Ali Ay ile Aybaba Bursa’da görüştü

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay’ın bugün İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde düzenlenen mazbata töreni sonrası Bursa'ya geleceğini açıkladığı Samet Aybaba son görüşmelerde bulunmak üzere kente geldi.

Ali Ay ile İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nde bir görüşme gerçekleştiren Samet Aybaba‘nın 2+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardığı ve Aybaba’nın Vakıfköy Tesisleri ile altyapı takımları hakkında bilgi aldığı öğrenildi. 2007-2008 sezonunda yeşil-beyazlı kulübü çalıştıran tecrübeli teknik adam ile Ali Ay yardımcıları konusunu değerlendirdi.

Teknik ekipte Mustafa Er‘in de bulunmasını isteyen Başkan Ay’a Samet Aybaba olumsuz bir yanıt vermezken tecrübeli hocanın Bursaspor ile ilgili bir rapor hazırladığı ve Ali Ay ile tüm oyuncuların detaylı istatistiklerinin bulunduğu bilgiyi paylaştığı öğrenildi. Aybaba ile ilgili gelişmelerin Bursaspor Kulübü tarafından resmi olarak açıklanması bekleniyor.

44 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Hayırlı uğurlu olsun. Bize düşen yönetimin ve teknik heyetin karşısında “TARAF” olmak değil. Topyekün kulübün, armanın yanında “TARAFTAR” olmaktır.

    163
    22
    1. @.Aykut. yorumuna yanıt olarak

      Başkan hiç akıllanmamış, kazık yemeye devam. Devre arası kovacağı adama 2+1 yıllık sözleşme imzalatıyor. Leguen’in tazminatı az gelmiş anlaşılan.

    1. @Hakan 16 Efsane Batalla yorumuna yanıt olarak

      Geçen sezon 2.2 milyon tl alan Samet Aybaba’ya 4.8 milyon tl vermişiz tl olarak değil Euro olarak anlaşsak daha karlıydık sanki yada aradaki kar yine Bursaspor’a kalmadı birilerine gitti

      21
      9
      1. @Kun aguero yorumuna yanıt olarak

        900 bin euro yıllık hiç de pahalı değil bir tek direktöre. yatarak para kazanan johnlara delarjlara kembolara ekonglara agulara badulara verdiğimiz paralara bakın önce.

        1
        7
      2. @Kun aguero yorumuna yanıt olarak

        900 € geçiyor bazı kaynaklarda 4.7 trilyon yaklaşık 5 trilyon az para değil, can feda sezonu yapsak çok güzel olur bu sezon hem temizlik için, 1+2 yıllık anlaşabilseydik keşke zira durumlarımız karışık, iyi sözleşme yapmalıyız 6 ay sonra giderse tüm parasını almamalı kalitesiz yabancı hoca gibi.

        19
      1. @Aydın havası yorumuna yanıt olarak

        1+2 mantıklıydı dediğin gibi hoca kabul etmiyebilir, 2.2 milyon tl alan adama 4.7 milyon tl verirsen tarihin en beceriksiz başkanlığına devam edersin hani yüksek paralar veremezdik artık ne oldu gökten para mı geldi! Konuşması ile icraatleri uyuşmuyor başkanın daha çekeceğiz anlaşılan…

        19
        1
  2. 2 yıldan beri ilk defa Ali Ay,ı tebrik ediyorum.Samet Aybaba seçimi en doğru seçimdir.bakın göreceksiniz bu sene ilk 7,seneye avrupa kupalarını zorlayacağız.yalnız taraftara büyük iş düşüyor.1-2 mağlubiyette sabırlı olmalıyız,çünkü Samet Aybaba alt yapı ağırlıklı sıfır takım kuracak.hayırlı olsun.

    42
    31
    1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      Sana hayallerinle mutluluklar. Bırak sezon sonunu devre arasını görürse başarı olur. Aylardır samet deyip duruyon. Hepimiz buradayız. Göreceğiz neler olacağını.

      5
      1
    2. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      Sen öyle san . Samet Aybabanın ne başarısı var . Silik ve yetersiz kalacak . Şu Ali Ay dan bi cacık olmayacağı belli iken bile bile oy verdiler .

      6
      2
  3. Yazık. Ali ayın seçilmesi ardından samet aybaba Bursaspor iyice eriyor. Samet Aybaba nin Bursaspora attığı brezilya kazıklarını unutanlara selam olsun.

    29
    34
    1. @Celal yorumuna yanıt olarak

      Brezilyalıları geç,onlara takılma,herkes transfer hatası yapıyor.sen tabelaya bak.Samet hoca dönemindeki Bursaspor istatistiklerini bir incele öyle konuş.

      28
      17
      1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

        Mesela Fikret Orman’ın 2013’te ‘Gökhan Süzen, Dentinho ve Sinan Kurumuş’un transferlerini anlatırsam, Samet Aybaba sokağa çıkamaz’ lafı hâlâ hafızalardadır.

        4
        1
  4. Oyuncu detaylı istatistiklerini biri alsın başkandan , malum kendisi önüne konan kağıdı okuyamıyor… yanlış falan okur sonra harun kadro dışı kembo ilk 11 olmasın….

    21
    16
  5. Hayırlısı bakalım ne olacak çok merak ediyorum ama geçen sezonlardan daha iyi olacağı kanısındayım inşallah iyi bir sezon geçiririz Ali Ay bu sezon bizi uyandırır artık başa gelen çekilir hayırlı yazımız okur inşallah

    17
    14
  6. Ali Ay’dan hoşlanmıyorum, kongrede de bir başka adaya oyumu verdim hatta Ali Ay’ı Ibra etmedim ama Ali Ay’ın gerek kişisel gerekse ekibinin hatalarının bedelini Samet Aybaba ödememeli. Lütfen hocamıza karşı saygılı olalım. Gerek hocamıza gerekse takıma desteğimizi verelim. Biz üzerimize düşeni yapalım sonrasını zaman gösterir.

    17
    5
  7. Keske Riza hoca gelseydi ilk 5 garantiydi…

    Hic istemedigim ali ay yonetimi bu sene kulubeye adaminizi sokmayin..hasan parlakay in huseyin gedik in falan isi ne orada..

    Aman bu sene de ilgaz cinar girmesin kulubeye =)

    15
    13
  8. BENCE
    TAKIMIN GELECEĞİ MUSTAFA.NIN VERECEĞİ RAPORA GÖRE ŞEKİLLENECEK
    MUTLAK SURETTE İYİ OYUNCULARLA TAKVİYE GEREKİYOR İDAREİ MASLAHATÇILIK HERŞEYE ZARAR VERİR
    TÜM MAÇLARI SEYRETTİK
    BURSASPORUN OLMAZSA OLMAZLARI VAR
    BİRKERE
    KEMBO VE DELARGE ASLA GÜVENMEYECEKSİN YA BEN SERCANI ADAM EDERİM DİYE HİÇ DÜŞÜNMEYECEKSİN
    FURKAN.I TAKIMIN DİREK OYUNCUSU YAPAMAZSIN OLMAZ EZİLİR ZAMANLA BELKİ
    DOLAYISIYLA ACI AMA GERÇEK
    MUTLAK AMA MUTLAK SURETTE
    8 NO. 10 NO. 7. 9. 11 OLMAZSA OLMAZIMIZ
    BURSASPOR BU YIL İYİ TAKIM OLMAK ZORUNDA YOKSA BU TRUBUN BAŞKAN ARASINDAKİ KOPUKLUK FELAKETE YOL AÇAR
    TAKIMI KİMSE KURTARAMAZ

    15
    4
    1. Enışte herşeye maydonoz olmayalim başlasin bakalim ben 1963 senesi dedi ki:
      @hasan yorumuna yanıt olarak

      Nden beri Bursasproru takip ediyorum yaşim itibarı ile her maca gelemiyorum bu takim bixim sehrimizin takimi hep muhalefet olmayalim iyi düsünelim iyi olsun 2mac sonra hoca istifa yönetim istifa demeyelim takımızı sevelim her yapılan Bursasprorumuzun iyi liği icindir iyi düşunelim iyi olsun yeni yönetime ve yeni hocamiza başarilar dilerim

      3
      2
  9. Bu Aybaba son geldiğinde plajdan topladığı 5 tane brezilyalıyı çakmıştı sonra adamlar birer birer kaçıp gitmişti. Ali Ay herhalde takımı düşürmeye karar vermiş. Bu borçla Bursasporumuz küme düşerse bir daha çıkamaz. Alt kümede maç başı 50 bin tl veriliyor. Şampiyon takım ne hale geldi. Yazıklar olsun….

    12
    10
  10. Yine yanlış yerden başladılar çalışmaya, önce temelden başlamalısın,
    Getirirsin SPORTİF DİREKTÖR, alaşırsın onunla 3 yıllık, 3 yıl boyunca,
    kulübün tüm futbol paydaşlarını koordine edecek kişi diye ona güvenirsin,
    ona emanet edersin tüm futbol takımlarını, başarısızlıkta ona hesap sorarsın,
    o da başlar yapılanmasına A takım teknik heyetinden, futbolcusuna,
    Vakıfköyünden, Yeşil Bursa’ya kadar hepsini organize eder, yönetir.
    Umarım bu defa düzgün yönetir takımı dicem ama ben hiç sanmıyorum,
    en iyi ihitmal 40-42 PUAN alırız bu Ali Dede varkeni şimdiden Alah hepimize
    Peygamber sabrı versin diyorum, renkdaşlar

    10
    10
  11. Gittikçe küçülüyoruz. Asansör takım olmaya karar vermişler sayın yöneticiler. Daha önce yazmıştım başka takımları özenerek seyredeceğiz. Ne yazık ki dışarıdan bakan dostlar ( BURSASPOR ) artık siyasi bir klüp olmuş diye konuşuyorlar. Düşmememek için dahi kendi göbeğimizi kesemiyoruz. Başka takımlardan yardım medet bekliyoruz. İki sezondur elimizde kalem kağıt şundan puan alırsak. Şu şunu yenerese kaç puanımız olur diye seviniyoruz. Bu taraftar bunları hiç haketmiyor. Bekleyip göreceğiz. Ama el şeyinle gerdeğe girilmez. Bu fırsatı bu sefer onlara vermiyeceğiz.

    9
    2
  12. Istediğiniz hocayı getirin futbolcular yönetimi istemiyor bu çok açık ve net o yüzden futbolcular son maça kadar işi sürüncemeye çekiyor açık ve net mesaj veriyor ama alabilene.. Bu sene görün bakin 17 maç sonra aybaba gider mustafa er takımın başına gecer mehteran gibi iki ileri bir heri yapar ve takım ligde kalır bizde şampiyon takım ligde kaldı diye seviniriz.. allah bursaspor sevdalılarına sabır versin

    8
    2
  13. Samet Aybaba hayatında 3 yıl boyunca takım çalıştırdı mı? Çöpe atılan para hiç bu kadar bariz olmamıştı. Son 10 yılın en vizyonsuz tercihi. 10 yıl önce tüm stad haftarca küfür ederek yolladığımız, başarısızlığını defalarca kanıtlamış adamdan 10 yıl sonra tekrar medet umanlar utansın. Maksimum 3 hafta kalabilir bu takımın başında, sonra Ali Ay ile birlikte toplayıp bavulu sgider.

  14. başkan başladı baştan yanlışlar yapmaya en önce sportif direktörü takımın başına getir sonra hoca yı bul getir sportif direktör takımın eksik yönlerini tespit edip gidecek ve gelecekleri rapor halinde hocaya sunar ikisi ortak karar vererek gidecekler belirlenir transfer edilecek oyuncular belirlenip maliyetleri ile başkana rapor sunulur başkanın okey vermsi ile transferler bir an önce yapılıp takım kampa hazır hale gelir bizim başkanda bu vizyon yok gene bildiğini okur saçma sapan oyuncular alıp borcu dahada artırır gene para yok diye ağlar personelin maaşlarını ödemeden hoca ve sportif direktörlere milyarları öder transferde paraları saçar sağdan soldan kredi çekip futbolcuların alacaklarını 2 veya 3 ay geriden ödemeye başlar takımda huzursuzluk had safhaya çıkar kalıcı gelir kaynağı yaratamaz takım seneye düşme korkusu yaşayacak takımların başında gelecek ve küme düşeceğiz bunu vebalide kongrede oyunu satan üyelerin üzerine olsun iki yakaları bir araya gelmesin takım taraftar desteğini tamamen kaybedecek artık başkana oy verenler maşa gitsin bende yeni sezonda takımın maçlarını televizyondan hiç izlemeyeceğim saygılar ankaradan 45 yıllık koyu bursasporlu

  15. İlk iş personelin maaşlarının ödenmesidir ve bundan böyle hiç aksatılmamasıdır, almayın bakalım 1 ay maaşınızı bütçeniz nasıl alt üst oluyor. Borçla yaşamanın verdiği ezikliği hissedin. Personelin hayır dualarını alın önce ki işlerimiz düzgün gitsin.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu