Okan Koçuk 3 Milyon €

Bu sezon Bursaspor'dan kiralık olarak İstanbulspor'da forma giyen ve gösterdiği başarılı performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Okan Kocuk için İstanbul basını flaş bir transfer iddiası ortaya attı.

Haberde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim‘in ısrarla Okan Koçuk‘u önümüzdeki sezon Muslera‘nın yedeği olarak Sarı-kırmızılılar‘ın kalesinde görmek istediği belirtilirken Galatasaray yönetiminin gelecek vaat eden başarılı eldiven için ilk teklifinin ise sadece 1 milyon Euro olduğu belirtildi. Bursaspor yönetiminin bu talebe olumsuz yanıt verdiği öğrenilirken, Yeşil-beyazlılar‘ın yurt- dışından da teklifler alan milli kaleci için kapıyı 3 milyon Euro’dan açacağı belirtildi.

21 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Harun’u satın, genç oyunculae kalsın. Gelecekte daha iyi olacaklar ve daha iyi bedeller hak edecekler. Muslera nın arkasında yedek olsun diye mi verilecek?

    76
    1
    1. @tmkus yorumuna yanıt olarak

      Bence Harunuda su anda degerinin altinda satmaya gerek yok sirf Okan ve Muhammet var diye. Harun yada Okani gonderin kiralik Avrupaya , Portekiz Hollanda Ispanya gibi liglere 1 sezon sonrasi 10 milyon euro teklif gelir bu yeteneklerini gosterebilirlerse. Harun bizim takim cok kotu oldugu icin degerinin altinda kaliyor. Ornek vermek gerekirse ayni performansla 2 senedir bjk nin kalesinde olsaydi Avrupa maclari filen 15 20 milyona satmislardi simdi. Hosumuza gitmeyebilir ama aci gercek bu ne yazik ki. Henuz yasida kaleci icin cok uygun onunde 8 9 sene var ust duzey performans gosterebilecegi.

      18
      1. @Semturano yorumuna yanıt olarak

        Kaleciler için mağlesef o paralar verilmiyor. 5 büyük ligi bütçe olarak sağlam takımları o paraları ödüyor. Kaleci piyasası o kadar yüksek değil. Araştırırsanız görebilirsiniz. Dünya genelinde böyle. Avrupa’da oynamayan bir takımdan Avrupa vatandaşı bir kaleciye en fazla 5 milyon euro verirler. Gönlümden geçen 8-10 milyon eurolar ancak gerçekçi olmak lazım. Mevcut şartlarda 5 milyon euro da kulüp için çok iyi para.

        3
        2
        1. @tmkus yorumuna yanıt olarak

          Hocam haklisinda kendin demissin zaten sadece 5 buyuk ligin belli basli takimlari o paralari verebilir diye. Bende avrupa sahnesinde kendini gosterse o seviye takimlara transfer olur diyorum. Arastirma eksikligi yok merak etme ingilterede everton bile 28 milyon euro verip kaleci alabiliyor 😉

  2. harunu satalım 1-2 sezon kaleyi okan verelim. sonra satalım. kaleyi muhammede verelim. harunun satılma vakti geldi.

    26
    2
  3. Ya arkadaşlar saçmalamayın Cavit Çağlar neden kefil oldu bu adama satılacak bir sürü futbolcu var. Okan’ı da yakın tarihte istanbul takımlarında yedek kulübesinde otururken görüp gençliğini ve futbol hayatını harcadığını göreceğiz.

    17
    2
  4. OKAN, MUHAMMED ve ATABERK bu takımın geleceğidir,
    Hepsiyle tekrar masaya oturup 2023 yılına kadar 5 yıllık sözleşme imzalanmalı,
    onlara güvendiğimizi kulüp olarak hissettirmeliyiz, hepsi de bence çok değerli,
    sözleşmelerine 20 Milyon euro bedele serbest kalır maddesi koymalıyız,
    her biri için Türkiyede ki takımlara transfer olursa diye, başka türlüsü de
    olmamalı bu adamlar bizim Avrupada ki yüzümüz olmalı

    17
    1
  5. Pardonda ben bu haberler inanmıyorum adamlar şampiyonlar liginde mücadele edecek musleranın arkasına tecrübeli bir isim lazım bu kadardamı kafanız basmıyor bu haberlerin hepsi düzmece ssazan gibi atlamayın

    6
    3
    1. @Naim yorumuna yanıt olarak

      21 yasinda A Milli takimin 3 kalecisinden biri desem yeterli mi ??? Yillardir Musleranin arkasinda yedek kaleci degil zerzevat goren gs liler icin Okan Kocuk Neuer gibi kalir merak etme !!!

  6. Harun, Okan, Muhammet… Bu üçlü bu sene kaleci kadromuz olsun…Seneye güzel bir şekilde Harun’u omuzlarda Avrupa’ya gönderelim… Okan’la devam ederiz… Ama şimdiden Okan’ı elden çıkarırsak bu büyük aptallık olur…

    1
    2
  7. Olumsuz yorum yapmak için yaptıgınız yoruma sızın okan koçuk zaten piyasa yapmış adam milli takıma gitmiş bır sezon alt lıgde olsa ful oynamış başarılı maçlar çıkarmış 3milyona da genç ve yetenekli milli takım düzeyinde kaleci bulmuşlar daha ne ister cinconlar bence daha fazla para ıstenmli onu bynu getıren menajere dersınkı hadı arkadasım sımdıde bızmkını su paralara gotur bakalım bıryerlere.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu