Cristobal Jorquera’ya Ankaragücü talip

Bursaspor'da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen ve sözleşmesi yenilenmeyen Cristobal Jorquera'ya, Ankaragücü kancayı taktı.

Bursaspor‘da bir türlü bekleneni veremeyen Cristobal Jorquera‘ya talip çıktı. Uzun yıllar sonra Süper Lig‘e yükselen Ankaragücü‘nün Şilili futbolcuya talip olduğu öğrenildi.

Bursaspor‘un yeni sezon kadrosunda düşünmediği isimlerden biri olan Jorquera‘nın transfere nasıl yanıt vereceği merak ediliyor.

Yeşil-Beyazlı kulüple sözleşmesi sona eren tecrübeli orta saha oyuncusunun yurt dışından da teklifler aldığı belirtildi.

26 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Jorqiyi koy 10 numaraya catir catir oynar ismi on plana cok cikmasada sayesinde cok puan kurtardik gonlum kalmasindan yanaydi. Bari kardes Ankaragücüne gitsin.
    #graciasjorqiiiii

    120
    8
  2. Agu’dan da, Badu’dan da, hepsinden iyi. Bir sürü çöp zenciyi toplatıp, onca para döküp borçlanıp, eldeki bu değeri sildiler. Ligin ikinci yarısında lisans bile çıkarmadılar. Bunların yöneticiliği bu kdar işt. Seneye bu adam Ankaragücü’ne gitsin, gör bak nasıl top oynuyor. Tıpkı beğenmeyip gönderdiğiniz Erdem gibi. Kaldı ki o Erdem geçen sezon Ankaragücü’nde ligin asist kralı oldu. Tam 22 tane gol ortası yapmış. Onun yerine oynayan Barış’ı geçtim. Önde oynayan Delarge’ın Kembo’nun bile toplam orta sayısı 10’u geçmedi koca sezon. Büyük Başgan Ali Ayy amk.. :-)) Herşeyi çok biliyo. Ben artık usta oldum dedi, dinamitler onu gene başkan yaptı. Görcez bakalım bu sene gene kaç bin kişiyi kanser edecekler

    47
    8
  3. tamam yararlı oldu ama bu adam 800 bin euro alıyordu bu parlara alınan adamın bursaporda estirmesi lazım buna vermeyip gidip bu parlara soneri alırsak ozman ben de jorguera kalsaydı derim

    31
    8
      1. @Mico yorumuna yanıt olarak

        Cidden sow 10 maça çıktı 800 alacak bu adam aldırdığı puanlarla ligde tuttu kalkıp laf yapıyosun kafan iyi değil herhalde

        3
        2
  4. Bir türlü bekleneni verememişmiş. Hadi canım sende, futbol ve futbolcudan anlamayanlar. kaç maş oynattınız ki, böyle yorum yapıyorsunuz.
    Son maçlarda Sinan Bakış yerine oyuna girse idi, sonuç farklı olurdu.

    20
    3
  5. Bizde 800 bin Euro’ya oynadı sadece 2. Sezonunda sonradan girdiği 4 tane maçta katkı yapıp maç kazandırdı , onlardan başka oynadığı iyi maç bile yok . Millet kalsın kalsın diye tutturuyor . Şaka mı bu beyler ? Adam düpedüz vasat ne 10 numara oynaması . Delarge da kalsın o zaman , bu sene de delarge geçen yıl jorqueranın yaptığına benzer katkı yaptı . Bize 6 tane gerçekten iyi adam lazım .

    9
    9
  6. Böyle teknik kapasitesi yüksek adamları yabancı diye yolluyoruz sonra adam arıyoruz son gün yaşlı çöp Bi adam gelir iste

    9
    1
  7. Bu sezonu Karabükspor’da kiralık olarak geçiren ve yeniden Trabzonspor’a dönen Luis İbanez gibi süper bir solak var, stili Emre Belözoğlu’na çok benziyor, Boca Juniors’ta oynarken yaptığı müthiş ortaları attırdığı golleri izlerseniz ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız… Bu sene bizimle oynanan maçta da sahanın en iyilerinden di, 2 önemli pozisyonda Harun gole izin vermemişti… Alınır veya kiralanırsa bizde çok iş yapacaktır….

    8
    5
  8. Pablo Batalla alternatifi Jorgeria %100 katkı sağlar ama yönetim ne düşünüyor?,Samet hoca istemiyorsa ozaman? yapacak birşey yok yanlız Jorgeria kalmak ister mi.

    7
    1
    1. @İsmet yorumuna yanıt olarak

      Ankaragücü’nü 3 e, 5 e bakmadan beslememiz gerek. Ankara’nın tek takımı. Ankara’nın Gücü, Ankaragücü. Önümüzdeki sezon Bursaspor ve Ankaragücü şampiyonluğun adayları olmalı.

  9. Bakıyorum da herkes bir anda JORQİ sevici oldu, adam geldi, katkısını koydu zaman zaman takımı ipten aldı,
    ama bu kadar bir üst seviyeye çıkma adına Jorqi ile olmıcağını herkes görüyor,
    Batalla nasıl zamanı geldiğinde ayrıldıysa Jorqi için de bu durum geçerli,
    olur da kardeş takımımız alırsa tavsiyem maaş+maç başı anlaşmaları,
    350-400 b,n euro sözleşme bedeli dersin, 5-10 bin euro da maç başı koyarsın
    en azından oynamadığında maliyeti çok fazla olmaz, illa katkı koyacaktır

    4
    4
  10. Geçen sene 0 katkı ondan önce rahat maçlarda hep yan top geri pas takım zora düştüğü bir kaç maç iyi oynadı hep kacak güreşti kaç defa yedek kaldı bence kalitesinin karşılığını vermedi bu kulube

    1
    6

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu