Soner Aydoğdu’yu elimizden Başakşehir kaptı!

Bursaspor'un uzun süredir transfer etmek için girişimlerini sürdürdüğü Soner Aydoğdu elden kaçtı.

Medipol Başakşehir ile anlaşmaya varan Soner Aydoğdu, İstanbul ekibi ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak .

59 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Semturano yorumuna yanıt olarak

      Aslında biraz tarafsız bakmak lazım. Abdullah Avcı son yıllarda kimi aldıysa çok verimli kullandı. Mahmut ve İrfan milli takımda oynuyor, Cengiz Roma’da, takımın başarısı ortada. Şampiyonluk kıl payı gitti, taraftarı olsa ya da Fatih Terim Galatasaray’ın başına geçmeseydi şampiyon olabilirlerdi. Avrupa’da oynayacaklar. İstikrar var takımda. Ben daha çok oynamak istiyorum diye Beşiktaş’tan giden Gökhan İnler bile çok forma şansı bulamadı, sesi çıkmadı. Yine Beşiktaş’ta tutmayan Kerim Frei’in oyunu ortada. Sistemleri var, ödemeler de geç kalmıyordur. Takımda dünyaca tanınan futbolcular var. Bizi değil daha az paraya bile Başakşehir’i seçmesi gayet normal. Kaldı ki Akhisar Avrupa’ya direk gidecek. Kayseriye falan gideydi ben de aynı cümleyi kurabilirdim. Şaşıracak bir şey yok ama bu durumda Bursaspor klasiği demek çok doğru değil bence.

      12
      3
    2. @Semturano yorumuna yanıt olarak

      1- elbette şaşırtıcı değil. kim olsa tercihini oraya yapardı. adamlar kurumsal kulüp. bizim ise marka değerimiz yerlerde sürünüyor.
      2- bir kulübü kulüp yapan o kulübün gerçek sahibi taraftardır.
      3- iki maçta bir salon ceza alıyor, suçlu, basket veya voleybol federasyonları..! timsah arena cezalı suçlu TFF. hangi branşta yarışsak tribün cezaları gecikmiyor.
      4- sanki tüm federasyonlar işi-gücü bırakmış bursasporu durdurmanın peşine düşmüş..! yok böyle bir dünya..!
      5- tribünler ilk önce kaşkolü-bereyi önüne koyup ”biz nerde hata yapıyoruz!” un muhasebesini yapacak.
      a- tribünler dolacak.
      b- takım, oyun ve skor ne olursa olsun 90 dakika sonuna kadar kayıtsız şartsız desteklenecek.
      c- timsah arenada küfür ve sahaya yabancı madde atma olayı kalkacak.
      d- teknik ve idari işlere elimizi, kolumuzu burnumuzu sokarak kulüpte görev karmaşasına yol açmayacağız.
      e- kendi oyuncu, yönetim ve antrenörlerimiz ıslıklanmayacak ve protesto edilmeyecek. eğer bir başarısızlık varsa, gereği en sert şekilde sezon sonu yapılmalı.
      6- yukarıdaki şıkları yerine getirelim, görün bakın kulübün bir-kaç yıl içinde başta yönetim olmak üzere, teknik adam ve kadro kalitesi pozitif anlamda nasıl otomatik olarak olarak değişiyor.
      7- dünyada söz sahibi olmuş kulüplerin neredeyse tamamının taraftar profilleri hep bu şekilde. örneğin Borussia Dortmund düşmesi kesinleştiği halde son 8 maçını 65 bin kişiye kapalı gişe oynamıştı. ve o takım, bugün bu hale taraftarının o günlerdeki doğru ve sağlıklı yaklaşımı sonucu geldi.
      7-

      18
      1
      1. @ters köşe yorumuna yanıt olarak

        Açıkçası ceza konusunda ben sadece bizim taraftarın suçlu olduğunu düşünmüyorum.Antalya’da sesimiz çıkmadı küfürden ceza yedik.Dışarıdaki fener maçında fenerliler 90 dk yedi sülalemize sövdü ve ceza yemediler.Olay %50 küfür etmemek %50 hakkını yedirmemekle ilgili.

    3. @Semturano yorumuna yanıt olarak

      Profesyonel hayat böyle, klasik olan şey transfer edilmeyen her oyuncuda taraftarın yarattığı olumsuz hava. Sayenizde menajerler ve futbolcular daha zengin oluyor. Bilin istedim…

      32
      21
      1. @.Aykut. yorumuna yanıt olarak

        Hangi mantıkla eksilediniz acaba anlayamadım.Şu transfer olsa yarın öbürgün yazılacak 2 şey var biz dedik leş diye akhisardan adam getirdiniz ya da biz dedik çok iyi biliyoruz yönetim vasat.Şimdi alınmadı yazılacak yine 2 şey var.Biz dedik iyi ki de gelmemiş vasat bi adam iyi olursa da biz demiştik yönetim salak bir oyuncuyu alamadılar.Transfer dönemi en çok taraftar bunaltıyor beni de.Yönetimi sıkıştırarak ya etmeyecek adama fazla para verdirirsiniz ya da alınmayacak adamı aldırırsınız.İşimiz zor vallaha

        2
        1
    4. @Semturano yorumuna yanıt olarak

      Ne alakası var ya! Bursaspor klasiğiymiş. Adamların ne taraftarı var ne de köklü bir geçmişi. Politik destekle birilerinin verdiği parayla futbolcu alıyorlar.

      32
      39
        1. @R/S yorumuna yanıt olarak

          Yanılmıyorsam, Başakşehir geçtiğimiz sezon en yüksek sponsor geliri olan takımdı. Net bir şekilde destek veriliyor. Sponsor olan firmalar kesinlikle “bazı güçler” tarafından sponsor olmaları yönünde telkin edilen firmalar. Bu kısım tamamen ahlak dışı ve çirkin bir durum. Bunu herkesin kabul etmesi lazım. Ama kabul etmemiz gereken bir şey daha var ki kulüp idari ve teknik olarak iyi yönetiliyor. Bu benim gözümde Başakşehir’i hiç bir şekilde sempatik kılmasa da çok net bir gerçek. Mesela, aynı gelir Bursaspor’da olsa aynı sonucu alabileceğimize hiç ama hiç inancım yok.

      1. @Fatih yorumuna yanıt olarak

        Senin gecmişin ve taraftarın varda ne oluyo ali baba ciftliginden beter oldun sagolsun ali ay bu klupte oldugu surece dahada beyer oluruz

      2. @Fatih yorumuna yanıt olarak

        Onların aldığı siyasi desteğin fazlasını bizede yaptılar . Siyaseti her tarafa sokarsan böyle olur , kaç kere borç yapılandırdı . Onları dedi tageo yüksek al bir sürü çöp adam aldık batağa sürüklediler. Hala Ali ay başkansa bu kulüpte siyasi destek devam ediyor demektir. Adam gibi adam aldı adamlar senin gibi her sene 10 tane çöp adam almadı her sene 2-3 sağlam adam aldı ve ilerledi. Akıl olunca sıkıntı olmuyor. Rahmetli yazıcı döneminde de 3-4 çöp alınıyordu ama diğerleri kurtarıyordu. Ancak bir tane adam akıllı adam alınmıyor bu takıma

      3. @Fatih yorumuna yanıt olarak

        Adamlarin aldigi politik destege , taraftari yok ama stad yapilmasina bununda bizim vergilerimizle yapilmasina bende karsiyim. Basaksehir yorumu yapmadim ki ben !! Bursaspor son senelerde transferde basarisiz onu gectim istedigimiz adamlari hic alamiyoruz hep o kapiyor bu kapiyor haberleri. Bursaspor klasigi dedigim bu

        12
        3
        1. @Semturano yorumuna yanıt olarak

          Soner’de rakip Konya ya da Kayseri olsa ve kaptırsak dediğinize katılırım. Ancak bazı takımlarla yarışmak imkansız malesef. Başakşehir’de suni bir destekle o seviyeye geldi. Bu bizim transfer başarısızlığımız değil marka değerimizin düşüşünün bir sonucu.

          5
          1
    5. @Semturano yorumuna yanıt olarak

      Şaşırmadık :D. Ama bana kalırsa furkan ve bostockla aynı tarzda bir oyuncu bence bu gelse furkan kendini gösteremezdi bize transfer lazım olan bölgeler öncelikle forvet kanat ve sağ bektir. Pintodan beri adam gibi santraforumuz olmadı inş adam gibi forvet alırlar bu sene.

      55
      1. @Suat yorumuna yanıt olarak

        arkadaş, sürekli yeni nesil oyuncular piyasaya çıkıyor 18*19 yaşlarında…Ozan tufan,volkan şen veya sercan yıldırımı anlarım, çok büyük faydaları oldu, iyi paralarla satıldılar.Bizdeki furkanı kim alır, neden alır ya gelmiş 24.Boş iş Furkan ile uğraşmak, furkan artık kaşardır futbolda.Taze genç adam lazım bize..Bu Atanasov iyi çıkarsa o zaman deriz Ozan Tufandan sonra 7 milyona satacağımız adam bulduk diye..Furkanı bedavaya koysan kapıya, alan çıkmaz..

        12
        13
        1. @goran vicic yorumuna yanıt olarak

          konu sonerden furkana bir anda kaydı;çünkü futbolu geçmişte yaşayan çok.Daha iyi takım kuracaksak, dün bile kadroya girmekte zorlanan adamı önümüze koyup durmayın.Soner gelirse furkan oynayamazmış da filan.Sonerden daha iyisi gelmeli ve furkan da rekabet etmeli.Furkana göre takım kadrosu kurulmaz..

        2. @goran vicic yorumuna yanıt olarak

          Ne demek istediğini anladım ama furkan süperligde çok az oynadı ve son haftalarda her maçta takımın en iyisiydi. Ben o dediğin sınıfa furkanı sokmam ama furkanın genç yetenek muamelesi görmesi de yanlış tabi bu konuda haklısın. 23 yaşında sonuçta ama bazı futbolcular daha geç patlama yaparlar bi teknik direktör çok şey öğretip 27-28 yaşındaki oyuncuyu bile baştan yaratabilir. Bence furkan son 5-6 haftada bize kumaşını gösterdi top şimdi samet hoca ve yine furkanda.

  1. Aaaa cok sasirdik;)) yaa para pul yok cikarin alt yapiyi 4 adam tutsa kar kardir bu takim kume dusmesin yeter dicem ama birsey demiyorum

    28
    4
  2. Valla billa bu takım Altınordu ile transferde yarışamaz bide ŞAMPİYON apoletli bi takım yazıklar olsun ya bu kaçıncı be bi adamıda biz alalım…

    19
    3
  3. ALİ AY a oy verenlere selam olsun. Bu adama çok ihtiyacımız vardı.Bu senede umutlarım kırıldı yazıklar olsun.benim hazmedemediğim Şampiyon takımımızın tercih sebebi olmaması yani ali dede sayesinde değersizleşmesi.

    18
    2
  4. Vallahi hiç şaşırmadım, üzülmedim de. Bu çapsız başkanı Bursaspor’un başına tekrar başkan seçenler düşünsün. Bu adam başlan olduğu sürece kesinlikle ne maça giderim ne de evimden desteklerim.

    14
    4
  5. Ahahaha hani lan Bursaspora sıcak bakıyordu bu adam sizin yönetim anlayışınızda haber anlayışınızda bu

    12
    2
  6. Renkdaşlar, önceki haberde Soner i beğenmiyordunuz. Kaçırdık diye şimdi de laf ediyoruz. Özellikle Akhisar lı diye…

    9
    2
  7. Futbolcular bir takımda oynayabilirmiyiz diye bakmıyorlar paraya bakıyorlar biz 550 başakşehir 650 verdi iş bitti.

  8. Makedonyadan Kosovadan olmadık adamları getirin futbolcu diye kulübü borçlandırın hem siz kazanın hem yandaşlarınız kazansın.Hepinize haram olsun.

    2
    2
  9. Sen git anderlecht in elinden atanasonu kap ama başakşehire Soner’i kaptır helal sana başkan ! Siz anca Sercan’a jonh ve kulübede yan gelip yatanlara 1 milyon Euro verirsiniz !

  10. neymiş kemboyu göndercekmiş senin işin değl bu beklentiye girdik mi hayır ıkı sene tecrübemiz var bir adam alamadan kampa gidilecek sıradaki muağbet altarnetifi hazır nerede nah hazır ilk devre küme garanti ikinci yarıya gerek kalmaz

  11. Muhasebeci gitmiştir ondan olmadı adam futbolu işletme gibi görüyor başladık rezilliklere maşallah bu seni yine dillerden düşmicez

  12. arkadaşlar şu haberlere bakıp boşuna sinir olmayın 2 senelik ali ay tecrübemiz var boşuna kalite transfer beklemeyin bulup bulacakları en fazla boşta kalmış bedava çöpler.he bu arada ali aya oy atanlar ….siz anladınız

  13. Aynı haberleri duymaya alışın beyler bu daha başlangıç bu yönetimle bu tip haberleri daha cok duyucaz gecen senelerde oldugu gibi

  14. Bursaspor bu sene kümeye düşecek bu beceriksiz ordusu bu sene bize yıne kalp krizleri şeker tansiyon vb hastalıkları son dereceye çıkaracak Allah sonumuzu hayır etsin..!

  15. Defolun gidin bu kulüpten beceriksiz herifler, akıllanmadınız gitti 2 senedir. Yapacağınız işe tüküreyim sizin. Teklif verip beklemekle bu transfer işleri olmuyor.

  16. Fulham ryan sesegnon yas18 sol kanat 18 gol,,,,,zurih michel frey yas23 13 gol,,,,,sion matheus yas18 10 gol,,,rapid vien lois shöb yas 22 13 gol 10 numara,,stetien jonaton bamba yas21 8gol 8asist,,,motpelie isaac empenza yas 21 10 gol 6 asist orta sah,,,anger toko ekambi yas 25 17gol 6asist ,,,lile nicolas pepe yas 23 14 gol 4 asist,,reims jordan siebochu yas 21 18gol,,ajakko yoanne wisa yas 21 10 gol 4 asist,,lorient denis bonouga yas23 15 gol 3asit orta saha,, le havre jean plip matete yas 20 20 gol,,gornik zabre mateus witeska yas 20 gol 7 defans,,wisla crakov carlos daniel yas 27 24 gol,,sparta prag eduert sobol yas 22sol bek,,w,plzen mihcek krmencik yas 25 20gol,,levski sofya obertan yas 28, gol 4 gol 5asist,,ludogerets vura yas25,,cska sofia kiril despotov yas 21 11gol ortasaha,,cska sofia karanga yas 26 24 gol,slovakyadan wlademir wais belucci 2 kacirmayin

  17. İş bitirin iş gelecekti alcaktik geliyordu fiyatını sorduk yarın geliyor olmaz bu işler bu adam bize lazımsa gider getiri alırsın bak basaksehire hiç toz kaldırmadan imzayı attırdı imzayı artırırken de biz hala bizimle görüşecek diye bekliyoruz

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu