Transferde aceleye gerek yok!

2 sezondur Kasımpaşa'da forma giyen 24 yaşındaki futbolcu için aceleci davranmak istemeyen yeşil beyazlılar, diğer alternatiflerle de görüştükten sonra net kararını verecek.

Samet Aybaba‘nın takımın başına geçmesinden sonra transferde atağa kalkmasına beklenen Bursaspor’da temaslar sürüyor.

Kanada bir oyuncu düşünen yeşil beyazlıların listesinde son 2 sezonu Kasımpaşaspor’da geçiren Samuel Edouk‘un da olduğu belirtildi. Ancak bonservisi Tunus‘un Esperance Kulübü‘nde bulunan 24 yaşındaki futbolcu için Bursaspor yönetimi aceleci davranmak istemiyor. Ali Ay yönetimi, kanattaki diğer adaylarla da görüştükten sonra net kararını verecek.

7 GOL, 2 ASİST

Teknik Direktör Samet Aybaba‘nın olumlu görüş bildirdiği Edouk, geçen Süper Lig‘de 30 maça çıktı ve 7 gol, 2 asistlik bir performans gösterdi. Kasımpaşaspor‘da mutlu olmadığı ifade edilen tecrübeli futbolcunun Bursaspor hakkında Ekong ve Shehu‘dan da bilgiler aldığı ifade edildi. 1 kez Nijerya Milli Takımının forması giyen Edouk‘un Esperance Kulübüyle 2020 yılına kadar anlaşması bulunuyor.

7 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bence de acele edilmesine gerek yok, azıcık araştırmayla böyle futbolcular daha uygun fiyata bulunabilir. Bu yıl tabanca gibi takım kuracağız da denilmiyor. Öncelik eldekileri ve altyapıyı kullanmak, bütçeye uygun, kaliteli oyuncular bulmak ve almak. Zaten bilenen oyuncuyu almak maddi olarak kayıp. Bir de iki sezondur Kasımpaşa’da oynuyor, neden mutlu değil? Bize neden gelmek istesin? Avrupa’ya da gitmiyoruz, iki sezondur Kasımpaşa lig de bizden iyi yerde bitiriyor.

    46
    4
  2. Her yıl aynı şeyler hangi yönetim gelirse gelsin hepsi aynı yalanları atıyor transferde geç kalan takım her yıl olduğu gibi bu yılda biz oluruz yine son gün bütün çöpleri alırız

    34
    5
  3. Eduok falan hikaye takımdaki kanatlardan daha kaliteli oyuncuları getirin ama öncesinde almak yerine gönderilecek oyunculardan bir kacının satıs haberini duysak daha makbule geçer.

    34
    5
  4. yeni sezon da yabancı ve alt yapıdan gençlerin harmanından bir takım yapılacak sa, gelecek olan sınırlı sayıdaki oyuncuların daha kaliteli ve tartışılır olmaması gerekir.
    iyi araştırılırsa aynı maliyete daha iyileri mutlaka vardır.

    10
    4
  5. Evet acele etmeyin le guen taktiğini yapin elde kalmis bitik adamlari alinda bu sene herkes bi rahatlasin hep birlikte 2 sezondur düşürmek için uğraştiğiniz bu takimi düşürün artikta rahatlayin. Yalan makinasi olsa dayanamaz batlar.

    5
    3
  6. Aceleye gerek yok derken yine 4. Hafta transfer yapmayalım. Dengeli bir takım kurmalı ancak muhakkak çok iyi bir forvet be çok iyi bir oyun kurucu almamız gerekli. Hatta oyun kurma zeka ve becerisine sahip iki futbolcu bulmalıyız. Gerisi oyun sisteminin kurulması ve kondisyondur. 60. Dk. sonra biten bir takım istemiyoruz.

    3
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu