Mustafa Er, Stephane Badji ile transferini görüştü

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın ısrarla istediği 28 yaşındaki Senegalli futbolcu için Belçika kulübüne bonservis olarak 300 bin Euro önerildiği ifade ediliyor.

Bursaspor’da teknik direktörlük koltuğuna Samet Aybaba’nın oturmasından sonra transfer harekâtı başladı. Takımın toplanma tarihi olan 27 Haziran’a kadar ciddi adımlar atmak isteyen yeşil-beyazlı yönetim dün Stephane Badji’yi İstanbul’a getirdi.

Geçen sezon Kayserispor’da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Anderlecht’te olan tecrübeli orta saha oyuncusuyla dün İstanbul’da masaya oturuldu.

BAŞAKŞEHİR’DE DE OYNADI

Futbol direktörlüğüne getirilen Mustafa Er’le birlikte yönetici Ebubekir Keskin gerek Badji, gerekse menajerleriyle sıkı bir pazarlığa girişti. Tarafların burada maddi konularda karşılıklı tekliflerini sundukları belirtildi.

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın ısrarla istediği 28 yaşındaki Senegalli futbolcu için Belçika kulübüne bonservis olarak 300 bin Euro önerildiği ifade ediliyor.

Süper Lig’de bir ara Medipol Başakşehir forması da giyen Stephane Badji’ye de yıllık 650 bin Euro teklif edildiği gelen haberler arasında.

3 GOL, 3 ASİST

Geçen sezon Kayserispor’da 35 maça çıkan ve 3 gol, 3 asistlik bir performans gösteren deneyimli kramponla ilerleyen günlerde tekrar bir araya gelinmesi bekleniyor.

Bu arada Badji ile birkaç kulübün daha ilgilendiği belirtiliyor. 1,90 boyundaki Senegalli futbolcu oyunu her iki yönüyle oynayabiliyor. Badji, birçok futbol otoritesi tarafından sezonun en iyi 6 numaralarından biri olarak gösterilmişti.

32 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @tmkus yorumuna yanıt olarak

      10 NUMARAYA; Mitch Nichols , Änis Ben-Hatira , José Nájera , Bernard , Bernardo YA BAKILABİLİR
      FORVETEDE; Michiel Kramer , Wanderley , Charles Monsalvo , Jonathan Cristaldo , Lovro Medic
      KANATLARA; Milan Lalkovic , Franklin Vicente , SeytDaut Garakoev , Toni Silva

      6
      11
  1. Geçen sezon Kayseri’de oynamış ve bonservisi 300 bin euro ve bunu Kayseri almamış ama bizim mükemmel squat ekibimiz bu oyuncuyu alcak helal olsun Ali aya çöpten iyi anladığını gösterdi sıkı tutunun beyler bu sene kesin düşüyoruz.

    28
    89
    1. @Green terör yorumuna yanıt olarak

      Güzel kardeşim bende senin gibi düşünüyorum,bizi anca futbol bilgisi yüksek ve kuvvetli hoca kurtarır…
      Artık ilk 5 haftaAya bağlı,gerçi ilk yarıları fena puanlar topladık…
      Inşallah kötü günleri geride bırakmış oluruz…

      9
      21
    2. @Green terör yorumuna yanıt olarak

      SENİN EFSANEN PABLOYU DA KİMSE ALMAMIŞ KOLOMBİYANIN DAĞLARINDAN GETİRMİŞTİK, HERŞEYİ DE ÇOK BİLMEYİN DE OTURUN OTURDUĞUNUZ YERDE

      46
      7
    3. @Green terör yorumuna yanıt olarak

      Çok haklısın birader Casemiro , Javi Martinez , Sergio Busquets, Manchesterda huzursuz olan Pogba falan var ya sanki adam yok avrupada deliricem. Hadi herşeyi geçtim cinconda Fernando falan var ya basıcan parayı alıcan. 35 maç oynayan Badji’de nedir. Kayseri bizim altımızda bitirdi ya bide ligi düşüyolardı neredeyse biz gitmişiz transfer yapıyoruz ordan iş değil..

      Not: Yorum baştan aşağa ironi içerir. Sana özel @Green terör

      53
      5
  2. Bence bu adam bizde faydalı olur, uzun süredir ligimizde oynuyor,
    Başakşehirde ki performansıyla Avrupaya transfer oldu, Belçika liginde
    tutunamamış olabilir fakat Sivas da yine kendini buldu, oynadığı maç sayısı,
    sahada ki mücadelesi, fizik olarak tam bir 6 numara olması geçerli sebepler,
    biz de faydalı olacaktır, SHEHU’ya iyi teklif gelirse satılabilir, alternatifi İBRAHİM SERDAR AYDIN olmalıdır.

    9
    4
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      kardeşim yazmadan önce araştırın ya adam sivasda kendini bulmuş eğer gittiyse bulmuştur
      kayseri de oynadı bu sezon

      3
      1
  3. Göztepe Ahmet Oğuzu almış bile adamlar hiç vakit kaybetmiyor helal olsun çok takdir edilesi bir yönetimi var yakında transferi bitirip kampa başlarlar bizimkilerde uysun onu mu alsak bunu mu alsak bakının

    9
    2
    1. @Yorum yorumuna yanıt olarak

      Başka isim yoktu bula bula bu ismimi buldun?Ayrıca fikirlerimiz birbirine tamamen zıt .Amacın nedir anlamadım…

      21
      2
    2. @Yorum yorumuna yanıt olarak

      badjiyi başakşehir ve kayseride izledin mi boş boş konuşan adam. tekrar söylüyorum bursasporun en büyükl düşmanı sizin gibi bursaspor taraftarıdır.

      65
      6
      1. @ff yorumuna yanıt olarak

        kusura bakma ama kayserinin sportif direktörünün ve oyuncu okumasının bizden kat kat iyi olduğunu düşünüyor ve bu adamdan verim alamayacagimizi dusunuyorum gerci ali ayla Cr7 bile gelse boş ya neyse

        1
        25
        1. @Yorum yorumuna yanıt olarak

          arkadaşım kayserinin mi sportif direktörü ve oyuncu okuması bizden iyi asamoa gyan nı kravesti alan ekip mi iyiş

          21
          2
  4. Bakın beyler bırakın şu 10 numaralı sistemi artık batalla gibi adam bulamayız ve artık modern futbol buna izin vermiyor. 442 veya 4 3 3 oynanmalı. 4 3 3 idealdir.bursaspor tamaman ofansif oynamalı 3 orta sahanın 2 si 8 numara özelliği taşıyan 1 tanesi kesici olmalı. Shehu ve furkanın yanına bütün bütçe zorlanarak çok kaliteli adam alırsak iyi sırada bitiririz.çünkü bu ligte orta sahası iyi olan takım ilk on a girer.

    4
    1
  5. Boş boş işler yine arkadaş bizde sheu var zaten bu adama ne gerek var bonservis verip almaya. İhtiyaç olan yerler öncelikle santrafor ve kanat hala orta sahaya adam alacaksan batalla nın yerine 10 numaraya adam alacaksın. Bize müstehak ama Ali ay ve Samet gibiler oldukça bu işler çok olur.

    2
    7
  6. Her ne kadar Batalla ile büyük bir kayıp yaşasak da orta sahamız fena sayılmaz Shehu Bostock Jorquera çok iyi bir üçlü olur bence katkı verecek forma mücadelesi verecek iki orta saha oyuncusuyla gayet dominant olabiliriz

    1
    6
  7. 28 yaşına gelmiş bu yaşına kadar kendini kanıtlıyamamış adam iyi oyuncu olsa Kayseri bırakırmıydı bir biz mi akıllıyız ? Bir vazgeçmediniz çöp transferlerden..

  8. Bu adam kayseriyi yenmemize ragmen macin adamiydi ?? Ama anlamadigim 2.65 milyon eu veren anderlecht nasil 300 bin eu ya verecek..300 e kiralamazlar bile

  9. Arkadaşlarılar bi durum ya siz daha mı iyi bilceniz çöpün ne kadar iyi olduğunu ali ay varken bekleyin bütün çöplerin en iyileri bu sene bizde rahat olun sayın başkan işi biliyor :))

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu