Bifouma Bursaspor’u istiyor

Liglerin sona ermesiyle birlikte transferdeki hareketlilik de start aldı. Bursaspor'da her ne kadar bir kongre süreci de yaşansa da bazı oyuncular yeşil beyazlı kulübe haber göndermeye başladı.

Bu isimlerin ilki Sivasspor‘dan Thievy Bifouma… Yiğidolarla sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki kanat oyuncusu Bursaspor yönetimine yeşil-beyazlı formayı giymek istediğini belirtti.

6 GOL ATTI

Bir dönem Osmanlıspor‘da da oynayan, kariyerinde Espanyol, Las Palmas, Almeria, Granada, Bastia gibi kulüplerde de top koşturan Bifouma, geçen sezon Spor Toto Süper Lig‘de 29 maça çıktı ve 6 gol, 2 asistlik bir performans gösterdi. Süper Lig‘den başka talipleri de bulunan tecrübeli futbolcunun, özellikle taraftar gücünden dolayı Bursaspor‘a gelmek istediği belirtiliyor.

40 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Oyuncu iyi-kotu yorumu yapmayacağım.Ancak gelen transferden önce giden transfere öncelik vermemiz gerektiğini dusunenlerdenim. John,jovic,Sercan,Merter,sinan ne olacak? Bunlar hiçbir şey yapmadan milyonları alan aklıma gelenler.

    87
    3
    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Sinan Merter faty grozav Sow badi battalla jorguera ağu sözleşmesi bitti bunların uğur demirok Soner Aydoğdu mugdat çelik sakin Aytaç bunlarda alınabilecek yerliler

      5
      12
      1. @ff yorumuna yanıt olarak

        Faty ve Merter’in sözleşmeleri bitti evet ama John’un sözleşmesi maalesef 2019 Haziran’da bitiyor.

      2. @ff yorumuna yanıt olarak

        Yanlış takip eden sensin john’un sözleşme bitiş tarihi 2019.Faty ı yazmadım.Serxan’ın bitiş tarihi 2019.Boban Jovic bitis tarihi 2019. Sadece merterden kurtulabilmisiz. Muhalif olmak için muhalif olmayın.Belgelerle konuşuyorum.Tek hatam Merter.Fatynin adı bile geçmemiş yazdıklarımda.

        İlgili linkler :
        https://www.transfermarkt.com.tr/joshua-john/profil/spieler/60312

        https://www.transfermarkt.com.tr/sercan-yildirim/profil/spieler/47604

        13
        1
      1. @Bnz016 yorumuna yanıt olarak

        issam chabake haber beklerken manevra yapıp hamzanın babası joviçi aldılar.Fiyasko.Chebake ise ligin en iyi sağbeklerinden..

        4
        2
  2. Başladılar yine o gelmek istiyor bu gelmek istiyor.. bende gelmek istiyorum hemde fazla bi rakam değil haa 200 bin yeter bereket versin.. şöööyyyleeee afilli bi resmimi koyda havamiz olsun.. başlıkta şöyle olsun.. DELI ARNAVUT BURSASPORA GELMEK ISTIYOR?? neyse konuya gelirsek.. geçen sene gına gelmişti trasfer haberlerinden.. ben artık sadece SON DAKİKA haberlerine bakarim yada imza atıldı diye yazılırsa okurum.. başka türlü saçma sapan haberlere itibar etmicem.. çunki millet BIKTIIIIIIIIII eldekileri yolla sonra ara sağda solda adam..

    36
    4
  3. Bonservisi elinde is yapar ama bizim odak noktamiz sag kanatta Serdar Gurler olmali. Gerci bizans takimlarinin birakacagini sanmam en kotu basaksehir filan basar parayi alir ama uygun maliyetle oyuncu takasli vs vs verip bi yol bulup bizim Serdari mutlaka takima katmamiz lazim. Kemboya filanda gebe kalmayiz bu sayede. Adam 1 yil oynadi hala gobek kendinden onde gidiyor form filan tutma sansi yok kurtulmamiz lazim kembo ve delarge dan.

    16
    5
    1. @Arma yorumuna yanıt olarak

      ilk önce herkesin ortak noktada buluştuğu, mukavelesi devam eden-etmeyen kim varsa bahar temizliği.
      sonra para eden elde kim varsa (harun, Ertuğrul, aziz, ekong, vs.) gönder. malum yaşamak için para lazım. bir de arkalarında bekleyenlerin önlerinin açılması.
      at öne bifouma ve manu gibi iki atletik sprinteri, koy arkalarına sesenyo gibi zeki ve çevik virtiözü içerde-dışarda golleri yazsınlar dursunlar. sahanın içi böyle, ancak bursasporun kaybettiği asıl yer sahanın dışı…

      taraftar görevi olmayan işlere karışmayacak.
      seçilmişlere (yönetim) ve profesyonellere (sportif direktör, teknik direktör ve futbolcular) en az bir yıl kayıtsız şartsız zaman tanıyacak ve sabır gösterecek. bu bir yıl sonunda bir memnuniyetsizlik olursa sezon bittiğinde bunun bedelini en ağır şekilde ödetecek. tabi ödetecek derken vurarak-kırarak’ı kastetmiyorum. sportif kurallar çerçevesinde protesto ya da göndererek.
      sadece bu kadarını becersek göreceksiniz bakın en küçük bir düşme endişesi yaşamadan, geleceğe daha güvenle bakacak ve gelecekle ilgili çok daha sağlıklı planlar yapacağız…

      unutmayalım… çekirge ikidir sıçrıyor… üçüncüsünde olduğu yerde kalabilir.
      Bursaspor kaos ve kargaşadan çok yorgun düştü, buna daha fazla tahammülü kesinlikle yok.
      camiamıza önemle duyurulur…

  4. Ligde 29maç yapmış istikrarlı bir topçu,kulubeyide zenginleştirir yaşıda ortalama bir yaşta faydası olur.

    11
    2
    1. @HARBİCİ yorumuna yanıt olarak

      Samet Hoca gelirse ortak olduğu menajerlik şirketinin Brezilyadan getireceği yeni martı Adrianolara Melo Zuniga gibi takozlara hazır olun.

  5. Bize böyle adamlar lazım, hem tecrübeli, ligi biliyor, bonsevis problemi yok;
    SONER AYDOĞDU, MUĞDAT ÇELİK,
    THİEVY BİFOUMA, MEHMET BATDAL

    3
    1
  6. Allah aşkına yeni yönetim kafasına göre transfer yapmasın illa transfer yapacaksa kasımpasa nin scuting ekibini transfer etsin adamlar her sene nokta atışı yapıyor diagne trezegeut andre castro titi …….

    2
    1
  7. GELECEK SENE BURSAPORU ÇOK ZOR DURUMLAR BEKLİYOR. FUTBOLCU ALMADAN ÖNCE BUNLARI GÖNDERİN. BUNLAR GİTTİĞİNDE YAKLAŞIK 4 MİLYON EURO CEBİNE KALACAK. AŞAĞIDA FUTBOLCULARIN MAAŞLARINI YAZDIM…
    SERDAR KURTULUŞ = 600 BİN EURO
    JOSHUA JOHN = 375 BİN EURO
    DELARGE = 400 BİN EURO
    SERCAN YILDIRIM = 700 BİN EURO
    SİNAN BAKIŞ = 350 BİN EURO
    YAYE SANE = 325 BİN EURO
    BOBAN JOVİC = 300 BİN EURO
    TOMAS NECİD = 800 BİN EURO
    MERTER = 400 BİN EURO
    TOPLAM = 4 MİLYON 250 BİN EURO

  8. başladı yine bildirildi, öğrenildi, belirtiliyor haberciliği. bitmediniz be kardeşim kongre olmadan adam kime haber göndermiş acaba kulübün mail adresine mail atmıştır kesin başganım beni al diye 🙂

    1
    2
  9. Alınabilirmi bilemem ancak alınamazdiyede bırakmamalıyız;Kasımpaşada trezeuget,popov,pavelka,Alanyadan Emre akbaba,Akhisardan lopez,muğdat,göztepeden castro,sivastan bifuma,jahovic konyadan gibi oyuncular araştırılıp alınnamasa bile soruşturulmalı fikir edinmeli….

  10. Ligde çok iyi oyuncular var.dışarı çıkılmasına gerek yok.valla ligteki oyuncularla bile kafaya oynanır,çöplerden kurtulalım yeter.bir de 10 numara lazım.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu