Jani Atanasov resmen Bursaspor’da

Bursaspor Kulübü Futbol direktörü Mustafa Er'in yaklaşık bir senedir takip ettiği Makedon oyuncu Jani Atanasov ve kulübü ile her konuda anlaşmaya vardı.

Yeşil-beyazlı transfer komitesi Jani Atanasov‘un kulübü Akademija Pandev takımı ile yetiştirme bedeli konusunda yapılan sıkı pazarlıklardan sonra 280 bin Euro’dan 100 bin Euro’ya indirerek anlaşma sağladı.

Jani Atanasov 4 yıllık bir anlaşma yapılırken oyuncuya senelik 225 Bin Euro verilecek. Bursaspor 19 yaşındaki oyuncuyu Belçika takımları Gent ve Anderlecht‘in elinden kaptı.

Jani Atanasov resmi sözleşmeyi yapılacak diğer transferler ile birlikte atacak.

36 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Abi 225 bin euro çok para ya…. daha milli takım bile yapmamış çocuk bu paraları veriyoz belki diceksiniz kembo 1.25m yusuf 700bin euro alıyo falan ama şimdi bizim takımda bir sürü genç var okan koçuk muhammet şengezer furkan soyalp bunlar bizim başımız kelmi bize niye vermiyosunuz dediğinde ne diceksiniz ?

    34
    78
      1. @NICEA yorumuna yanıt olarak

        Nasıl okuyorsunuz 180 bin kulübe 225 bin futbolcuya bonservisle beraber 400 bin yuro fena değil inşallah baliç.bakambu gibi cikar

        1
        1
    1. @Tomorrowland yorumuna yanıt olarak

      demesin abi. futbolcunun işi konuşmak değil iş yapmak, yani performans göstermek olmalı. günümüz futbolunda bu işin yerlisi, yabancısı olmaz. kim faydalı oluyor, kim daha çok kazandırıyorsa gerçek bursalı odur…
      ayrıca dünyanın hiç bir yerinde ve hiç bir kulüp faydalı oyuncusunu harcamaz. eğer bir yanlış ve başarısızlık varsa, genç futbolcu suçu önce kendisinde arayacak…

      1. @ters köşe yorumuna yanıt olarak

        zaten kendi gençlerimizi ya ıslıklayarak, ya da bu şekilde davranıp şımartarak yok ediyoruz.
        kimseye hak ettiğinin çok üzerinde değer verilmesin. çünkü en büyük zararı önce genç oyuncunun kendisi,, daha sonra da kulüp görüyor.
        genç futbolcular, tecrübesizlikten şımarmaya çok müsait oluyorlar. bu yüzden taraftarlar olarak ”futbolcumuzu uykusunda sevelim” böyle davranırsak, bu kendi gelecekleri açısından çok daha doğru ve hayırlı…

        5
        1
    2. @Tomorrowland yorumuna yanıt olarak

      Muhasebecimisin ? Sen bir taraftarsın,sen bu futbolcu iyimi ? Kötümü ? Sen ona bak !!! Zaten Bursasporun son yıllardaki en büyük problemi bu ? Taraftarının üzerine vazife olmayan herşeye karışması !!!

  2. İSTER 200 BİNE AL İSTER VAN PERSİLER NEGREDOLAR GİBİ 5 MİL. A ÖNEMLİ OLAN O FUTBOLCUNUN ORAYA UYMASI VE TUTMASI
    HER İNSAN YANILABİLİR
    ANCAK ŞU SÖYLENEBİLİR
    BİZLER 50 YILA YAKIN TRÜBÜNLERDE OLAN İNSANLARIZ
    AKŞAM 10 DAKİKA GİBİ UZUN SÜRELİ VİDEOSUNU İZLEDİM
    BANA UZUN BOYU VE FİZİĞİ SEDAT KAPTANIN İLK ÇIKTIĞI YILLARI HATIRLATTI
    GÖRÜNDÜĞÜ KADARIYLA İYİ BİR FUTBOLCU OLACAK İNTİBASI UTANDIRDI TOPA VURUŞLARI UZUN PASLARI AYRICA TOPUN AYAĞINA YAKIŞIYOR GİBİ GÖRÜNMESİ ÇOK KLAS GİBİ GÖRÜNEN PENALTI VURUŞLARI FRİKİKLERİ AARTILARI GİBİ DURUYOR
    HAYIRLISI İNŞALLAH SANKİ BİŞEYLER VAR GİBİ AMA BEKLEYİP GÖRECEĞİZ

    4
    1
  3. Bu çocugu transferi elestirenin iyi niyetinden suphe ederim.27 28 yasinda baduya jorqueraya tahammul edecegimize bu cocuga edelim.Fizik gucu tecrubesi yetersiz olabilir ama bu cocukta israrci olursak cok seyler kazanmis olucaz.Samet umarım bu cocugu iyi egitir tsm senol guneslik topcu aslinda ama iste elde olan samet

    3
    1
  4. alcagi parayi tl ye vurdugunda gercekten cok para fakat bu takimda kubilay 1 milyon tl aliyor bilginize umarim bizim icin hayirli olurda parasini cikarir

    2
    1
  5. Transferde emeği geçen Mustafa ER , Samet AYBABA ve oyuncu hakkında her tv programında konuşan , yönetime öneren Ilgaz ÇINAR’a teşekkürler. Samet Hoca umarım seneye bol bol genç kazandırır bu camiaya. Bekleyen Alper ADEMOĞLU , İbrahim Serdar AYDIN , Emirhan AYDOĞAN ve nice kardeşlerimiz var.

    2
    1
  6. İnşallah şampiyonluğa oynayan bir takim cikar ortaya merakla bekliyoruz. OZLEDIK 3 BUYUKLERE HEM SAHDA HEM TRİBÜNDE KAFA TUTTUGUMUZ O GÜNLERİ. ÖZLEDIK SAMPIYONLUGU !!!!! NEDEN OLMASIN .. BİRLİK OLALIM TAKIMIMIZI YANLIZ BIRAKMAYALIM !!!

    2
    1
  7. Umarım tüm dünyayı haksiz çıkarmaz ve yıllar sonra adam akıllı yetenek izleriz. Parlayan bir yetenek belki tutmaz ama bence başarıli deneme ismini dillendiren kazandirani tebrik ederim.

  8. Bir arnavut olarak Mustafa hocaya tavsiyem Atanasov ile Berisha ile olcak işler değil bunlar,
    18 yaşında bize ne vereceği belli olmayan bir oyuncuya bu paraları vermek gereksiz bence,
    Daha elimizde bir sürü genç varken şans bekleyen;
    İBRAHİM SERDAR AYDIN, EMİRHAN AYDOĞAN, FURKAN SOYALP, ALPER ADEMOĞLU,
    OZAN CAN KÖKCÜ bu adamlar da parlıcaktı 1 yıldır bekliyoruz, oyüzden kolay değil
    gençleri A takıma kazandırabilmek, umarım bu pyuncu da beklediği şeyin
    fazlası çıkar, bize kaliteli bu takımın formasını giydiğinde uçuracak yabancılara ihtiyaç var.

  9. Daha önce böyle bir senaryo izlemiştik bölükbaşı başkanlığında bakalım bu kimi adamı çikaçak.bu yaşta bu paralar neéye gittiği belli değil..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu