Bursaspor onu 6-10 milyon € arasında satar!

Bursaspor'un kadrosuna kattığı Jani Atanasov ile ilgili açıklamalarda bulunan menajer Batur Altıparmak, Yeşil Beyazlılar'ın çok kârlı bir transfere imza attığını belirtirken, yetiştirme bedelinde de Akademija Pandev takımının 180 bin Euro'luk indirime gittiğini söyledi.

Atanasov’un 280 bin Euro yetiştirme bedeli bulunduğunu belirten Batur Altıparmak; “Kendi kulübümüze transfer yapıyormuşçasına gittik pazarlık yaptık. Yetiştirme bedeli konusunda 100 bin Euro’ya anlaşma sağladık. Yüzde 10 da bir sonraki satışından pay olarak verildi.

Bursaspor çok kârlı bir transfer yaptı. Potansiyeli çok yüksek bir oyuncu. Eğer Bursaspor’da gelişimini sürdürürse ‘ki ben sürdüreceğini düşünüyorum, çünkü çok karakterli bir oyuncu‘ 6 olur, 10 milyon Euro olur bilinmez, büyük rakamlara satışı gerçekleştirilir” dedi.

24 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. 18-19 yaşında kaliteli kumaşa sahip bir oyuncu aldığımızı düşünüyoruz. Henüz resmi imza atılmadı ( yanlış biliyorsam lütfen uyarın ), yüzde 99 anlaştığımız söyleniyor. Böyle genç bir oyuncu şimdiden bu meblağları dillendirmek taraftarın beklentisini yükseltmektir. Önce çıksın oynasın, kendini geliştirsin, Bursaspor’a katkı sağlasın. Ne adamlar biliyoruz 10 milyon eurodan aşağı etmeyecekti ama forma şansı bile bulamadılar. Taraftarın beklentisini yükseltirseniz bu oyuncularsan alacağınız verim bir o kadar düşecektir. Yaptığı hatalardan sonra taraftar baskısı olacak ve tekrar ettikçe daha da üst seviyeye çılacaktır. Pas hatası yapan oyuncuya bile bazen vatana ihanet etmiş muamelesi gösteriyoruz. Bence bu tarz açıklamalar gereksiz. Transferin yapılma biçimi, oyuncunun durumu zaten ondan bir beklenti olduğunu, ileriki yıllarda iyi bedellere satılmasının planlandığını gösteriyor. Çok da abartmamak lazım.

    98
    2
    1. @tmkus yorumuna yanıt olarak

      Her seferinde söylüyorum başkanımız ali ay’ı bende sevmem fakat doğruya doğru konuşmakta fayda var.Kulüp iyi yolda gidiyor kaç kez gördünüz batur altıparmak ile transfer yaptığımızı veya kulüp ile ilgili böyle yorumlarda bulunduğunu.Batur altıparmak sağlam menajerdir işini bilir ben güveniyorum…

      12
      5
        1. @ercan çalış yorumuna yanıt olarak

          Petteri forsell,teteh bangura,Prince tagoe,İsa bağcı,Ahmet ari bunlar bizi yanıltan veya fazla sisirilen isimlerdi.Benim jani ye inancım tam.Umarim çok başarılı bir topçu haline gelir ve iyi bir bedelle kendisini ugurlariz.Ancak bu çocuğun üstüne daha şimdiden bu kadar yük yüklemek onu olumsuz etkileyecek kanaatimce.

    2. @tmkus yorumuna yanıt olarak

      Gecen sene elif elmas i iyi sisirmisti fenerbahce dunya yildizi olacak kesin, zor aldik falan filen, bizim atanasov ile ayni yastalar bizim cocugun piyasa degeri daha yuksek gorunuyor. Bence cok dogru transfer yuzde 10 pay gayet normal, bir cok kulup genc oyuncular icin koyduruyor bunu. Cengiz basaksehire giderken ornegin %30 koydurdu altinordu.

      12
  2. Bu oyuncunun oynadığı lig neresi süperlig neresi çok yanılan var bu işte bekleyip göreceğiz bunun gibi Bursa amatör kümesinde bir çok oyuncu var kimse dönüp bakmıyor en son Hürriyet spor U19 türkiye şampiyonu oldu 27 maç 27 galibiyet bu takımda hiçmi gelecek vadeden oyuncu yok eğer öyleyse vay halimize demekki türkkiyede futbol bitmiştir…..

    24
    1
    1. @görmek lazım yorumuna yanıt olarak

      evet gerçekten de görmek lazım…
      bu yorum 500 beğeni ile rekor kırmalıydı. demek ki bazı temel gerçekleri göremeyen sadece bursasporun profesyonelleri değilmiş. bu sitenin müdavimleri de böylesi gerçek yorumu görememiş ve hakkını verememişler.
      tebrik ederim @görmek lazım. bir tebrikte @Aleksander’e…

    2. @görmek lazım yorumuna yanıt olarak

      ve bu bahsettiğin Hürriyet Spor U19 takımından genç yeteneklere Galatasaray ulaşabiliyorken Bursaspor ne hikmetse burnunun ucundayken ulaşamıyor, farkedemiyor, göremiyor.
      Sonra vay efendim Makedon yıldız, Sırp yıldız, Finlandiyalı yıldız.. Tamam..

      Hayırlı Cumalar!..

      19
      1
  3. Bir sonraki satıştan yüzde 10 yerine 180 bin euro daha verilemedi mi? 10 milyon euroya gittiğinde 1 milyon euro boşa gitmiş olcak sırf bu hamle yüzünden.

    12
    17
    1. @engin yorumuna yanıt olarak

      ENGİN KARDEŞİM VERSENE ŞURDAN 1800 TL HEMEN. DEDİĞİN DOĞRU AMA BUGÜN İÇİN DEĞİL.
      * DEVE BİR AKÇE, KALSIN- DEVE BİN AKÇE, GELSİN* ATASÖZÜ BU DURUM OLSAGEREK

  4. Fulham ryan sesegnon yas18 sol kanat 18 gol,,,,,zurih michel frey yas23 13 gol,,,,,sion matheus yas18 10 gol,,,rapid vien lois shöb yas 22 13 gol 10 numara,,stetien jonaton bamba yas21 8gol 8asist,,,motpelie isaac empenza yas 21 10 gol 6 asist orta sah,,,anger toko ekambi yas 25 17gol 6asist ,,,lile nicolas pepe yas 23 14 gol 4 asist,,reims jordan siebochu yas 21 18gol,,ajakko yoanne wisa yas 21 10 gol 4 asist,,lorient denis bonouga yas23 15 gol 3asit orta saha,, le havre jean plip matete yas 20 20 gol,,gornik zabre mateus witeska yas 20 gol 7 defans,,wisla crakov carlos daniel yas 27 24 gol,,sparta prag eduert sobol yas 22sol bek,,w,plzen mihcek krmencik yas 25 20gol,,levski sofya obertan yas 28, gol 4 gol 5asist,,ludogerets vura yas25,,cska sofia kiril despotov yas 21 11gol ortasaha,,cska sofia karanga yas 26 24 gol,slovakyadan wlademir wais belucci 2 kacirmayin

    11
    7
  5. Menajer oyunu ve yine çok şişirilen bir genç, izlicez görücez bakalım,
    SEDAT BERİSHA olup, unutulup gidecek mi yoksa faydalı olacak mı,
    Riskli bir transfer, gerek var mıydı hep beraber anlarız 1 yıl kalmaz
    ne olduğu anlaşılır

    7
    6
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Neresi riskli hocam bonservis 100 bin k veriyorsun maasi 225 bin . Gelecek vaadeden bir oyuncu 5 tane boyle adam alsan yine riskli degil 1 tanesi ciksa bakambu gibi harcadigin toplam paranin 7 8 katini kazanirsin zaten

      15
      1
      1. @Semturano yorumuna yanıt olarak

        Biz çoluk çocuk yetiştirme ile uğraşacak vaktimiz yok, bunlara ayrılacak enerji
        Vakıfköye harcanmalı kanaatimce, oradaki gençlerden daha yüksek maaşlar alıp
        gençlerin üstüne çökmesini ben sindiremiyorum.

        1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

          Çoluk çocuk geliştiremeyiz diosun şampion kadroda kaç tane çoluk çocuk vardı hatırla ve temeli yine aybaba atmıştı karşı çıkacağımıza biraz destek olalim

  6. Hadi yine iyisiniz. Bayram tatili parasını çıkardınız.Olur olmaz adamları futbolcu diye BURSASPORA tavsiye edin .Bundan sonra bakalım kimi getireceksiniz.

    5
    1
  7. He ya zaten takım 6-10 euro milyon arası futbolcudan geçilmiyor bunuda berisha gibi sezon başlamadan kiralarsınız bir takıma.

    3
    13
  8. Kubilay da 10 milyona gider diyordu bazıları ama sonradan patatese bağladı.. bence abartmamak gerek önce kendini bu kulübe kanıtlasın aldığı paranın hakkını versin ondan sonra bakarız kaça satarız diye..

  9. 100 bin euroya oynanabilecek en güzel kumar 2 sene içinde 5 milyonada satarsın satamazsın takımına 10 senelik topçu kazandırırsın olmadı elinde patlar ama şuan bizim bu tarz kumarları oynamamız lazım diye düşünüyuorum

    1
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu