Batalla böyle ayrıldı!

Bursaspor'daki kariyerine son noktayı koyan Pablo Martin Batalla, dün sabah Türkiye'den ayrıldı.

Eşiyle birlikte tatilini geçirmek için eski takım arkadaşı Ivan Ergiç‘in yaşadığı Sırbistan‘a giden Arjantinli futbolcunun Bursa‘daki son dakikalarını sadece Bursa Hakimiyet görüntüledi.

Bursaspor‘daki 8 sezon süren kariyerine Gençlerbirliği karşısında çıktığı 250’nci maçla son noktayı koyan Pablo Martin Batalla, Türkiye‘den ayrıldı. Önceki gün Arjantin’den gelen arkadaşlarıyla Bursa’daki son saatlerini geçiren Pablo Martin Batalla‘nın Bursa’dan ayrılışı sırasında yanında sadece Bursa Hakimiyet vardı. Açıklama yapmak istemeyen ve sadece görüntü alınmasını rica eden Pablo Martin Batalla, vedalaşmak için yayına gelen komşularının gösterdiği ilgiye de kayıtsız bırakmayarak Türkçe, ‘Teşekkür ederim’ sözüyle karşılık verdi.

Batalla‘nın oturduğu sitenin güvenlik kulübesine, ismi yazılı tabelanın asılması dikkat çekti.

Batalla Başkan Ali Ay’ın kendisine verdiği plaketi özenle paketledi.

Pablo Özlüce‘deki son antrenmanda bir hayranının verdiği tabloyu da Arjantin‘e götürdü.

IVAN ERGIÇ’LE BULUŞTU

Özel tercümanı Volkan Çay ile birlikte Arjantin‘e özel kargo ile gönderilecek eşyalarını araca yükleyen Batalla, kendisine hediye edilen el yapımı tablolarını büyük bir titizlikle yerleştirdi. Arjantinli krampon, Bursaspor Başkanı Ali Ay‘ın Trabzonspor‘la oynanılan Bursa‘daki veda maçında takdim ettiği, üzerinde ‘Sen bu şehrin daima efsanesi kalacaksın‘ plaketini de özenle paketledi. Pablo eşi Barbara ile birlikte dün sabah 07.05 uçağı ile Sırbistan‘a gitti. Burada eski takım arkadaşı Ivan Ergiç‘le buluşan Batalla Avrupa turuna çıkacak ve 15 gün sonra Arjantin’e geçecek.

Arjantinli futbolcuyu Bursa‘dan Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy uğurladı.

22 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @tmkus yorumuna yanıt olarak

      forvet ; Ishak Belfodil , Takuma Asano , Nile Ranger
      10 numara ; Yassin Ayoub , Milot Rashica , Cristian Rodriguez , Guelor Kanga , Ismail Aissati , Daniel Didavi , Hatem Ben Arfa bunlardan bir kaçını getirtebiliriz

      3
      32
  1. Bir insan hem çalışkan hem iyi futbolcu(248 mac 68 gol 79 asist ) hem istikrarlı hem iyi insan hem alcakgönüllü hem de klübüne bu kadar bağlı olabilir mi?

    Oluyormuş demek ,hem de adına yaşayan efsane deniyormuş,güle güle süper bücür seni izlediğimiz için çok şanşlıyız ,yakın zamanda elbet gireceksin yine bu klüpten içeri ve seni çok özleyeceğiz.Maçtaki ispanyolca pankartta yazdığı gibi ”Torunlarımıza da senden bahsedicez büyük kaptan”

    Sordular ,Heykelini dikmek istiyor taraftarlar ne dersin ?

    -”Bir futbolcudan çok daha önemli mesleklerde olan insanlar var,öğretmenler,doktorlar gibi.Bir futbolcudan ziyade onlar bunu hakediyor ” diyebilecek kadar mütevazi bi adamdı kendisi

    Hakkında 1 tane bile kötü haber duymadım okumadım .Sadece daum zamanı kötü bi sürec yasadı,onda da daum ve bölükbaşının ne mal oldugu ortaya cıktı zaten.

    Ne zaman nasıl olur bilmiyorum ama bu adama gerçekten sağlam bir şekilde sarılmak istiyorum,sanki kardeşim abim babammışçasına

    Bugün olmadı pablo,yapamadım ama elbet olacak ,er ya da geç

    Bütün taraftarlar adına sana sımsıkı sarılıcam ve şunu unutma ;

    Asla unutulmayacaksın .

    43
    5
  2. Bu bir veda değil bunu ikimizde biliyoruz.Birgün döneceksin evine seni sevenlerine sevdiğin kulübüne…Sen gitsende ismin söylenecek koca şehirde sen gitsende kabul ettik senin gidişinede aşık olur bu camia…döneceğin günü bekliyor olucak sevdiğin bu camia…GRACİAS CAPTAN BATALLA…. yolun açık olsun KOCA YÜREKLİ GÜZEL İNSAN….

    11
    1
  3. Hiç birşey bitmiş değil neyapıp,yapıp o çocuk tekrar getirilmeli,Bursasporu,Bursayı,Bizleri,her yerli,Yabancı,veya alt yapıdan oyuncular şüphesiz çok sevdi,ama kimse onun sevdiği kadar sevemedi

    7
    1
  4. Senin için güzel bi uğurlama yapmadığımız için özür dileriz..
    Bu nankörlük bizim doğamızda var kaptan.
    Seni tanımak izlemek büyük bi zevkti.
    HOŞÇAKAL PMBATTALLA
    LA LA LAY PABLO MARTİN BATTALAA..

  5. İleride bu kulübe geri gelirsen, hangi konum olursa olsun gel ama teknik direktör konumunda gelme. Çünkü bu taraftar seni bile birkaç başarısız sonuçta ıslıklayıp, istifaya davet eder. Şimdi bu yorumu eksileyeceksiniz ama bunlar gerçekler. Manchester United’ın Alex Ferguson’u gibi bizim de 26 yıl bizimle birlikte olacak bir teknik adama ihtiyacımız var. Başarı ancak istikrarla olur. Artık istikrarlı bir yönetim ve teknik adam istiyorum. Bıktım bu değişkenlikten.

  6. Ne zaman geldin Ne zaman gittin be efsanem. İnşallah yollarımız yine kesişir. Bize yaşattığın her an için çok teşekkür ediyorum. Ne mutlu Bursaspor lu olduğun ve olduğumuz için. Unutmadan sana yaşatılan o kötü anılar için ben onların adına özürdiliyorum. Hoşçakal

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu