Aybaba’nın yeni gözdesi Abdulkadir Çelik

Geçtiğimiz sezon Mustafa Er tarafından son 2 haftalık süreçte İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde A takım ile çalışan Abdulkadir Çelik, Afyon kampına götürülecek.

Timsah‘ın U-17 takımında forma giyen Abdulkadir, geride bıraktığımız sezonda takımının attığı 69 golün 41’ine katkı yaparak dikkat çekti. Yeşil-Beyazlı formayla 33 maça çıkan ve 12 gol, 29 asistlik performans sergileyen 17 yaşındaki futbolcunun Afyon‘da Samet Aybaba‘nın gözüne girmesi halinde profesyonel sözleşme imzalatılarak, Avusturya kampına da götürülecek.

5 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Haydi bakalım, dışarıda oyuncu arayacağımıza kendi içimizdekileri parlatalım. Oyuncular da bu formaya değer vermeli, kıymetini bilmeli ve genç yaşında canını dişine takıp kendini geliştirmeli. Eğer tutaraa neden bizim takımımızda 18-21 yaş aralığında ilk 11 başlayan 3-4 oyuncumuz olmasın?

    80
    2
  2. Emirhan aydoğan, ozan can, rüştü, muhammed emin, burak kapacak ve daha bir sürü yetenekli oyuncumuz var. Yaz kampında bunları iyi motive edip şans verirsek yeni transferlerimiz altyapıdan olur.

    60
  3. Geçenlerde U17 maçını izlemeye gittim. Oradaki gençlerden ilk önce Abdülkadir i sordum yanımdakilere. Hızı, top tekniğ harika. Hayran kaldım. Bursaspor’un geleceği bu çocuklar. İnsallah daha nicelerini A takımda görürüz.

    43
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu