İşte Trabzonspor’un Jires Kembo teklifi!

Olay Medya Spor Müdürü Orhan Güney'in bugünkü köşe yazısından alıntıdır.

Rıza Çalımbay açıkladı geçen hafta Trabzon’dan ayrılırken; “Jires Kembo’yu istedik ama alamadık” diye… Başkan Ali Ay’a detaylarını sordum, “Trabzonspor, devre arasında transferin bitimine 2 gün kala çok ciddi şekilde talip oldu.

3 milyon lira istedik; -Vade yapar mısınız?- dediler, -yaparız- dedik. Ayrıca, Yusuf Erdoğan’dan kalan 500 bin Euro bonservis bedelini de sileceklerdi… Sonra ne oluysa bir daha ses çıkmadı” dedi…

13 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. altidore balazs cucak ndiaye gibi ne yıldızları harcadı bu takım kembo çok iyi futbolcu ama del valle gibi bal yapmayan arı misali sistemine uymuyosa satacaksın arkadaş.

    69
    7
  2. Tamam kanatlarda geriye kosmuyor ama bu sene takimda iyi oynayan uc oyuncu arasinda yer alir bence..Batalla nin yerine forvet arkasi denenir yada ikinci yari sahaya girebilir..
    Bir sekilde adina beste yaptigimiz Jires kembo kadroda tutulmalidir, 3 milyon liraya falan satilmaz…Senol Gunes gibi bir hocamiz olsa ondan ust duzey verim alir 8 milyon eurodan asagiya okutmaz..

    44
    35
    1. @Adı Aşk Bu Eziyetin yorumuna yanıt olarak

      sözleşmesiz olarak stopere wellinton ortasahaya soner aydoğdu forvete demba ba
      küme düşen gençlerbirliğinden : skuletic , elvis manu
      osmanlıspor dan : aminu umar , serdar gürler , sokol cikalleshi
      konyaspor dan : nejc skubic , adis jahovic
      antalyaspordan : deniz kadah ,maicon
      alanyaspor dan : emre akbaba
      akhisarspor dan : miguel lopes
      malatyaspordan : sadık çiftpınar
      kayserispor dan : güray vural , deniz türüç
      kasımpaşadan: trezeguet , strail popov
      göztepe den: nabil ghilas
      trabzonspordan : kamil ahmet çörekçi
      başakşehirden : tunay torun
      bu yazdıklarımdan bir kaçını alabiliriz

      22
      11
    1. @ff yorumuna yanıt olarak

      Satılabilecek kim varsa vermemiz lazım. Ekongun yerine ertuğrul var. Harunun yerine okan veya muhammed var. Azizin yerine emre var. Para ediyorken satmak lazım yoksa 1-2 sene sonra bedavaya vericez

      16
      2
  3. Beceriksiz olmanızdan olmasın. Arada Yusuf u da iade etseydiniz. Bence Kembo çok iyi futbolcu bizde her türlü oynar ve katkı yapar. Ama iyi para verildi mi kim olursa satacaksın. Tabi sizde öyle bir kabiliyet yok

    22
    2
  4. Kemboyu izledik bütün sezon 10 kilo fazlayla oynadı belli anternamana bile çıkmıyor maç bitince parise gidiyor direk.. bize böyle oyuncular lazım değil yetenek bir yere kadar takımın havasını kaçırıyor. Örneğin quaresmaya bakıyoruz 35 yaşında takımın en fit oyuncusu o da koşmuyor ama kalitesiyle kapatıyor. Kembo hem çalışmıyor hem o kadar kaliteli değil hem de çalışmıyor + 1.25m € bir an önce gitmeli her teklif değerlendirilsin.

    7
    2
  5. Kembo bu takımdan gitmesi gereken ilk oyuncu takımın huzurunu bozuyor takım olmadıkdan sonra messi gelse bir cacık olmaz kadromuzda şuan kafadan 7 8 tane çöp var bunları ucuz pahalı gönderin gitsin şampiyon olduğumuz kadroda hem genç hemde yaşını almış tecrübeli düz topular vardı aynı şekil devam ben bu sene işte bu dediğim bir topçu göremedim sahada harun vazgeçilmez değil ama bu takımda kalıp kaptanlık yapması gönlümden geçen ertuğrul titi aziz gerisine yol

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu