İşte Hüseyin Akdemir’in transfer listesi!

Bursaspor Kulübü Başkan Adaylarından Hüseyin Akdemir'in görüştüğü oyuncular belli oldu.

Titiz ve gizli olarak çalışmalarını sürdüren Hüseyin Akdemir ekibi profesyonel isimlerle futbolcu seçiminde sona geldi.

Yerli ve yabancı birçok oyuncu için araştırma yapılırken görüşmelerini sürdüren Akdemir yönetimi bazı futbolcularla anlaşma noktasına geldi. Bursasporluyuz.org‘un ulaştığı isimler ise Diego Rolan, Aron Gunnarson, Damien Da Silva ve Jeremy Pied oldu. Bu dört oyuncunun üçünün bonservis bedelleri bulunmuyor.

Tam adı Diego Alejandro Rolán Silva olan Uruguay‘lı futbolcu Fransa‘nın Bordeaux takımında forma giyiyor. 25 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2020 tarihinde sona eriyor. 1,77 cm boyunda ve santrafor mevkinde olan Diego Rolan bu sezon kiralık olarak La Liga ekiplerinden Malaga‘da forma giydi. Ayrıca golcü oyuncu Uruguay Milli Takımı ile 25 maça çıktı.

Orta saha oynayan İzlandalı futbolcu Aron Einar Malmquist Gunnarsson ise İngiltere Championship takımlarından Cardiff City forması giyiyor. Gunnarson‘un sözleşmesi 30 Haziran 2018 tarihinde sona eriyor.

30 yaşında ve 1,84 cm boyundaki Damien Da Silva, Fransa Ligue 1 takımlarından Caen takımında forma giyiyor. Fransız oyuncun sözleşmesi 30 Haziran 2018 tarihinde sona eriyor.

Sağ bek ve orta saha sağ kanat olarak görev yapan Fransız futbolcu Jeremy Pied ise İngiltere Premier Lig takımlarından Southampton‘da forma giyiyor. 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2018 tarihinde sona eriyor.

 

43 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Peki bu adamlar takimlariyla bu sezon kac maca cikti? Golcu oyuncu kac gol atti? Ali dede 300 bin eurodan fazla transfere veremeyiz derken bu adamlara bu paralar nasil verilecek? Bu platformda bile bazen yorum yapan insanlarin soyledigi isimler bile daha mantikliyken bu insanlari nerden buluyorsunuz? Allah sonumuzu hayir etsin. Sanirim adam gibi bi baskan cikmicak

    69
    64
    1. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

      maasini falan bilmem ama bu oyuncuların 3 tanesi cok net katki verir. pied da silva gunarson ucude kaliteli oyuncu. forvet hakkinda bilgim yok izlemedim.

      30
      6
    2. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

      Sadece Rolan’a bonservis verilecek. Hiçbir adayı desteklemiyorum ama 4 futbolcu da lige uyum sağlayabilecek kapasitedeler. Hiçbiri boş değil yani.

      34
      7
  2. İsimler bence fena değil ama para? Kaynak? Bira bunlardan haber verin çünkü eldeki oyuncu havuzu hala kalabalık, önce onları satmadan bu is olmaz hüseyin bey.

    56
    3
  3. Bunları bilmem ama Talleres Cordoba takımında Oynayan Ara sıra maçlarını takip ettiğim Nicolas Gimenez Var 20 yaşında 10 numara mevkisinde piyasa değeri çok düşük ve hareketli güzel geleceği olan bilekleri iyi bir futbolcu keşke o tarz futbolcuları görse bizimkiler..

    44
    1
    1. @Clegane yorumuna yanıt olarak

      Birader avrupa klüplerinin radarına girmeden talip olmaz bizimkiler. Hele bi 3-5 milyon olsun sonra dank eder. 500 bin teklif edip kabul etmediler derler. Misal twumasi. 5 yıl oldu astana galatasarayla avrupa maçı yapalı. O zaman kumaşı belliydi. 100 bin di bonservisi.

  4. Pied 2 mac oynamis gectigimiz sezon, oyuncularin hepsi 30 yas civarinda Rolan haric. Bu adamlarla mi gelecege yatirim yapicaz oyuncu satip para kazanicaz biz… Hepsi ortalama kaliteye sahip bizim icin gereksiz isimler, para kazandiracak genclere yonelmemiz lazim. Son kontratinda iyi para kazanmak isteyen adamlardan katki gelmez bize

    41
    5
  5. Vallahi billahi ben bu başkan ve başkan adaylarini anlamiyorum yurt dışından aldigimiz oyuncular son iki senedir dilimizi yaktigi yetmiyor hala yurt dışı sevdasindalar
    Çokmu zor yurt içinden yerli ve yabanci transferi yapmak kulübe ne verecegi belli olmayan oyuncularla doldurmayin artik yeter.
    Osmanlispordan ile alabilecegimiz
    Bir serdar gürler umar aminu musa cagiran iyi bir yedek olacak numan çüruksu
    Genclerden Sessègnon
    Krabukten traore
    Alabiliyorsan akhisardan soner aydogu miguel lopes
    Konyadan skubic fofana
    Kasimpasadan popov viegneau mensah diagne
    Sivasspordan emre kilinc
    Antalyadan doukara
    Galatasaraydan ahmet calik yasin öztekin
    Yapin sunlardan birkac transfer hic biride bu takimda siritmaz

    29
    6
      1. @YAKCEMAL yorumuna yanıt olarak

        Aynen Hacı. Sabri Rtiz’e bile bu yaştan sonra yılda 1 milyon yuğrodan 5 senelik mukavele imzalatır bu zırtolar. Orman adamı kılıklı Muhasebeci Hasan yapar o transferi gör bak.

  6. Aron Gunnarson’u takip eden biri olarak söyleyebilirim, kesinlikle bize müthiş katkı sağlar. Muazzam savaşçı bir oyuncu, yapı olarak yeni Kirita’mız olur. Katkı olarak daha iyi seviyelere gelir.

    21
    1
  7. Başkan adaylarının görüşme yapması gayet normal. Ön hazırlığı olmadan yapılmaz zaten bu iş. Ama daha başkanın kim olacağı dahi belli değilken ve imza atılmadan hiçbir transfer bitmezken bir haber üzerinden başkan adaylarının adamlığını ölçebilen taraftarlarımız var. Valla helal olsun…

    15
  8. gunnarsonu cimlastik de istiyordu. anlaşıldıysa büyük iş.

    caen deki stoper iyi topçu, talibi çoktur.

    pied’i geçen senelerde de istiyorduk ama alamamıştık.

    rolan ismi olan biri ama keşke abel hernandez olsa. kısacası; benim gonlum ahmet bozdemirden yanaydı ama bu oyuncu listesi bence daha iyi…

    12
    3
  9. Jérémy Pied (29 yaşında) geçtiğimiz sezon 6 maçta 500 dakika görev almış, bir asisti var.

    Diego Rolán (25 yaşında) geçtiğimiz yıl 26 La liga maçına çıkmış, 5 gol bir asist.

    Aron Gunnarsson (29 yaşında) geçtiğimiz yıl İngiltere championship’te 20 maç oynamış 1 gol 1 asist.

    Damien Da Silva (30 yaşında) mevkisi stoper. Geçen yıl 31 Fransa Lig1 maçına çıkmış, diğer kulvarlarla birlikte toplam 3106 dakika görev almış. 4 gol atmış.

    11
  10. Beyler peşinen söylüyorum bunların hiçbirisi gelmeyecek…Bursaspor hangi çok istediği adamı alabildi ki

    11
    1
  11. SAYIN AKDEMİR
    BURADAN DEFAATLE YAZDIM CEVAP ARADIM
    DEDİMKİ
    EĞER BURSASPORUMUZUN
    BUGÜNKÜ DURUMA DÜŞMESİNİN EN BÜYÜK SORUMLULARI OLAN
    B.BAŞI VE KEMAL GÜLER BU LİSTENİN OLUŞUMUNDA VARSA
    BURSASPORU SEVEN KONGRE DELEGELERİNİ İÇİN YOK HÜKMÜNDE OLMALISINIZ
    ÇÜNKÜ ALİ NEYAPMIŞ VELİ NE YAPMIŞ
    BENİ İLGİLENDİRMİYOR
    ŞENERİN SÖZLEŞMESİNİ BİLE BİLE UZATMAYANLAR
    BAKAMBUNUN BİR SONRAKİ SATIŞINDAN BIRAKIN PAY ALMAYI GİTMİYOR DİYE AÇIKTAN 1.2 MİL.EURO VERDİK DİYEBİLENLER DUSACK İÇİN İLK YIL 8.5 MİL. EURO GÖZDEN ÇIKARABİLENLER BURSASPORUN BUGUNKÜ DURUMUNUN GERÇEK SORUMLULARIDIR BURSASPORU SEVEN HERKES BUNU DÜŞÜNMELİ

  12. Yalan haber , Sabah da Abdullah Avcı ile ilgili haber cikti resim 1 sene önce Gs macinda cekilmiş , bu arada başkan adayı Gs la yakindan ilgili uyandırayım..

    5
    6
  13. Alıcı gözle bakınca hiç cazip gelmiyor bu oyuncular. yaş ortalaması 30 olan oyuncular. Bize ya kariyerli bir adam hem reklamımızı yapacak hem bizlere daha çok katkı sağlayacak adamlar lazım. Bir arkadaşın dediği gibi bu sene kaç maça çıkmış kaç gol atmış nasıl oynamış. Bu sene tamamen yatan oyuncularla dolu zaten kadro.
    Maalesef başarısız bir transfer yönetimi.

    4
    2
  14. Bana göre Aron Gunnarsson hariç çöp gunnarson izlandanin kaptanı ama maliyeti 3.5 4.5 milyon euro vardır teknik pas ve taç kullanışı açısından sevdiğim ve beğendiğim bir oyuncudur kendileri takımımızda görmek isterim.

    4
    1
  15. Ben bu oyuncuların başkan adayının listesinde olduğunu zannetmiyorum. Şu aşamada transfer edilecek oyuncular açıklanmaz. Sözleşmesi bitenler haricinde bile kadro çok şişkin. Önce bu kadroyu nasıl eriteceklerini planlasınlar. Akabinde eldeki değerli oyuncular için pazar oluşturmaları gerekiyor ki mutlaka oyuncu satmalı ve min. 12 m€ gelir sağlamalıyız. Ayakta kalmak istiyorsak duygusal değil, mantıklı hareket etmeliyiz.

    4
    2
  16. hala yabancı tranferlerde meraklıyız. yeter artık kulupee 4 yabancı yeter. gerisini yerli transferlerden yapın. bu 4 ü nü alacağımıza gidip serdar gürlerle emre akbabayı alalım.

  17. Büyük Başkan Hüseyin başkan. Zafer Plaza ve Korupark’tan para akıcekmiş Bursaspora diyollar. İşşallah o kazanır. Ali Ay’la ikisinin arasnda geçer seçim. Lemi Keskin ve Ahmet Gökdemir’in hiç şansı yok

    1
    13
    1. @Salih yorumuna yanıt olarak

      Ahmet gökdemirmi?!!! Kafan guzelmis gule gule kullan kardes daha baskan adayinin soyadini bilmiyon, ogren sonra gel corba aldigin baskanin adini saga sola yazmaya devam et:)))

  18. Yok olmaz bize genç fark edilmemiş yetenekli isimler lazim 30 yasında 29 yasında olanlardan ne beklentin olabilir bizim aziz Behiç gibi hızlı batalla gibi teknik , geri pastan korkmayan isimler lazim biz bunlarla gene kümeye dusmemeye oynariz seneyede elimizde kalırlar satamayiz borcumuza borç yukleriz. Unutmayın batalla buraya geldiğinde daha 26 yaşındaydı kim bile bilirdi bir efsane olacağını bize böyle oyuncu bulun bunlar Fasa fiso

    1
    1
  19. Rolanı alamayız piyasası olan Bi oyuncu kiralık alabilirsek cok faydalı olur hem hızlı hem hava toplarına hakim bu sene malagada tek basına savastı gunnarsonda kaliteli adam pied biraz sorunlu disiplinsiz

  20. Ahmet Akdemir in listesindeki oyunculardan iki tanesini alsak yeterli olur, kiralıklarla beraber 38 kişilik kadro var, bunu 20 e düşürmek gerekir, 4 tane yabancı 4 tane de yerli transferi yaptık mı yeterli olur…

  21. GELECEK SENE BURSAPORU ÇOK ZOR DURUMLAR BEKLİYOR. FUTBOLCU ALMADAN ÖNCE BUNLARI GÖNDERİN. BUNLAR GİTTİĞİNDE YAKLAŞIK 4 MİLYON EURO CEBİNE KALACAK. AŞAĞIDA FUTBOLCULARIN MAAŞLARINI YAZDIM…
    SERDAR KURTULUŞ = 600 BİN EURO
    JOSHUA JOHN = 375 BİN EURO
    DELARGE = 400 BİN EURO
    SERCAN YILDIRIM = 700 BİN EURO
    SİNAN BAKIŞ = 350 BİN EURO
    YAYE SANE = 325 BİN EURO
    BOBAN JOVİC = 300 BİN EURO
    TOMAS NECİD = 800 BİN EURO
    MERTER = 400 BİN EURO
    TOPLAM = 4 MİLYON 250 BİN EURO

  22. peki bu adamlara ne kadar para ödenecek, gelecek yönetim bunları ödeyebilecekmi sonra yaa çok sıkıştık aylıkları ödeyemiyoruz veya 3-4 ay önceden geliyoruz gibi söylemler olacaksa yapma kardeşim yapma koca kulübüde zor duruma sokma

  23. TİTİZ mi değil mi bilemem ancak ‘ÇOK GİZLİ,dediğiniz şu an’ ÇOOOK AŞİKAR ,oldu.Bu şekilde dilden dile düşülenler le transfer ucuza ve takıma faydalı olmaz.
    HOCA BELLİ OLMALI,HOCANIN SİSTEMİNE UYAN OLMALI.SİSTEM DE KULÜBÜN ŞARTLARINA,TARAFTARIN ARZU ETTİĞİ HÜCUM FUTBOLUNA MUTABIK OLMALIDIR.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu