Adrien Regattin ile prensipte anlaşma tamam

Bursaspor'da hafta sonu gerçekleşecek kongre öncesinde başkan adayları çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda bir dizi görüşmeler yapan Hüseyin Akdemir'in geçen sezon Osmanlıspor forması giyen Adrien Regattin ile prensipte anlaştığı öğrenildi.

Bursaspor’da hafta sonu gerçekleşecek Genel Kurul öncesinde 4 aday da çalışmalarını sürdürüyor. Adaylar arasında yer alan Hüseyin Akdemir ve ekibi de birçok oyuncuyla transfer görüşmesinde bulunurken özellikle bu konuda şampiyon yönetimde bulunan İlhan Uslu‘dan büyük destek aldığı öğrenildi.

HER KONUDA ANLAŞILDI

Daha önce Bursasporluyuz.org‘un kamuoyuyla paylaştığı Diego Rolan, Aron Gunnarson, Damien Da Silva ve Jeremy Pied‘in yanı sıra bir isimle daha görüşüldüğü ve prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi.

Geçen sezonu Osmanlıspor‘da tamamlayan hücum oyuncusu Adrien Regattin ile her konuda anlaşıldığı ifade edilirken, oyuncunun kongrenin sonucunu beklediği öğrenildi. Fas asıllı Fransız futbolcu geçen sezon lig ve kupa olmak üzere 35 maça çıktı ve 6 gol atıp, 2 asist yaptı.

haberinadresi.com

43 Yorum Onay bekleyen yorum yok

        1. @muradiye yorumuna yanıt olarak

          dışarıdan bakınca haklısın. ama adam geldiğinden beri her maç oynadı. her maç saha da diri ve canlı kaldı. her maç driplingler yaptı, araya derin toplar saldı. günümüz futbolunda artık nüfus kağıdının yerini performanslar aldı. sonuçta biz de bir Barselona değiliz. en az 1-2 yıl daha koç gibi oynar yerini furkan’a bırakıp gider.

          3
          1
    1. @Prussa yorumuna yanıt olarak

      Bilgisayar başında bekleyen lemi keskin ve ahmet bozdemir yakınları azcık BURSASPORLU olunda olumlu güzel BURSASPOR için yazılan şeylere eksi atmayın beğenmedi yapmayın.

      36
      39
      1. @R13 yorumuna yanıt olarak

        Aynen öyle usta onu görünce yazdım zaten çorbacı tayfa işte bunlar oturtmuşlar bunları bilgisayar başına.. Özellikle lemi keskinin işleridir böyle şeyler sever böyle olayları..

      2. @R13 yorumuna yanıt olarak

        İnşallah hayırlı olur bursasporumuza diyorum adam eksi atmış ya.icimizdeki İrlandalılar kongre zamanı yuvalarından cikiyor..nifak tohumcular sizi..

        9
        5
    1. @Kadir yorumuna yanıt olarak

      Serdar da kesin emin değilim fakat umar gercekten cok aşırı hırslı bir oyuncu ve tam bize göre gole aç bi golcü umarım onu alırız. Ayrıca Kötü Bi futbolcu Olsa eski fb li Webo Fenerbahçe ye bu adamı kesin kaçırmayın demezdi bence..

      28
      15
  1. Bomboş adam regattin hiçbi özelliği yok. Kazma başkan osmanlısporda aminuyla serdarın sözleşmesi bitti ala ala regattin i almış.. söylencek söz yok. BU ADAMIN VİZYONU BU KADAR KÜME DÜŞEN TAKIMDAN ALMASI AYRI DERT, O TAKIMIN EN DANDİK ADAMLARINDAN BİRİNİ ALIYO ONA MI YANAYIM. GİDİN Bİ AVRUPAYA GÜNEY AMERİKAYA AFRİKAYA BAKIN YA.. KAHVEDEKİ AMCAM DA TÜRKİYEDEN ADAM BULUR BURSASPORA.. zaten seçilemiycek bu adam kendi reklamını yaptı işte seçimle..

    56
    66
    1. @Suat yorumuna yanıt olarak

      Yazmak için yazmışsın be yiğidim boş adamsın vesselam,
      kendini başka hobilere ver bence bu konuda harcanırsın, harcarlar seni;
      Bu arada AMİNU UMAR: 30.06.2020, SERDAR GÜRLER: 30.06.2020,
      ADRİEN REGATTİN: 30.06.2019 kulüpleriyle sözleşme bitiş tarihi, belki seni aydınlatır dedim
      Kaynak; transfermarkt/osmanlıspor, kolay gele yiğidime bi bak araştır erinme:)))

      1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

        Ya sen transfer marktta görüyosun kendini onların menajeri mi sanıyosun. Küme düşünce noluyo bak bakalım. Bide benim hakkımda yorum yapıyosun 😀

        1
        3
    2. @Suat yorumuna yanıt olarak

      suat arkadaşım sen bir daha yorum yazma…ragatten ve musa Osmanlının en iyi futbolcuları…çok tempolu araya koşu atan teknik ve gol yapabilen bir ortasaha regaten …ayrıca kanatta da oynayabiliyor…son iki sene bursadaki iki Osmanlı maçına gittim….çok iyi bir futbolcu….keşke alabilsek…

      8
      4
      1. @bursalı hasan yorumuna yanıt olarak

        Regattin hem genç değil hem de maçlarını izledim transfer edilecek bi adam değil grozav gibi bişry olur. Beğenmediğimiz delarge 5 gol attı regattin onun yanına yaklaşamaz. Musa serdar aminuya kesinlikle karşı değilim hangisi alınabiliyosa alınsın. Regattin bizim maçta harunun hatasından golü attı o maça kadar bak bakalım kaç golü var osmanlı gibi sırf açık hücum oynayan takımda. Bide benimle ilgili yorum yapıyosunuz bunu anlamıyorum..

        1
        4
    3. @Suat yorumuna yanıt olarak

      Katılıyorum Delargedan hiç farkı yok, adam biraz iyi oynadı diye anadoluda biraz ortaya çıkan her topcuyu alcak değiliz. Osmanlıda alabiliyorsan serdar gürler, musa çağıran, umar aminu digerleri bursaspor topçusu değil!

      30
      19
      1. @Tsc16 yorumuna yanıt olarak

        Ankara da Bursaspor u regattin değil Harun yediği gollerle devirdi. Aminu çok etkiliydi. Bu tamamen gereksiz bir transfer olur.

        6
        1
      2. @Tsc16 yorumuna yanıt olarak

        Bursaspora her gol atanı alalım ozaman sen kimsin bana dost musun düşman mısın diyosun futbol cahili? Mustafa yumlu bize ibrahimovic golü attı diye alalım onu da ozaman ?

        7
        1
  2. Daha hoca belli değil sistem belli değil.Bu oyuncuları bu kadar erken transfer etmek ne kadar doğru acaba?

    32
    4
    1. @fc batallaspor yorumuna yanıt olarak

      Kesinlikle öyle.. hocayı bulmadan transfer yapıyolar sonra niye başarı yok gelen hoca kadro dışı yapıyo borç büyüyo fazla transferlerle!! BU ADAMLARIN SEÇİLME NİYETİ YOK REKLAMLARINI YAPIYOLAR BU KADAR SALAK OLUNMAZ BİZİM BİLDİĞİMİZİ ONLAR DA BİLiyo..

      7
      1
  3. Ya hala anlamiyor bunlar hani nerde profesyonellik bulun getirin bi işnde iyi sportif direktör o bulsun kardeşim siz yapmayin su transferleri !!!

    21
    3
    1. @Prusa yorumuna yanıt olarak

      Ali dede den ne farkı kaldı şimdi demi profesyonel adımlar atmak lazım diye diye ağzımız da tüy bitti kardeşim daniel arzani diye bir oyuncu var 10numara kanat mevki oynayabiliyor 50 bin € bonservisi 18 yasında şuan antalya da avustural da bir takımda kapm yapıyor bakambu bildiğin geleceğe yatırım 10 milyon € ya satılacak topçu 2 sene de başkan adaylarının birine attım gerekli yayın organlarına attım ama bizimkiler alışmış fos oyuncu almaya kulüpte söylediklerimizi dikkate alıcak bir Allahın kulu yok

  4. fizik ve stil olarak aynı batalla. ancak kalite anlamında batallanın çok altında. alınacaksa bunun 2-3 tık üzeri sesenyo var…

    18
    2
  5. Bir sürü çöp var atılcak takımda bıkmadınız mı çöp toplamaya bırakın Allahınızı severseniz nasıl bir anlayış anlamadım.Alacaksan Al Kasımpaşadan Trezegut tide göreyim….Hedef istiyosan kaliteli oyuncular alıcaksın 15 20 tane oyuncu alacağına 10 tane al seni yukarıya taşısın…

  6. Doğru bir tercih olur, gerek bu isim gerek SERDAR ve UMAR fakat unutmayalım,
    biz böyle oturduğumuz yerden bol kepçe sallıyoz da adamların takımları ile kapı gibi
    sözleşmeleri devam ediyor, bonservis bedeli almadan hiçbirini bırakmazlar, biz şimdilik tapusu
    elinde olanları bitirelim bence, malum geçen sezon onu da beceremedik TİTİ hariç,
    erkenden davranıp 8taştan önce aldık; SONER AYDOĞDU, UĞUR ÇİFTÇİ, UĞUR DEMİROK
    sol bek, stoper, orta saha bu 3’lü İLE ANLAŞMA YAPILMALI

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu