Ali Ay’dan şaşırtan açıklamalar!

Bursaspor Kulübü mevcut Başkanı ve Başkan adaylarından Ali Ay Bursa.com'da Tarık Çapçı ve Serkan Yetişmişoğlu'nun sorularını yanıtladı.

Kongre öncesi önemli açıklamalarda bulunan Başkan Ali Ay’ın dikkat çeken açıklamaları şöyle:

Ilgaz Çınar Bursaspor ile profesyonel olarak çalışacak. Görev tanımını kendisi beraber açıklayacağız.

Ben diğer adaylardan başarıya daha aç bir adayım. Başarısızlığı kendime ve ekibime yediremiyorum. Hatalarımızı gördük ve artık Bursaspor‘da daha başarılı olmak için yeniden aday oldum.

İlk yarılarda iyi puanlar aldık ama ikinci yarılarda kötü dönemler yaşadık. Yabancı oyuncuların çok olması bizde sıkıntı yarattı. Artık yerli ve altyapı oyuncularımıza yöneleceğiz.

Cenk Ergün düşündüğümüz isimlerden birisi ancak o genel kuruldan sonra olacak. Transferi biz değil profesyoneller yapacak. Bizler sadece onaylayıcı konumda olacağız.

Kadro mühendisliğinde bazı hatalar yapıldı. Onları tekrar etmemek için hep istişare içinde olacağız. Takımdan sözleşmeleri biten oyuncuların haricinde giden oyuncular olacak.

Personelimize bu hafta bir ödeme yapacağız. Benim ne kadar özverili olduğumu biliyorsunuz demek ki biraz daha katkı yapmalıyız ki düzene girsin.

Ben Bursaspor‘u hiçbir zaman yarı yolda bırakmam.

Yöneticilerimizi çok genç arkadaşlar arasından seçtik. Onlardan projeleri ile yararlanacağız.

Ben paramı alıp kulübü bırakırdım. 600 bin € vererek oyuncuların idmana çıkmama olayının sürmesini engelledim.

5 altyapı oyuncusuna profesyonel sözleşme yaptık. Bursasporumuz emin ellerde artık. Bugün Bursaspor Spor Lisesi projesi ile diğer kulüplerin bir tık önüne geçmiş olduk. 100 yataklı bir konaklama tesisi ile yüzme havuzuyla çok güzel bir tesis yapacağız inşallah. Ayrıca projemiz için Yıldırım Demirören‘e de çok teşekkür ediyorum.

Basketbol takımımız bu bütçe ile çok büyük bir iş başardı. Yöneticimiz Sezer Sezgin‘e çok teşekkür ediyorum. Seneye de Basketbol takımımız devam edecek. Basketbolda hedefimiz Süper Lig olacak ancak sponsorluk konusunda daha yüksek meblağlarımız olmalı.

Artık hata yapma lüksümüz kalmadı. Stadyum isim hakkı için 10-15 firma ile görüştük. Şimdi 3 firma ile görüşüyoruz. Bu üç firma yabancı aralarında yerli yok.

Bana küfür ederek hakaret edenlerin davalarını geri çekmeyeceğim. Bunu özellikle belirtmek istiyorum.

Ben diğer adaylara bu durumda aday oldukları için teşekkür ediyorum. Önce örnek olmalılar. Biraz ellerini taşın altına koymalılar. Bursasporluluk sadece bu dönemler için değil her gün olmalı o adaylar sanırım şimdi Bursasporlu olacaklar.

Biz uluslar arası ve İstanbul‘dan bir denetleme firmasına denetleniyoruz. Ben bağımsız adaya sıcak bakmıyorum.

Diğer adaylardan gelecek bir birleşme teklifine olumlu yanıt vermeyeceğim.

Lemi Keskin kardeşimiz söylüyor ama Özlüce’ye bir çivi bile çakamazsınız. Valimiz ile bir ekip kurarak araştırma yaptık. Belediyenin beş sene önce çekilmesiyle Bursaspor Özlüce Tesisleri‘nde kiracı olarak 12 milyon tl borçlu çıktı.

Lemi kardeşimizbunları bilmediği için bina yapıyor ama oraya bir çivi bile çakamazsınız.

Taraftarımızın istediği ve arzu ettiği futbolu vereceğiz. Ama hedef vermem doğru olmaz. Hocamız ile üç yıllık bir anlaşma yapacağız.

Sportif olarak hatalarımız oldu. Hocalarımıza çok güvendik ve transferleri onlarla birlikte yaptık. Ben egosu olan bir insan değilim. Bende bazı konularda yanıltıldım. Bunlardan büyük ders çıkardım ve tecrübelendim. Bunları yenmek için yeniden aday oldum.

Kongreye tüm üyelerimiz gelsin. Taşkınlıklar olmasın. Giyimine kuşamına dikkat etsin. Bursaspor’a yakışan bir kongre olsun.

Daha kucaklayıcı olacağız. Sadece taraftarımızı değil kongre üyelerimiz ve Bursalıları da kucaklayacağız.

Shehu’nun menajeri ile görüştüm ve serbest kalma maddesi üzerinde duracağımızı ilettim.

Alınan cezalar konusunda elimiz kolum bağlı ve bir şey yapamıyoruz. Sadece bağırıp çağırıyoruz. Konuştuğumuz anda bize de ceza yazıyorlar.

Artık son noktadayız. Taraftarımız benim dürüstlüğümü biliyor ve bana güvensinler.

35 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Hala stadin isim hakki diyor, goreve 2 ay once geldi sanki… Hocaya 3 senelik sozlesme yapicaz diyor, oyunculara kendini kanitlamadan uzun sozlesme vermekten canimiz hic yanmadi sanki.. Cenk Ergun olur Ilgaz Cinar olsun hadi diyelim Onder Ozen olur gelsin bu isimler ama sen artik git be Ali Ay.

    81
    14
  2. Anlamayan arkadaşlar için şunu söylemekte yarar var.Ali ayın arkasındaki destek çağlar grubu.Caglar grubu Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi.Bursaspor’un şampiyonluğundan en çok rahatsız olan takım Fenerbahçe.Yuzyilin utancını yaşattık Fenerbahçe’ye.Bana göre Ali ay bir projedir.İstanbulun bizi küme düşürüp tarihe gömme projesidir.Kim ki oyunu satıp Ali ay a oyunu basar ve onu başkan yapar.İste o gün Bursa bitmiş demektir.Bursayi bitirmek isteyen herkesi Ali ay a oy basmaya davet ediyorum.Ali ay a basın ve Bursaspor yok olsun.

    59
    9
    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Cavit Çağlar,gerçekten Bursasporlu olsaydı,başkanlığa adaylığını koyardı.lobi var,sağlığıda yerinde,kongrelerde niye aday olmuyorda,başka dizginliyebileceği adayları destekliyor?.bu ailenin işi Bursaspora köstek olmak.bakın rahmetli İbrahim Yazıcı,bu adamı takmadı ve takım şampiyon oldu.gerçek Bursasporlular,Çağlar ailesinin destek verdiği adaya, oy vermemeli.

      29
      1
      1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

        Çağların Bursaspor’a yarardan çok zararı var, tatlı su kurnazı Bursaspor’dan 1 tane loca almaz, 1 tane reklam vermez, fenerli oğlunu Bursaspor’un adayı olarak federasyona gönderir.

    1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      Birde bu baskan iki senedir kupalar kazandiriyor buyuk basarilar elde ediyor gibi mahallelerde mesalelerle buyuk baskan naralariyla karsiliyorlar..

      Vallahi yeter billahi yeter corbaniz kaynasin diye bu adami desteklemeyin..Bursasporumuz gunden gune yok oluyor bunu bilerek OYUNUZU verin..

      24
      1
    1. @TeXaS..? yorumuna yanıt olarak

      Bencede tek başına hiç biri maddi olarak ,lobi gücü ,yönetim kadroları olarak Bursasporumuzun başına gelecek kapsaitede değiller.Tamamının birleşmesi gerekiyor.Ancak güçlü yönetimlerle bir araya gelebiliriz.
      Eğer Contect yatırım projesi seçimi almak için göz boyama değilse ve 50 milyon Euro hemen alınacaksa Lemi Keskin diğer adaylara göre bir adım önde diye düşünüyorum.

      12
      2
      1. @timsah1964 yorumuna yanıt olarak

        Doğru düzgün başkan adayı yok hiç birine güvenmiyorum yazık bursasporumuzu ne hallere getirdiler şampiyonluktan sonra hep çöküşe geçtik hiç umudum kalmadı sıradan bir takım olduk:((

  3. Yeterli tecrübeyi kattık diyosun peki geçen seneki tecrübeni bu sene niye uygulayamadın, hiç kusura bakma bir insan aynı yerden 3 Kez ısırılmaz, ısırılırsa da o da onun saflığıdır

    Aç bi İbrahim yazıcının videolarını izle kendindeki eksikleri gör

    Akliselim olan kongre üyelerimiz ya hüseyin Akdemir ya da lemi keskini seçer (contec kozundan dolayi lemi 1 adim önde bende ) aksi halde bizi çok karanlık günler bekler ilerleyen senelerde

    Ali Ayla niye olmaz ? Diyenlerde olacaktır ,şu yüzden olmaz ,ne söylediği belli değil ,ağzından çıkan lafları kulağı duymuyor

    Başkan adaylarına bir günlük bursasporlu diyo sonra da teşekkür ediyor ,çok entresan bi adam

    İyi bi insan olabilir ama vizyon yok başkanda,baskette playoff yarı finaline gelmeyi başarı sayan biri var başımızda ,biz tabelaya bakarız (imza :ibrahim yazıcı ) bilmem anlatabildim mi

    stat isim hakkı için hala flu konuşuyo,2 senede satamadin şimdi mi satacaksin derler adama,hedef desen hedef koyamıyo ,hedefsiz ne insan insan olur ne takım takım gibi

    Bütün biletlerin bittiği maçta dağıttığin btso kombineleri yüzünden stadı dolduramadik (5 10 tl yapılan maçta )
    Artıların vardı ama eksilerin solladı geçti ,görünen köyle kılavuz istemez

    Sadece iyi niyetli diye vizyonu olmayan, bi ağırlığı olmayan lobisi olmayan ,stad isim hakkını pazarlayamayan kredi ile klüp döndürdüğünü sanan ve ikna kabiliyeti olmayan birini tekrar umarım secmezler.

    17
    3
  4. Hala Demirören’e yalakalık yapıyor başkasının projelerini hayali diyor kendi projesi bile Yok Bursaspor’u daha ne kadar aşağılayabilirsin Başkan bu adama oy veren Bursaspor düşmanıdır benim gözümde

    16
    1
  5. Yahu her seferinde aynı yalanları söylüyorsun. Hatalarından gerçekten ders çıkarmış olsaydın aday olmazdın !!!!

    12
    2
  6. 1- öncelikle keşke yeniden aday olmasaydınız.
    2- umarım seçilemezsiniz. eğer seçilirseniz başkanımız olarak tanırım, saygısızlıkta bulunmam, ama bu son röportajınız ve konuşmanız olsun. bırakın bu işleri profesyonelleriniz yapsın. çünkü spor adamı özelliğiniz yok.
    3- medyaya her çıkıp konuştuğunuzda bursaspor karşıtlarına bol, bol malzeme veriyorsunuz. böylece önce kendinize, daha sonra da kulübe, profesyonellerinize, ve gerçek taraftara çok büyük zararlar veriyorsunuz.

    8
    2
  7. Hayret tabanca gibi takim kuracak dememissin bu kez…

    Koskoca Sampiyon apoletli kulube neler yaptin tabelaya bak belki anlarsin..
    Iki senedir bizlere yasattigin aci dolu gunler icin umarim hakettigin oyu en sonuncu olarak alirsin..

    8
    1
  8. Almissin arkana siyaseti, kamuyu konusuyosun. Surekli yalan soyledin ayip ya vallahi ayip. Dogru tek bir sey yapmadin 2 senede bu nsil bir yuzsuzluktur yahu . Eger seçilirsen emin ol bircok insan takima kusecek ne kombine satilir ne baska birsey. Heyecani bitirdin

    8
    2
  9. Le guen’den yediği kazığı soramadınız mı? Kaç milyon Euro tazminat ödemiş? Yaşlı insanları kandırmak çok kolay, her akşam haberlerde görüyoruz dolandırılanları. Başkan dediğin genç ve dinamik olacak. Teknolojiye ayak uyduracak.

    8
    2
  10. kendi başarısızlığını utanmadan nasıl başarı gibi açıklarlar anlamıyorum!!! (600 bin € vererek oyuncuların idmana çıkmama olayının sürmesini engelledim.) SADECE KELİME OYUNUNDAN İBARETSİN,!!!

    7
    1
  11. 600bin Euro vererek oyuncuların idmana çıkmasını sağladım mı diyor yoksa ben mi yanlış anladım? 2 yıldır ne gibi bir gelir sağladın açıkla bakalım… seni seçen Bursasporlu değildir açık ve net… diğer adaylarada güvenmiyorum… taraftarlar olarak bir araya gelip yönetim oluşturmamız gerekiyor, ne kadar gecikirsek o kadar kötüye gideceğiz…( taraftar derken tribün gruplarından bahsetmiyorum onlar dönemine göre yönetimlerle çıkar ilişkileri yapıyorlar)

    7
    1
  12. sayın başkan seni bu kongrede tekrar başkan seçerlerse o kongre üyelerinin bursasporluluğundan ve akıllarından şüphe duyarım 2 senedir takımın içine ettin hiç bir sportif ve mali başarın yok takımı borç batağına düşürdün kalıcı gelirler üretemedin getirdiğin hocalar ve transfer ettiğin futbolcuların 1 veya 2 si hariç hep çöp çıktı şampiyon takımı tüm türkiyeye rezil kepaze ettin çalışan personelin ve futbolcuların alacaklarını zamanında ödemedin tüm bunları üyeler taraftar ve bursa halkı gördü yaşadı fabrika yönetmekle kulüp yönetmek çok farklı olaylar futbolda lobin olacak haksızlıklara alınan haksız cezalara sesin bile çıkmıyor böyle başkanlık yapılmaz sen en iyisi bırak git kongre üyeleri kullanacağınız oyların vebali ve günahı tamamen sizin olacak baskı altında kalmadan hür iradenizle oyunuzu kullanın saygılar ankaradan 45 yıllık koyu bursasporlu

    7
    1
  13. Bursaspora başkan olacak adamın örnek olması lazım diyor. Kendi teşkil ettiği örneğe bak. Şampiyon Bursaspor’dan, her yıl son hafta kümede kalıp taraftara konvoy yaptıran bir Bursaspor’a. Belluschi, Bakambu gibi adamlardan, Agucuk, Gugucuk’lara. Grozaw’lara, Joviç’lere. Helal olsun sana be yalancı başkan.

  14. Başkanlıktan anlamayan başkan. Sen neyin kafasını yaşıyor. Seni anlamakta güçlük çekiyoruz. Öncelikle şunu bil iyi niyetle kulüp yönetilmez. Sen iyi niyetini kendine sakla. Bu külüp seni vizyonsuz lunun la anacak bunu bilesin 2 yıldır ders çıkaramamış şimdimi çıkaracak. Boş yapma. Birde futbolcular imana çıkmadı ben ödedim diyorsun da sen hangi kulübün başkanı sın böyle konuşma olmaz. Gel insan gibi bir iş yap bırak bu işleri bu işler sana göre değil zaten rezil ettiğin yetmez gibi hala bize kahrediyorsun. Başkanlıktan anlamayan başkan

    6
    1
  15. Neymiş, İstanbullu finans şirketi bulmuş da, onla görüşüyomuş da, 3 yıllık bir süreçte o adamlar bu çöküntüyü düzelticekmiş de. Ulan bu çöküntüyü zaten sen yarattı. Bir sürü çöp adama milyon yuğroları ateşleyip Bursasporu batırdın, şimdi İstanbullu finans şirketi bizi düzeltecek diyorsun. Doğru söylüyosun. Bence de sizi düzeltecekler. Haklısın dedecim

    1. @İsmail yorumuna yanıt olarak

      O şirketten önce taraftar düzelticek onları Pazar sabahı sandıkta inşallah. O gün oruç tutmeyem ben bâri. Düzeltme çalışmaları sırasında orucu sakatlamayak.

  16. Ali sen evine artık hadi sen bir bahce al kendine organik domates biber yetiştir sen laf yetiştirme yapamıyosun gerek yok başka valla yeter artık bu bü yeler seneye aynı şeyi kaldıramaz dahada kötü olmadan herşey sen evine bence hadi

    4
    1
  17. BU NE YÜSÜZLÜKTÜR HALA UTANMADAN KANDIRILDIM DİYOR ALİ BABA 2.5YIL DIR KLUBU PERŞAN ETTİN HALA ADAY OLABİLİYORSAN VE DERNEKLERE GİDİP SENİ KARŞILIYORLARSA DİYECEK HİÇ BİRŞEY YOK
    KOCAELİSPOR DAN BETER OLACAGIZ.

  18. Ya başkan sen burda hem samet aybaba yada rıza gibi kurt bir hoca getireceksin onun üstüne tv de yorum yapan adamı mı getireceksin ozaman senin ne işin var aday olma kardeşim türk yerli hocaya bu tarz hamleye ne gerek var bizden başka bir kulüpte böyle bir şey varmı ya bu adamları meshur edip zengin ediyoruz

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu