Tek patron benim!

Yaklaşık 10 yıllık bir aranın ardından 2.kez Bursaspor'un başına geçen Teknik Direktör Samet Aybaba, kısa zamanda önemli işler yapacaklarını belirtti.

Aybaba ‘Son 2 yıldır hem saha içi hem de saha dışında yaşananlar hiç yakışmıyor.

Elimizden gelen her şeyi ekimizle birlikte yapmaya çalışacağız. Şehrin dinamiklerinin de bize destek vermesi gerekiyor. Hep birlikte hareket etmemiz lazım.

Yeniden ayağa kalkmış yeni bir Bursaspor‘u tekrar hayata geçireceğiz.’ diye konuştu. Vakıfköy‘ün kendisi için öncelik olduğunu ifade eden deneyimli çalıştırıcı şöyle konuştu:

SORUNLAR ÇÖZÜLMELİ

‘Vakıfköy ile ilgili çok çalışacağız. Birinci önceliğim bu. Nokta transferler yapmaya çalışacağız. Sayısı az, kalitesi yüksek oyuncularla coşkulu futbol oynamayı hedefleyen, yere yatmayan, topu dışarı atmayan futbola odaklı bir takım oluşturmak istiyoruz.

Birlikteliğimiz iyi başlayıp devam ederse bunu başaracağız. Dışarıdan bakıldığında kötü günler yaşandı. Bursaspor marka değeri ilgili de sorun yaşadı. Çok büyük düşüş var.

Burayı aile şekline getireceğiz. Futbolcuların sorunlarını çok çabuk çözmemiz lazım. Takımın içinde kaliteli oyuncular var.’

İŞTE KADRO SAYISI

‘Kulübün bütçesine göre 4-5 kaliteli oyuncu da almayı planlıyoruz. Yarışırken yapılanmaya bakacağız. Oyuncuların kafasından son iki seneyi sileceğiz. İnşallah bunları başaracağız.

Takımda gençlerin sayasını arttıracağız. Bu becerimiz zaten var. Birkaç tane denediğimiz sistem var. İlk maçta bu sahada belli olacaktır. 10 yabancı, 10 yerli oyuncuyla çalışacağız.

8 de genç oyuncu planlıyoruz. Altyapıdaki oyuncular buna cevap verirse 8 altyapı oyuncusunu bu takımın içinde tutacağız. Organizasyonu teknik anlamda ben yapacağım.’

9 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Daha profesyonel , daha kucaklayic… ne bilim Sportif Direktör olmayabilir, Samet Hoca zaten herkesin şüphe ile baktığı birisi. İlk günlerdennAli Ay guvenvermiyor. Allah sonumuzu hayır wtsin

    8
    6
  2. Adam sazı eline almış daha gelir gelmez, ben çalıp ben oynucam diyor,
    biri buna anlatmalı tek yetkili değilsin diye, bence bu saatten sonra Sportif direktör kaostan başka bir şey getirmez kulübe
    Ilgaz ne iş yapacak, Mustafa hoca ne iş yapacak bu görev tanımları iyi yapılmalı,
    Bu defa profesyonel yapılanma karmaşasından dolayı düşersek şaşmam

    6
    7
  3. Yine sözünü tutmadın başkan sen söz falan verme çünkü söz vermek çok önemlidir sonra kâle alınmıyorsun.. Dakika 1 gol 1 oldu Sportif direktör getirmek, başkan danışmanıyla anlaşmak işinıze gelmiyor galiba! Rahatça klubün parasını yiyemeyiz, istediğimiz gibi at koşturalım, Bursaspor küçuk olsun bizim olsun anlayışınız yüzünden mi orda kukla gibi duruyorsun sayın başkan! Taraftar bu oyunu bozacak Kongre üyesi olup dinazorlardanda kurtulacak, kombine alıp sadece Armaya, takımına sahip çıkacaktır, başka Bursaspor yok ve klübün içi, dışı temizlenmeli, taraftarımız anladı artık.. Samet hoca hamlesi doğru bence fazla para alması dışında yalnız başkan yune en ağır şekilde protesyo yiyecek gibi hissediyorum aynı tas aynı hamam decam ediyor çünkü. Stada gelelim orada herkese hakettiğini verelim renktaşlar.

    6
    4
  4. bu kafayla 10.haftayı göremez bu,çünkü ali baba diyor burası benim çiftliğim,samet aybaba diyor burası benim çiftliğim,inatçı keçilerin hikayesindeki gibi suya düşüp giderler,olan da takıma olur

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu