Twumasi iddiaları yeniden başladı

Bursaspor Kulübü, geçtiğimiz yaz transfer döneminde olduğu gibi Patrick Twumasi için yine girişimlere başladığı iddia edildi.

Gana basınının haberine göre Bursaspor‘da Patric Twumasi sevdası bitmiyor. Yeşil-beyazlı kulübün Twumasi ile yeniden ilgilendiği yazılırken, 23 yaşındaki futbolcu ile de bilgiler paylaşıldı.

Haberde şu ifadelere yer verildi; “Bursaspor, geçtiğimiz yaz Ganalı futbolcunun transferi için girişimlerde bulunmuş ancak 750 bin Euro’luk teklifi reddedilmişti. Çünkü Astana Kulübü Twumasi için 2 milyon Euro istiyordu. Bursaspor Kulübü, Twumasi için Ocak ayından olumsuz geri dönüş alsa da şimdi yeniden görüşmelere başladı.

23 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bu klüp bunu satamadı, biz yine talibiz… tek akıllı biziz her halde… siyahi oyuncuların disiplin sorunu oluyor, örneğini gördük ve yaşıyoruz…hırvat, balkan kökenli oyunculara yönelmek gerekiyor…gerçekten maliyet ve kalite anlamında iyi topçular var… menajerlere avantacılara, nemalananlara yedirmeden transfer yapılabilir klübün maddi durumu ortada… saygılar

    46
    1
  2. Bunalttın kardeş 1 senedir, Agustosun son gününe kadar Twumasi yazılır haberlere, son gün Yusuf Erdogan alınır transfer kapatılır! Bursaspor’da böyle

    34
    4
  3. Bu adam madem çok iyi transfer etmek isteyen tek takım neden biziz ? İstedikleri 2 milyon avrupa’da herhangibir takımın rahat ödeyebileceği bir miktar…

    31
    1
  4. Tamam işte şimdi 3 ay bununla yine uğraşırlar,yine alamazlar,sonra son gün gelir gene göbekli bir Kembo,işi hallettik derler !!!!!

    12
    2
  5. Aslinda iyi bir futbolcu bizdede is yapar ama delarge kembo yusuftan biri gitmedikce bonservis verip kanat oyuncusu alamazlar.
    Vuranin kontrati bitiyordu onunla gorusseler daha iyi

    11
    1
  6. Fulham ryan sesegnon yas18 sol kanat 18 gol,,,,,zurih michel frey yas23 13 gol,,,,,sion matheus yas18 10 gol,,,rapid vien lois shöb yas 22 13 gol 10 numara,,stetien jonaton bamba yas21 8gol 8asist,,,motpelie isaac empenza yas 21 10 gol 6 asist orta sah,,,anger toko ekambi yas 25 17gol 6asist ,,,lile nicolas pepe yas 23 14 gol 4 asist,,reims jordan siebochu yas 21 18gol,,ajakko yoanne wisa yas 21 10 gol 4 asist,,lorient denis bonouga yas23 15 gol 3asit orta saha,, le havre jean plip matete yas 20 20 gol,,gornik zabre mateus witeska yas 20 gol 7 defans,,wisla crakov carlos daniel yas 27 24 gol,,sparta prag eduert sobol yas 22sol bek,,w,plzen mihcek krmencik yas 25 20gol,,levski sofya obertan yas 28, gol 4 gol 5asist,,ludogerets vura yas25,,cska sofia kiril despotov yas 21 11gol ortasaha,,cska sofia karanga yas 26 24 gol

    8
    2
  7. illa adam alacaksan forvete al nassr takımından junior kabananga yı alın defansa östersunds takımından tom petterson 900 bin euro japonyanın vissel kobe takımından orta sağanın sağında oynayan keijiro ogawa 600 bin euro auxerre takımından muhammed yattara 1.00 m. euro forvet,mickael barreto alın size yeni batalla hemde 600 bin euro fransa 2.ligden auxerre takımından orta sağanın sağında ve solundada görev yapabiliyor.ve san larenzo takımından orta sahaya biraz pahalı ama alınırsa çok iyi olur 3 tane iyi adam alcan ama iyisini alcan az ama öz transfer lazım bize.adı bautista merlini lakabı bile var el mago.yeni batallayı olucak adamı yine argentin taraflarndan arayın.bu adamı iyi izleyin derim.nokta transfer yapmak zorundasınız el ali ay bu sizin son şansınız.samet aybaba ile merlini bu sezon daha çok coşar.bataja gitti die üzülmeyin.ben önümüzdeki Bursaspor seçimlerinde Bursaspor üyesi olarak giricem ve çok yakında ali ay dan sonraki yönetime katılacam ve yeni oyuncular bulucam yeni batallalar getiriceem.

  8. Bitirin kardeşim şu adamı artık, tam bir gol makinesi adam, peynir ekmek gibi gol atar bizde,
    3’e 5’e bakmayın, geçen yıl 40-maç, 14-gol, 9-asist yapmış, bu sezon daha özgüvenli ve bitiriciliğini
    geliştirmiş, 28-maçta, 16-gol, 3-asist ile geçen yıl ki gol sayısını şimdiden geçmiş,
    çok geç olmadan 1,5-1,8 milyon euro ne ise bedeli verip alalım, 2. bi BAKAMBU olacak
    potansiyelde uçurur bizim takımı 10-12 MİLYON EURO bedele Avrupa’ya çok rahat okuturuz.

    1
    7
  9. Bu sene sakatlık nedeniyle 15 maç oynamış 8 gol atmış. Hızlı bir kanat oyuncusu. Talibi fazla olmazsa fiyatı düşebilir.

    1
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu