Ali Ay “İsim hakkını satarsak…”

Başkan Ali Ay, '2-3 firmayla görüşmeler yapılıyor. Başarıya ulaşırsak Bursaspor'un büyük ihtimalle çoğu şeyi halledilecek' dedi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve Bursa milletvekili adayları Bursaspor Başkanı Ali Ay‘ı ziyaret etti.

Ziyarette kulübün 55. kuruluş yıldönümü de pasta keserek kutlanırken, Başkan Ali Ay, “Bursaspor, Bursa’nın en büyük markası.Partiler üstü bir kuruluş. Biz parti ayrımı yapmıyoruz. Tüm Bursa’nın takımıyız. Ben tüm partilere sesleniyorum. Kulüplerin durumu hiç iç açıcı değil. Bursaspor’da bunlardan bir tanesi. Mümkün olduğu kadar fazla sponsor ve reklam almaya çalışıyoruz. Öncelikli hedeflerimizden biri de stadyumun isminin bir an evvel satılabilmesi. Bunun için çok uğraş veriyoruz. 2-3 firma kaldı. O firmalarla görüşmeler yapılıyor. Satarsak Bursaspor’un büyük ihtimalle çoğu şeyi halledilecek‘ dedi.

31 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Eğer başkan bu sponsor işini bu yıl çözemezse artık hiç çözemez. Fırsatları değerlendirememekte üstümüze yok. Şundan 1 ay önce twitter stadyum her kesimce beğenilip paylaşıldı, kulüp olarak biz hiçbir şey yapmadık. Eğer 27 Eylül’e kadar bulamaz ve yapılacak seçim sonrası Avrupa Şampiyonası Türkiye’ye verilir ve bu fırsatı da değerlendiremezse bir daha çıkıp maddi konulardan şikayet etmesin. Bence geldiğinden beri reklam ve pazarlama nasıl yapılamaz, bir kurumun itibari nasıl yerle bir edilir dersi veriyor. Çok merak ediyorum Turkcell ile olan anlaşmadan bugüne kadar ne kadar kazandı bu kulüp.

    76
    7
  2. 16 senedir yapmadıklarını şimdi yapacağız vaadi verenlerle aynı kafa şimdi mi aklına geldi bursasporun partiler üstü takım olduğu

    61
    25
    1. @Yeşil yorumuna yanıt olarak

      Neymiş 16 senedir yapamadıkları? Hristiyan Avrupa Birliği’ne girememek mi? Okyanus ötesinden gelen yardımlarla ayakta duran pkkyı bitirememek mi? Bu parti ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyeti abad etmiştir. Bu parti 16 yıldır yapmak için çabalarken başta CHP olmak üzere diğer bütün partiler hep yıkmak için çabalıyor. Muhalefet olarak bir tane elle tutulur projeniz varsa çıkın adam gibi söyleyin. Ama yok, sizin tüm derdiniz yıkmak, yaptırtmamak. AKP yapacağız dedikçe siz yaptırtmayacağız dediniz. Okyanus ötesinden aldığınız talimatlarla her 10 senede bir darbeye kalkışıp ülkeyi olması gerekenden 200 yıl geriye götürmüş olmanız da bunun apaçık bir kanıtı. Yetmedi, 70 yıldır iktidar olamamanın verdiği hırsla her yaptığınız pisliği hep iktidarı karalamak için iftira unsuru olarak kullandınız. Dindar insanları hep aşağıladınız, asıp kestiniz. 15 temmuz şehitlerinin her birine Erdoğan için öldüler dediniz, leş diye hakaret ettiniz onlara. 7 haziran seçimlerinde sırf Erdoğan iktidardan insin diye terör örgütü pkknın siyasi kolu hdpye oy yağdırdınız. Erdoğan’a pkk ile masaya oturdu derken CHP milletvekillerinin aynı dönem terörist cenazesinin birinden diğerine koştuklarını örtbas etmeye çalıştınız. Gezi direnişi adı altında terör örgütü pkk ile birlik olup kendi polisinizi taşladınız. Yetmedi camileri kendi meyhanenize çevirdiniz. Siz bu memleketin yüzkarasısınız. Bu saydıklarım tüm kabahatlerinizin yanında anca devede kulak kalır, gerisini siz düşünün. Solcu kesim olarak çoğunuzun inkar ettiği ahiret gününde yüzleriniz kapkara bir şekilde haşredileceğiniz o günde Allah’a nasıl hesap vereceğinizi siz düşünün artık.

      20
      58
      1. @Toros yorumuna yanıt olarak

        Okuanus ötesinden gelen yardımlarla ayakta duran pkk yı bitirdimi?
        Bugün hakkaride şahadet şerbetini içen kardeslerimizle birlikte son bir haftada şehit sayısı 11 oldu dünyadan haberin yok gelmiş burda boş boş konuşuyosun. Git ucuz siyasetini başka yerde yap burdan sana ekmek çıkmaz

        5
        1
      2. @Toros yorumuna yanıt olarak

        Kardeşim sen niye siyaset yapıyorsun bursasporu konuşcaksan eyvallah da senin fikirlerine ortakmı olmamızı istiyorsun aynı düşünmek zorunda degiliz sandıkta siyasetini yap

        15
        4
      3. @Toros yorumuna yanıt olarak

        Sende insanlara iftara attığın için ülkeyi 7.düvelden kurtaran .Ülkeyi bağımsız bir Cumhuriyet kurduğu için ölenin arkasından o da içiyordu dediğin için ŞİRK yaptığın için ahiret gününde sen nasıl hesap vereceksin. Hiç düşündün mü? ????bay toros.

        17
        6
        1. @Serkooo yorumuna yanıt olarak

          Sen ona aklım anlamaya yetmedi desene. Neymiş efendim kafan mı güzelmiş. Geç bu işleri. O içme işini siz çok iyi yaparsınız. Atatürk’ün örnek aldığınız tek vasfı da o zaten. Tek farkı, Atatürk edebiyle içerdi, sizde o da yok. Örneğin İzmir Kordon’da ellerinde bira şişeleriyle bir yandan İzmir marşı söylerken öbür yandan dindarlara, namaz kılanlara hakaret eden sözde Atatürkçü ergen sürüsü…

          6
          20
          1. @Toros yorumuna yanıt olarak

            Toroscum
            O pis ağzınla ATATÜRK ü alma.
            ATATÜRK cü olmam doğrudur.
            Namazımıda kılar ım Orucumuda tutarım.
            Bunun hesabınıda Allahımdan başka kimseye hesap vermem.
            Sen makarna yemeğe, beleş kömür almaya devam et…

            13
            5
          2. @Toros yorumuna yanıt olarak

            Bak toros ben sana daha önce demiştim. O yalaka yağcı ağzınla ATATÜRK ü ağzına alma. Çünkü senin ağzından pislik akıyor…Bu halk kimin ne olduğunu iyi biliyor..Haddini bil. Steyşın Wagon toros.

            15
            6
            1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

              Evet gayet iyi biliyor bay @atom-karinca(!) Zamanında rahmetli Necmettin Erbakan’a hain diye hakaret edip (Bülent Ecevit’i göklere çıkartan) o öldükten sonra sırf Erdoğan’a gönderme olsun diye “kandırılmayan başbakan” nidaları çeken bu halk değil miydi? Rahmetli Adnan Menderes’i terörist diye yaftalayıp Celal Bayar sokağa çıktığında alkışlar tutan (ve sonrasında Adnan Menderes ve bakanları asılınca pişman olan) yine bu halk değil miydi? Uzun lafın kısası tarih yine tekerrür ediyor, yani bugün Erdoğan’a nasıl hain, bölücü dediyseniz bundan 20-30 yıl sonra Erdoğan’ı da büyük başkan diye anacaksınız. Bunu bil. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını nerede kullanacağımı da senden öğrenecek değilim.

              1
              10
  3. Geçen yıl 2,5 milyon euro vakıfbank ı beğenmedi. 1 senedir sponsorsuz. 10 yıllık parayı peşin istemişti. Yıllık 2,5 milyon euro sabit gelir ali ay yüzünden zarar edildi.

    27
    10
  4. Çapsız beceriksiz başkan 2 senedir yapamadıgın şeyi şimdi yaptım değil de hala yapabilirsek diye anlatıyorsun.. Yazıklar olsun ki sen hala o koltukta da oturabiliyosun. Az, hiçten iyidir. Vakıfbankı kabul etmeliydin bunu en basit pazarcı bile bilir 2 yılda 5 milyon euro havaya gitti sayende. Sanki yillik 5 milyona vericekmişsin gibi hareket ediyorsun. Başarısız takıma kim sponsor olmak ister ki.

    20
    10
  5. 10 yıllık satmaya kalkacak. Genel Kurulda bir baskan adayinin projesine Bursaspor’un geleceğini satacak diye honkurenler bakalım Ali Ay satınca büyük başkan diye alkış tutacaklar mi ?

    18
    12
  6. kulüpleri borç batağına sürükleyen en büyük sebep amatör yöneticilerin kötü yönetimidir. buna birde taraftar ve medya baskısı eklenince sorunlar zincirleme şeklinde katlanarak artıyor.
    baskı, zaten bilinçsiz olan yönetici de paniği.
    panik, hatayı.
    hata, israfı ve sportif başarısızlığı.
    israf borcu.
    sportif başarısızlık kaosu getiriyor.
    kaos, istikrarsızlığı.
    istikrarsızlık, kurumsallaşmaya engel oluyor.

    16
    6
  7. Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz.Kendini rezil ettin yetmedi.Bizi ve Bursaspor’u da rezil ettin ve etmeye de devam ediyorsun.Vakif banka verseydi en azindan elimizde belirli bir meblag olacakti.Simdi o da yok.Gittigimiz yol yol değil.Bu adam her sene daha da geri gidiyor.Sezon içinde eksik bölgeler için araştırmanı yaparsın.Kamp başlamadan da onları getirirsin.Kampta onlar birbirine kaynaşır.Her sezon başı aynı hikaye.Aceleye gerek yok,alternatiflere yöneldik,yüksekten uçtu vs vs.Bak goztepeye,adamlar simdiden basladilar eksik bolgelere transfere.Biz eylülde iki tane çöp aliriz.Bir iki de böyle uçuyor şöyle kaçıyor haberi yaptık mi tamam.
    Daha bir de Sercan,Sane,jovic gibi faydasizlari göndermeyi deneyecektir.Onlarda aptal değiller ki gitsinler.Yattigi yerden, dünyanın en vizyonsuz başkanından alıyorlar milyonları.Bir insan bu kadar mı ders almaz hareketlerinden.Cidden ayvayı yedik bu sezon.Fikret ustenci kötüydü bu adam bize fikret ustenciyi bile aratti.Yaziklar olsun.Bursaspor bitmiş.

    9
    12
  8. Senelerdir aynı açıklamalar.. ‘2-3 firmayla görüşüyoruz’ görüşmekten öteye gidin artık, boş laflar sarf etmeyiniz !!!!

    9
    6
  9. Ali Ay, sen kabiliyetsizsiz sen satamazsın, sarsanda paraları Hasan parlakay niteliksiz futbolculara kaptırır

    3 maçlık ömrün var sezon başlasın seni göndereceğiz

    6
    2
  10. hala satarsak diye cümleler kuruluyo kardeşiim sen 2,5 yıldır başkansın başkan adayı da oldun ara bul birini anlaş yani daha bulacan edecen anlaşacaksın para yatacak yarım sezon gitti

    6
    2
  11. Stadyumla ilgili haberleri gürünce şarşırıyorum . Bitmeyen stadyumun nesini satmaya çalışıyosunuz ? Kim alır ?

    2
    4
  12. Büyük kulüp adının önüne reklam almaz
    Başka bitatafınızı satın.
    Bursaspor’un önüne başka bir ismi yakıştıran varsa parmak kaldırsın.

    2
    2
  13. Şu şehrin takımının stadyumuna sponsor bulamamak hiçbir şekilde kabul edilemez. Ayrıca stadyumumuz sosyal medyada, İspanyol basınında dahi günlerce konuşulmuştu. Biraz çağı yakalayıp PR denilen işi iyi yapmamız gerekiyor. Stadyumun reklam gelirlerini bir an önce kasaya koymamız lazım 3’e 5’e bakmadan. Umarım yönetim bu sefer halleder şu konuyu.

  14. Hedef 2023 ha gayret be Başkan,
    2023 yılında artık 300-500 bin euro bedele bu stadın isim hakkı bedelini
    verirsin bir firmaya, olmadı senin firman sponsor olur 3-5 kuruşa,
    senden bi cacık olmz biz bunu gördük bunu biliriz

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu