Şemsettin Baş “En kısa sürede…”

Bursaspor Durmazlar Başantrenörü Şemsettin Baş kulübün resmi internet sitesinden açıklama yaptı.

Açıklama şöyle:

Bize gönül vermiş ve her zaman yanımızda olmuş taraftarımızın, yönetimimizin, teknik ekibimizin ve en önemlisi de sahada alınlarının son damlasına kadar savaşan sporcularımızın emekleri, umutları adeta gasp edilmiştir. Maalesef derin bir üzüntü ve kırgınlık içerisinde bu sözleri sarf etmek zorunda kalıyorum.

Sezon boyunca saha avantajını elde etmek için yapmış olduğumuz mücadeleyle birlikte, normal sezonu ikinci basamakta bitirmeyi başardık. Ancak alın terimiz ile kazandığımız saha avantajımız, anlamsız bir şekilde elimizden alındı ve bu emeğimiz adeta birilerinin eliyle çöpe atıldı.

Bütçeleri bize göre çok yüksek olan takımlara karşı, saha içinde gerekli mücadeleyi sergilerken, masa başında kaybetmiş olmak, bizlere yeni ödevlere çalışmamız gerektiğini de göstermiştir.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da en kritik maçlarımızı seyircisiz oynamak zorunda kaldık. İki sezon üst üste Süper Lig’e yaklaştığımız anlarda almış olduğumuz bu üzücü cezalar da dersimize iyi çalışmadığımızı ortaya çıkardı.

Bursaspor Durmazlar Basketbol takımının, kamuoyunun vicdanında gerçek şampiyon olduğunu biliyor ve hissediyoruz. İnanıyorum ki Bursaspor camiası gereken dersleri çıkartıp, aynı hataları tekrarlamayarak en kısa sürede hak ettiği Süper Lig’e çıkacaktır.

Sezonu istemediğimiz şekilde noktalarken, başta karakterli oyuncularıma, teknik ekibime, menajerimize, masörümüze, malzemecimize, basketbola destek veren çalışanlarımıza, yönetimimize ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Türkiye’nin en muhteşem taraftarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılarımla,

Şemsettin BAŞ

Bursaspor Durmazlar Baş Antrenörü

13 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. KEŞKE HOCAM ÇIKSAYDI AMA ÖNCEKİ MAÇTA TASMALI ITLER ENGELLEDİ YAPICAK BİRŞEY AMA SENİ EKİBİNİ VE OYUNCULARINI YÜREKTEN KUTLARIM….FUTBOL TAKIMIMIZ BASKETBOL TAKIMI İZLESİNLER RUH NEDİR GÖRSÜNLER

    26
    2
  2. Şemsi senin yazdıkların birşey ifade etmez. Takımı sen taraftarsız motive etmeye çalış. Ne de olsa önümüzdeki sene de bir grup taraftar yine küfredip saha kapattıracak. Kulüp buna önlem almıyor maalesef.

    18
    3
    1. @.Aykut. yorumuna yanıt olarak

      Sizin gibiler oldukça Bursamın dahs çok hakkı yenir hala yapılan rezilliği görmeden taraftar küfür etti diyenler olduğu sürece daha çok hakkımızı yerler bu komik ceza sonrası tüm sitelerde taraftara çağrı yapıldı ben oradaydım kaldırımda destekledik ama sadece yüz kişi geldi bumu Bursa sevgimiz bu mu bize yapılan haksızlıklara karşı duruşumuz siz böyle devam edin

      4
      2
  3. Bu adam çok karakterli adam arkasında durulmalı.. futbol kadar basketbol da desteklenmeli.. seyirci de bilinclensin artık basketbol kültürü futbola benzemiyor

    17
    2
  4. senin bi suçun yok hocam.. okul takımlarına masada kaybeden 3 milyonluk şehir takımını yönetenler utansın, vergilerini istanbula ödeyen yöneticilerimiz utansın siz sahada savaşı kazandınız lobisiz, vizyonsuzlar masada kaybetti hocam..

    10
    1
  5. Saha avantajı diye birşey konuşmak sana yakışmadı burası Bursaspor klübü biz her sahada sonuna kadar mücadele ederiz iç dış fark etmez

    1
    15
    1. @Harbici yorumuna yanıt olarak

      Takiplerim senden on kat daha fazla bütçeyle mücadele ediyor saha avantajı haricinde başka avantajın yok.lafi bursaspor büyük camiasına getiriyorsun ama kusura bakma biz büyük camia değiliz.

      7
      1
  6. Aynı takıma peşpeşe 3 kez yeniliyorsan hiç mazeret arama. Beceremedik, bizden üstünleride varmış diye yenilgileri ve yetersiz olduğumuzu kabullen.

    1
    9
  7. ya kapatın basketbol şubesini.gerek yok.futbol takımının çalışan personelin maaş ları duruyor.kapat basketi futbola yatırım yap

    13
    1. @rıdvan kopuk yorumuna yanıt olarak

      Bu çocuklar futbolcuların aldığı paranın çeyreğini almıyorlar ama futbolcuların verdiği ruhun binlerce katını veriyorlar sahada arma uğruna herşey para değil kardeşim Bursa’da köy takımı değil her şubesi olucaktır böyle oyunlara gelmeyecektir

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu