlerine haciz kağıtları gelmeye başladı. Adamlar ne kredi kartı, ne kira, ne bakkal, ne kasap hiç bişeyi ödeyemiyor aylardır.

    2. @Asparuh16 yorumuna yanıt olarak

      Sana iş yeri bir hafta geçirse maaşı feryad edersin ki bu adamlar aylardır mağdur bu utanç verici olayı örtmek değil dahada yaymak gerekir topcuya trilyon veren işçiye lira veremeyen kurumlar yıkılmaya mahkumdur !

      58
      6
  2. Ali dede yarın yine çıkıp para yok maaş ödeyemiyoruz diye ağlar, yalamalar da onu savunur. Asgari ücretle gecinen insanlara 3 ay maaş vermemek ne demek? Ramazan geldi bu insanlar ne yapıyor ne yiyor nasıl geçiniyor aklınızdan gecıyor mu?

    51
    2
  3. Siz personelin parasını vermiyorsunuz bide takımı ayağa kaldircaz diyorsunuz ayıp arkadaş verin o emekçilerin parasını ayip

    47
  4. 18 yaşında adama 100 bin euro yetiştirme bedeli veriliyor da asgari ücret maaş alan insanlara neden maaş verilmiyor o insanlara fazladan bir maaş da prim verilmeli aylardır ne yiyip ne içer bu insanlar anlamış değilim

    34
    1. @Ahmetteksas yorumuna yanıt olarak

      Ondan sonra bu takım niye başarısız. Ulan insanların ahını alıyosunuz b. Geldiğiniz günden beri. 1 maaşı bile günde yatırmışlığınız yok abeci kaşarları. Hangi yüzle 3.defa aday oldunuz?

  5. Arkadaşlar evimdeki lig tv yi bile kapatırdım ali ay gene geldi diye bakın bu sene bizi kesin düşürücek bu başkan ve yönetim yazıklar olsun bu yönetimi seçene oy verene bizim şampiyon takımımızı ne hale getirdiniz yazıklar olsuunnnnn hepinize

    15
    1
  6. Aylardır maaşını alamayan bu personellerin, her transfer döneminde bizim gibi gerçek taraftara hayal kırıklıkları yaşatan, üzen, mutsuz eden, sezon içinde kahırlar çektiren, hasta eden ve takımda Ronaldo ile Messi bile olsa onların da paralarını ödeyemerek takımın moralini bozan ve bu nedenle düşüş yaşamalarına sebep olarak her sene düşmemeye oynatan Ali Ay ve ekibini yeniden seçenler. Tüm bunların hesabını Ahirette de dünyada da vermeniz için sürekli dua ediyorum.

    11
  7. Başkan ve Yönetim Kurulu yeni seçilmiş olmalarına rağmen en 1. Halledilmesi gereken konu olan personel maaşlarını ödeyemiyor ise Bursasporumuzun vay haline , iyi günler bizi beklemiyor !!!!

    11
  8. Abi benim anlamadığım 3 ay maaş verilmeyen yerde neden insanlar çalışmaya devam ediyor. Burada kaç kişi bu şekilde çalışır. Başka bir şeyler var bu işte. Çıkartmadanda kimse çıkmıyor kulüpten.

    8
    6
  9. Bu başkanı tekrar seçilmesine sebep olan kalpleri bloklaşmış satılıklar şu mübarek ayda ve insanın paraya en çok ihtiyaç duyduğu bayramlarda alın terlerinin hakkını bile zamanında alamayan bu mağdur insanların VEBALİ, HAKKI sizin üzerinize,bakalım sattığınızın hesabını ALLAH CC ya nasıl vereceksiniz . Hadi Bursaspora acımadınız bari şu çoğunluğu asgari ücret veya biraz üstünde kazanan bu insanlara acısaydınız. Acaba birazcık vicdanınz sızlıyormu. Yazıklar olsun size.

  10. Evettttt sevgili kongre üyeleriiiii ve istikrar diyen şehrinizin büyükleri sizleri saygı ile selamlıyorum

  11. Hiçbir çözümü hiçbir projesi hiçbir vaadi olmayan ve iki senedir yaptıkları ortada olan başarısız başkanı nasıl tekrar seçtiler hakikaten akıl tutulması bu.
    Yazık ki değişen hiçbirşey yok bu sene de bizler dert küpü olacagiz.
    Çalışanlar ve futbolcular paralarını yine geç alacaklar bu nedenle başarı gelmeyecek.
    Kulübün borcu artacak zaten düşmesek bile uefa dan bir sürü ceza alınacak başkan her zamanki gibi ağlanacak.
    Sonra hoca kovulacak mustafa er takımı ligte tutmaya çalışacak ama bu 3 kez olacak insallah ligte kalırız diyecek herkez.
    Işte buradan sonra kalırmıyiz düşermiyiz Allah bilir.
    Bu düşünceyi daha lig baslamadan en ufak seylerde bizim aklımıza getiren ali başkana oy veren üyelere sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

  12. Bence Bursaspor’un tek düşmanı yine kendi taraftarı bu adamı nasıl Başkan yapıyorsunuz anlamıyorum. Bu sene benim için Bursaspor defteri kapanmıştır. Ne zaman Ali ay gider o zaman alırım kombinemi gelirim. Kimse şimdi la fontanden MASAllara başlamasın biz babadan bursasporluyuz neyin ne olduğunu görüyoruz biliyoruz.

    1. @Yeşil beyaz yorumuna yanıt olarak

      hay yaşa be sapla samanı ayıramayanlar milletin Bursasporluluğunu sorgular olmuş. körüstanlar bölükbaşılar aliaylar döneminde hep yazdım statta hep bağırdım. heryere yazdılar gelin statta tepkiniz gösterin. ben ve benim gibi 3-5 kişiyle ne tepki olacak. koskoca tribün stad uyuyor gidip niye ruh hastası olayım. bende geçen seneye kadar kombineli store alışverişini zorakide olsa yapan adamdım ama bu adamın tekrar seçilmesi bende bardağı taşırdı. bende store gitmeyip kombine almayacağım. ali aycılar istikrarcılar çorbacılar gitsin statta maçları izlesin. ne zaman ali ay gider ozaman o tribünlere geri dönerim. kaç senedir sinir stres, zaten sosyal hayatımız yeterince çalkantılı evdi işti derken yeterince gerilim sinir stres yaşıyoruz tek mutluluk veren şeyde insanı ruhsal olarak rahatsız ediyorsa iyilik için biraz uzak almak sanırım en iyisi olacak. hiç umut yok çünkü..

  13. bu sene ali ay gereğini yapar takım küme düşer,değişen ne var ya biri bana söylesin ALLAH aşkına söylesin,bütün vebal bu adamı hala başkan olarak seçenlerde,yazıkalar olsun ve bilinsin ki takım düşerse antepten beter olur olur bu kadar borcun altından kalkamaz ozaman o oy verenler meşale yakıp çossunlar

  14. Başkanı Ali Ay olanlar ödesin cebinden!! Ali ay Başkan diye bağırıp durdunuz hadi bakalım çorbacılar görelim taraftarlığınızı?

  15. Bu personelin kaç tane ve kaç lira alacakları olduğu konusunda hiçbir bilgimiz yok. Birisi veya birileri bu konu hakkında bilgi sahibi ise şayet paylaşım yapabilirmi????

  16. Ali Ay beyefendi seçim daha geçeli kaç gün oldu siz seçimde 150 milyon tl en kısa sürede kasaya girecek demiştiniz ne oldu, ve daha sezon ilk günleri bir çok şeyi öğrendiniz ama para olmadımı sadet olmuyor size başkan seçilmeniz için uğraşanlar size söz verdide yardım yapmıyorlarsa isimlerini açıkla kendini kurtar yoksa bunun altındankalkamazsın bilgin olsun rezil olursun

  17. sayın başkan seni ve yönetim kurulundaki arkadaşlarını allaha havale ediyorum mübarek ramazan bayramı yaklaşırken personele yapılan bir maaş ödeme ne ki bunların ev kiraları var kredi kartı ödemeleri var geçim derdi var çocuklarına bayramlık alamayacaklar ailesinin ve çocuklarının yüzüne nasıl bakacaklar hiç düşündünüzmü onların yerine kendinizi koyun bakalım o zaman durumun vahametini anlarsınız size oyunu satan kongre üyelerinin iki yakası bir araya gelmesin hepinizi allaha havale ediyorum kocaman yazıklar olsun sizlere yeni sezonda takımımın maçlarını televizyondan sezon sonuna kadar izlemeyeceğim ankaradan 45 yıllık koyu Bursasporlu

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu